Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(speedy @ 2013 10 09, 15:58)
Abi geros.
Viena talpesnė, bet brangesnė. Kita 7 kg bet pigesnė keliais šimtais.
Pro tą stiklą kažin ar žiūrėsite kaip skalbiniai sukasi  g.gif  tai ten, turbūt ne esmė.
Kad tinka džiovinti vilnai garantuoja deklaruojamas woolmark sertifikatas.

ačiū 4u.gif

man kažkaip Electrolux labiau patiko.

Ir dar norėjau paklausti, ar blogai kad nėra lyginimo programos? Nežinau, ar aš ta programa naudosiuos, o ką kiti siūlo?
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2013 10 09, 16:01)
Džiovinimo procesas vyksta sukimosi budu todel kad batai nesisklaidytu per visą džiovyklę yra su vilnoninių ir  batų krepšiu  4u.gif Tokia pati sutuacija su megztukais .
Visgi patarčiau imti ekonomiškesnę Electrolux EDH3487RDW tai labai svarbu kad taupysite elektos sąnaudas
Šioje skalbinių džiovyklėje savo drabužius galite džiovinti taip tyliai, lyg jie būtų padžiauti ant skalbinių virvės. Dėl profesionalaus „Electrolux“ inversinio variklio ši skalbinių džiovyklė užtikrina puikius rezultatus minimaliomis energijos sąnaudomis beveik visiškoje tyloje. Šiam varikliui taikoma dežimties metų garantija. thumbup.gif

ačiū, mane irgi vilioja tas tylus džiovinimas, nes džiovinti teks ir per lėliuko pietų miegą, jei norėsiu per dieną išdžiovint du kartus
Atsakyti
QUOTE(Babaa @ 2013 10 09, 13:57)
kažkaip esu susipykus su Elektroliuxu.
O šita labai blogai? (galvoju nuardžius nugarėlę pro 53 cm duris prakiščiau)?
Ar beko - be ko gali apsieiti?

http://www.bigbox.lt...ko-DC-7130.html

Ar tikrai norite BEKO visgi sąnaudos 3,92 kWh doh.gif
Atsakyti
Būna ir su lyginimu Electrolux'sas EDH3897SDW. Tik "ne per pigus" toks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 10 09, 15:03)
ačiū 4u.gif

man kažkaip Electrolux labiau patiko.

Ir dar norėjau paklausti, ar blogai kad nėra lyginimo programos? Nežinau, ar aš ta programa naudosiuos, o ką kiti siūlo?
Papildyta:

ačiū, mane irgi vilioja tas tylus džiovinimas, nes džiovinti teks ir per lėliuko pietų miegą, jei norėsiu per dieną išdžiovint du kartus

Galiu garantuoti kad lyginimo bus minimaliai jai išdžiuvusius drabužius iškarto ištrauksite iš džiovyklės ir iš karto kabinsite ar dekite i spinta.Drabuziai buna dar šilti ir nesusilamde,jai paliksite po džiovinimo ilgesniam laikui tada tikrai reikės jungti lygintuvą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 09, 16:05)
Būna ir su lyginimu Electrolux'sas EDH3897SDW. Tik "ne per pigus" toks  unsure.gif

oho na ir kainelė blink.gif Anans Electroluxas kainuotų 2220. darau išvadą kad nereikia man tos lyginimo funkcijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 10 09, 15:16)
oho na ir kainelė blink.gif  Anans Electroluxas kainuotų 2220. darau išvadą kad nereikia man tos lyginimo funkcijos lotuliukas.gif

thumbup.gif pigiau bus lygintuva nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 10 09, 17:16)
oho na ir kainelė blink.gif  Anans Electroluxas kainuotų 2220. darau išvadą kad nereikia man tos lyginimo funkcijos lotuliukas.gif

Čia ne kaina didelė.
Čia atlyginimai per maži mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 spalio 2013 - 16:10
Po ilgų svarstymų ir nagrinėjimų išsirinkome electroluxą. Eisim rytoj šturmuoti parduotuvę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 10 09, 21:48)
Po ilgų svarstymų ir nagrinėjimų išsirinkome electroluxą. Eisim rytoj šturmuoti parduotuvę thumbup.gif

Tikrai labai šaunus pasirinkimas thumbup.gif .Labai lauksime komentarų apie įsigytą džiovyklę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 10 09, 16:04)
Ar tikrai norite BEKO visgi sąnaudos 3,92 kWh doh.gif

Aišku, kad nenoriu... Noriu Bosho, bet net ir labai smarkiai nuardžius pro duris nepralįs... (normaliai pamatavau duris - 55 cm.)
Na dar variantas gyvai apglostyt visas didesnes džiovykles kiek "pasiplonina" dureles nuėmus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaa: 10 spalio 2013 - 09:36
QUOTE(Babaa @ 2013 10 10, 11:34)
Aišku, kad nenoriu... Noriu Bosho, bet net ir labai smarkiai nuardžius pro duris nepralįs... (normaliai pamatavau duris - 55 cm.)
Na dar variantas gyvai apglostyt visas didesnes džiovykles kiek "pasiplonina" dureles  nuėmus...

Be šansų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaa @ 2013 10 10, 09:34)
Na dar variantas gyvai apglostyt visas didesnes džiovykles kiek "pasiplonina" dureles  nuėmus...

doh.gif jo mažoka tam reikalui kad ir praardysite dureles ,o be vonios kambario neturite kur pastatyti džiovyklės? Visgi jai reikalinga tik elektra ax.gif
Atsakyti