Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

Sveiki, artėja žiema, labai jau svajoju apie džiovyklę, išsirinkti ją be proto sunku, nes pasiūla tai nemaža sakyčiau smile.gif norėčiau pagalbos ir patarimų smile.gif

nusižiūrėjusi šias :

favoritė mano kolkas Electrolux EDH3498RDL kaina ~2600 Lt

sužavėjo mane energijos klasė, rašo A++

aprašyme rašoma "užrakinkite drėgmę džiovyklės viduje" tai kaip suprantu labai negaruoja į patalpą, bet ar čia gerai, kad ji lieka džiovyklėje?

dar nesuprantu biggrin.gif ką reiškia sensorinis džiovinimas, kuo jis ypatingas?

dar ar teisingai suprantu tą "džiovinimo fazės rodmenys", tai rodo, kurioj stadijoj yra džiovyklė? ką ji šiuo metu daro? (nuo susiraukšlėjimo, vėsinimas, džiovinimas, pabaiga)

pliusas priedas avalynei ir vilnai.

Electrolux EDH 3487 RDW ~2400 Lt

Energijos klasė A++

kažkiek panaši į į pirmąją, tik nėra aprašyme apie garų sulaikymą, bet gal čia nelabai ir reikšminga funkcija, nė nenusimanau.

dar bent jau aprašyme nėra, ką turi pirmoji tai papildomos reguliuojamo laiko džiovinimo programos, džiovinimo jutiklio, kuris nustato, kad drabužiai išdžiuvę iki nurodyto lygio.

bet šioje daugiau džiovinimo fazės rodmenų (nuo susiraukšlėjimo/pabaiga, vėsinimas, tinkami kabinti į spintą, džiovinimasitin sausi, tinkami lyginti, lengvai išdžiovinti, stipriai išdžiovinti)

taip pat yra laikiklis batams/vilnai.

AEG T86580IH ~2800 Lt

Džiovinimo fazės rodmenys (Itin sausi, tinkami lyginti, Lengvai išdžiovinti, stipriai išdžiovinti, Vėsinimas, tinkami kabinti į spintą, džiovinimas)

nėra laiklio batams vilnai. \

ir AEG T76484EIH ~2300 Lt

Fazės rodmenys tie patys kaip T86580IH, tik prisideda nuo susiraukšlėjimo.

laiklio batams vilnai taip pat nėra.

Pūkus, kaip perskaičiau temoj, nurenka visos, o kaip su indikatoriais pvz, pilno garų rezervuaro, pilno filtro, ar yra kurioj nors savaime valantis rezervuaras, (pvz prie bosch džiovyklių paminėta šis pliusas.)

na kol kas tiek, tiek prirašiau, tik kaži ar mano dėmesys nukreiptas teisinga linkme biggrin.gif gal atkreipiu dėmesį visai ne ten kur reikėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 17 rugsėjo 2013 - 10:15
Sveiki mamukai, kadangi ir man truko kantrybe ir prireike dziovykles ir as kreipiuosi i jus nuomones rolleyes.gif , perskaiciau visas temas issistudijavau nemazai dziovykliu ir gal turite nuomuone ir naudojates sia AEG T75470IH1 dziovykle, buciau labai dekinga uz jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
Tai naujas modelis.
Prieš ją buvo labai vykęs.
Atsakyti
QUOTE(weja @ 2013 09 18, 18:01)
Sveiki mamukai, kadangi ir man truko kantrybe ir prireike dziovykles ir as kreipiuosi i jus nuomones rolleyes.gif , perskaiciau visas temas issistudijavau nemazai dziovykliu ir gal turite nuomuone ir naudojates sia AEG T75470IH1 dziovykle, buciau labai dekinga uz jusu nuomone  4u.gif

Panašu kad kas naudojasi jūs nerasite dar, nes ši džiovykla gamina tik 2 mėnesį ir yra tokia paklausi kad šiai dienai vos spėja gaminti 4u.gif. Manau atsiliepimą jūs parašysite nes manau turite pirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 19 rugsėjo 2013 - 08:39
Sveiki, planuojame pirkti dziovykle, biudzetas apie 2500 +-, daug variantu cia perziurejau pagal jusu komentarus. Ar daug privalumu turi ta garo funkcija? Kokia pirkti dziovykle su garo funkcija ar be? Ka galite pasiulyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rmj888: 19 rugsėjo 2013 - 20:51
QUOTE(rmj888 @ 2013 09 19, 22:50)
Sveiki, planuojame pirkti dziovykle, biudzetas apie 2500 +-, daug variantu cia perziurejau pagal jusu komentarus. Ar daug privalumu turi ta garo funkcija? Kokia pirkti dziovykle su garo funkcija ar be? Ka galite pasiulyti.

Su tokiu biudžetu bene geriausias pasirinkimas AEG T75470IH1.
Atsakyti
QUOTE(rmj888 @ 2013 09 19, 20:50)

Siūlau jums dar pasižvalgyti štai i šią
BOSCH WTS86584SN
http://www.bosch-hom...WTS86584SN.html
Atsakyti
Noriu ir aš prašyti patarimo. Renkuosi džiovyklę, pardavėjas siūlo BOSCH WTW86583SN arba Electrolux EDH3487RDW. Kaina beveik vienoda. Kurią rinktis?
Atsakyti
QUOTE(jurga.b @ 2013 09 20, 23:59)
Noriu ir aš prašyti patarimo. Renkuosi džiovyklę, pardavėjas siūlo BOSCH WTW86583SN arba Electrolux EDH3487RDW. Kaina beveik vienoda. Kurią rinktis?

AEG T75470IH1, jei užtenka ir 7 kg įkrovos.
Atsakyti
Labas rytas, daug skaičiau ir studijavau, padėkite apsispręsti, kuris skalbimo mašinos ir džiovyklės variantas geresnis
Elektrolux EDH3487RDW + EWF1286LEW ar
AEG T76484EIH + L76285FL?
Taip, skaičiau teigiamas rekomendacijas apie AEG T75470IH1, tačiau norėčiau, kad abu agregatai būtų su stiklinėmis durimis...
Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga.b @ 2013 09 20, 21:59)

be jokios abejonės Bosch.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 09 23, 12:40)
be jokios abejonės Bosch.

O lyginant BOSCH WTW86583SN ir AEG T75470IH1 kas laimi? biggrin.gif
Atsakyti