Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 04, 15:03)
nemandagu kartotis, bet gal kas patars  blush2.gif labai nenoriu vėl į rūsį lakstyti, bet nežinom, iki kokio šalčio ją galima balkone laikyti  blush2.gif

nezinau butent del jusiskes, bet zemiau nei +5 laipsniai dziovyklems nerekomenduojama 4u.gif cia skaiciau Electrolux instrukcijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 04, 15:32)
nezinau butent del jusiskes, bet zemiau nei +5 laipsniai dziovyklems nerekomenduojama  4u.gif cia skaiciau Electrolux instrukcijoje  4u.gif

tai manau ir mūsiškei tas galioja ax.gif dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 03, 10:50)
Šį modelį neseniai pakeitė naujas - 400+ lt. brangesnis - EDH3487RDW.
EDH97981W kainuoja iki 2000 lt. kol jų yra.

Sveiki, ar verta pirkti naujesni modeli, kokie jo privalumai pries senaji? Ir ar is tiesu tokia mazai naudos duodanti lyginimo funkcija, jos nenaudojant itariu elektros sanaudos kaip or visu kitu dziovintuvu.

ir dar klausimas ar skalbykle su dziovinimo funkcija taip pat kokybiskai dziovina kaip ir atskiras dziovintuvas, nes del vietos taupymo gal geriau nusipirkti viska viename? Gal ir koki modeli patartumet?
Atsakyti
skaitau skaitau čia, mėtaus mėtaus biggrin.gif
Man irgi reik džiovyklės, nusiteikus ją laikyt kolidoriuj, idant išvengt tų skalbinių džiovinimo, šutimo, o žiemą iš vis doh.gif

Bet tiek mėtaus čia linkus spaudydama g.gif

Kainos aš net neapsisprendus, bet reikėtų, kad labai gerai lygintų džiovyklė ir elektros sąnaudos būtų ne milžiniškos, gal kas žinot variantų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 10 07, 10:04)
skaitau skaitau čia, mėtaus mėtaus biggrin.gif
Man irgi reik džiovyklės, nusiteikus ją laikyt kolidoriuj, idant išvengt tų skalbinių džiovinimo, šutimo, o žiemą iš vis doh.gif

Bet tiek mėtaus čia linkus spaudydama g.gif

Kainos aš net neapsisprendus, bet reikėtų, kad labai gerai lygintų džiovyklė ir elektros sąnaudos būtų ne milžiniškos, gal kas žinot variantų? g.gif

labai gerai nelyginanei viena schmoll.gif
Tam vis tiek reiks lygintuvo
Atsakyti
Bet manau vistiek, vienos prasčiau, kitos geriau, ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 07 spalio 2012 - 09:10
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 03, 11:25)
Kaip tik tokia uzsisakeme, bet kol kas neatveze  4u.gif  o ka jos nebegaminamos, kad rasote kol dar galima gauti?

Sveiki, o ši džiovyklė turi lentyną batams?
Atsakyti
Ir kas naudojat džiovykles, juk mažiau lyginat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 10 07, 12:27)
Ir kas naudojat džiovykles, juk mažiau lyginat? g.gif

Beveik nelyginame.
Ir garais lyginimo funkciją jungiame retai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 07, 12:00)
Beveik nelyginame.
Ir garais lyginimo funkciją jungiame retai  verysad.gif

o aš gan dažnai, ypač kai kas sutrukdo išimt iškart išsidžiovinus
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 10 07, 13:11)
o aš gan dažnai, ypač kai kas sutrukdo išimt iškart išsidžiovinus

Mes stengiamės nepražiopsoti signalo biggrin.gif
Atsakyti
O nesuprantu, šitai pavyzdžiui reikia šlangos vandeniui išleisti ? g.gif http://www.technikan...-wts86583sn.htm
Atsakyti