Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(speedy @ 2013 09 26, 13:39)
Gal galėtumėte perskaityti šios temos 42 puslapį  mirksiukas.gif

Perskaiciau, bet ten kele atvirkstini klausima, su dziovykle, kuri gilesne uz skalbykle, o man, vistai, ir atvirksciai neaisku blush-anim-cl.gif:
Tiesa, be Elektrolux apie 45cm gylio dziovykliu nerandu. Ju taip pat nera, kaip ir siauru?
Ir dar: gal kas taip savo vonioje uzstatete gyvatuka? biggrin.gif Nes man turbut jau tik toks variantas ir lieka...
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2013 09 26, 14:51)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet tai koks aktualus klausimas biggrin.gif biggrin.gif

Ta dalis, kur naudoti plokštę...
Kadangi pas mane apačioje buvo 45 cm gylio skalbyklė, dęl tikrumo aš dar buvau prisukęs stalo koją (iš Senukų).
Nors antrąkart bandyčiau be jos g.gif labai jau gerai prilipo dvipusė lipni juostelė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 26 rugsėjo 2013 - 13:35
QUOTE(Plaukuota @ 2013 09 26, 13:34)
Perskaiciau, bet ten kele atvirkstini klausima, su dziovykle, kuri gilesne uz skalbykle, o man, vistai, ir atvirksciai neaisku blush-anim-cl.gif:
Tiesa, be Elektrolux apie 45cm gylio dziovykliu nerandu. Ju taip pat nera, kaip ir siauru?
Ir dar: gal kas taip savo vonioje uzstatete gyvatuka? biggrin.gif Nes man turbut jau tik toks variantas ir lieka...

Yra štai tokia nestandartinė electrolux džiovyklė ,Išmatavimai AxPxG: 68,6x59,5x42,0
http://www.electrolu...D...BŠµ/EDC3150
Atsakyti
Gal kazka galetumete pasakyti apie sita dziovykle AEG T97689IH ? Ar daiktas vertas kainos? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo more more: 26 rugsėjo 2013 - 19:58
Sveikos,
O gal turite komentaru del AEG T96699IH?
Paduotuveje ja labai jau isgyre. smile.gif Idomu ar verta ji tu pagyru? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Turiu siemens EDH98981W jau ketverius metus ir kai kraustemes, prisimenu vyras ismete dziovykles instrukcija, mol sako kai suges visvien meistra kviesi.
Uzsidega kazkoks zenkliukas o as nezinau ka jisai reiskia, noreciau isvalyti koki filtra, nors ir raso , kad pati issivalanti, bet kazkas jai yra vis pasisuka ir nedirba. Labai praverstu instrukcija. Gal kas panasia turite ir instrukcija, bucciau labai dekinga. Skaiciau ankstesnius pasisakymus , bet nieko neuztikau, kad turetu tokia.
Aciu is anksto kas atsilieps 4u.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2013 09 26, 23:30)
Sveikos merginos,
Turiu siemens EDH98981W  jau ketverius metus ir kai kraustemes, prisimenu vyras ismete dziovykles instrukcija, mol sako kai suges visvien meistra kviesi.
Uzsidega kazkoks zenkliukas o as nezinau ka jisai reiskia, noreciau isvalyti koki filtra, nors ir raso , kad pati issivalanti, bet kazkas jai yra vis pasisuka ir nedirba. Labai praverstu instrukcija. Gal kas panasia turite ir instrukcija, bucciau labai dekinga. Skaiciau ankstesnius pasisakymus , bet nieko neuztikau, kad turetu tokia.
Aciu is anksto kas atsilieps 4u.gif  biggrin.gif  ax.gif

Tai Electrolux.
Jos instrukcija.
Atsakyti
Atsiprasau, mano dziovykle yra sita Siemens WT46W573DN
Kondensacinė džiovyklė
IQ 700 SelfCleaning Condenser.
Vienu zodziu nerekomenduoju jos pirkti. Maniskio nervai neislaike nuejo ardyti pradzioj ieskojom kaip atidaryti jos prieki, bet kancovkej visa dabar stovi isardyta, bugnas nuimtas daug varzteliu ir t.t Apacioj prisikaupe vandens su dulkem, tokie tumulai slapi valom. Tikiuosi , kad surinks ir vel veiks.
Penkiems metams gal kapitalistams ir uztenka uz 3500 lt noriu naudoti ilgiau, Savaime issivalanti, bet minusas , kad priekis visas uzblombuotas nera kaip prieiti ir isvalyti.
Ar Jusu dziovykles reikia valyti ir ar turi kazkokius filtriukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redsunrise: 27 rugsėjo 2013 - 11:10
..gal kas pirkote sia dziovykle 4u.gif ELECTROLUX EDH3487RDW..uz kiek siai dienai kazin pigiausiai galima ja pajamti blush2.gif
Atsakyti
http://www.kaina24.l...lux-edh3487rdw/
Atsakyti
QUOTE(marrgo @ 2013 09 27, 17:11)
..gal kas pirkote sia dziovykle  4u.gif ELECTROLUX EDH3487RDW..uz kiek siai dienai kazin pigiausiai galima ja pajamti blush2.gif

Galite pabandyti pasiskambinti i www.buitex.lt Siandien padejo issirinkti ir pasiderejom kaina. Kaip tik jusiskei galima paciam siulyti kaina. Galbut pavyks nusipirkti dar pigiau...

O cia is sviezios patirties (vieniems bus labai juokinga, kitiems gali ir praversti): ant galo po ilgu paiesku buvau jau nusprendusi pirkti standartiniu ismatavimu dziovykle, kol tetis nepasiule pasimatuoti vonios duru blush-anim-cl.gif: Deja, jos musu bute 57.5cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 09 27, 17:44)
Galite pabandyti pasiskambinti i www.buitex.lt Siandien padejo issirinkti ir pasiderejom kaina. Kaip tik jusiskei galima paciam siulyti kaina. Galbut pavyks nusipirkti dar pigiau...

O cia is sviezios patirties (vieniems bus labai juokinga, kitiems gali ir praversti): ant galo po ilgu paiesku buvau jau nusprendusi pirkti standartiniu ismatavimu dziovykle, kol tetis nepasiule pasimatuoti vonios duru blush-anim-cl.gif: Deja, jos musu bute 57.5cm biggrin.gif

Taip perkant dziovykle tiktai reikia matuotis duris nes gali nepralysti,yra galimybe nuimti dangti bet visgi reikia matuoti........ 4u.gif
Atsakyti