QUOTE(speedy @ 2013 10 09, 15:58)
Abi geros.
Viena talpesnė, bet brangesnė. Kita 7 kg bet pigesnė keliais šimtais.
Pro tą stiklą kažin ar žiūrėsite kaip skalbiniai sukasi tai ten, turbūt ne esmė.
Kad tinka džiovinti vilnai garantuoja deklaruojamas woolmark sertifikatas.
Viena talpesnė, bet brangesnė. Kita 7 kg bet pigesnė keliais šimtais.
Pro tą stiklą kažin ar žiūrėsite kaip skalbiniai sukasi tai ten, turbūt ne esmė.
Kad tinka džiovinti vilnai garantuoja deklaruojamas woolmark sertifikatas.
ačiū
man kažkaip Electrolux labiau patiko.
Ir dar norėjau paklausti, ar blogai kad nėra lyginimo programos? Nežinau, ar aš ta programa naudosiuos, o ką kiti siūlo?
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2013 10 09, 16:01)
Džiovinimo procesas vyksta sukimosi budu todel kad batai nesisklaidytu per visą džiovyklę yra su vilnoninių ir batų krepšiu Tokia pati sutuacija su megztukais .
Visgi patarčiau imti ekonomiškesnę Electrolux EDH3487RDW tai labai svarbu kad taupysite elektos sąnaudas
Šioje skalbinių džiovyklėje savo drabužius galite džiovinti taip tyliai, lyg jie būtų padžiauti ant skalbinių virvės. Dėl profesionalaus Electrolux inversinio variklio ši skalbinių džiovyklė užtikrina puikius rezultatus minimaliomis energijos sąnaudomis beveik visiškoje tyloje. Šiam varikliui taikoma dežimties metų garantija.
Visgi patarčiau imti ekonomiškesnę Electrolux EDH3487RDW tai labai svarbu kad taupysite elektos sąnaudas
Šioje skalbinių džiovyklėje savo drabužius galite džiovinti taip tyliai, lyg jie būtų padžiauti ant skalbinių virvės. Dėl profesionalaus Electrolux inversinio variklio ši skalbinių džiovyklė užtikrina puikius rezultatus minimaliomis energijos sąnaudomis beveik visiškoje tyloje. Šiam varikliui taikoma dežimties metų garantija.
ačiū, mane irgi vilioja tas tylus džiovinimas, nes džiovinti teks ir per lėliuko pietų miegą, jei norėsiu per dieną išdžiovint du kartus