Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(vasara_ @ 2012 09 18, 10:20)
Sveikos, reikia pagalbos 4u.gif
Kolegė renkasi džiovyklę (be skalbimo funkcijos), prašo patarimų. Kol kas apsistojo ties šiais modeliais: Electroliux EDI97170W IRON AID ir Electroliux EDH97981 W, esminis skirtumas tas, kad vienas turi Iron Aid funkciją ir yra B klasės, o kitas šios funkcijos neturi, bet yra A klasės (energijos sąnaudos daugiau nei perpus mažesnės). Nusižiūrėjo ir dar vieną modelį AEG T88840 iron aid, bet šis taip pat B klasės.
Na, ar bus patarimų? 4u.gif

as be tos lyginimo funkcijos jau ir gyventi nelabai mokeciau...taip, marskiniu rankogaliu ir prie sagu neislygina idealiai, tai yra nesuploja, bet visus trikotazinius, visus vaikiskus drabuzelius, megztukus ir pan pilnu tempu man gelbsti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai prisireike dziovykles ir galva susisuko nuo visu firmu ir funkciju doh.gif
Kokia dziovykle rekomenduotumet iki 1500lt ir iki 2000lt?
Ir isvis ar verta pirkti jas brangias? Kaip suprantu, vienas svarbiausiu dalyku renkantis energijos suvartojimas g.gif

Skaitau nuo pradziu antra tema..tai jau supratau, kad jei as ir taip nieko nelyginu, tai man ir lyginimo funkcijos tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 02 spalio 2012 - 21:54
QUOTE(skyeyes @ 2012 10 02, 23:18)
Sveikos,

labai prisireike dziovykles ir galva susisuko nuo visu firmu ir funkciju doh.gif
Kokia dziovykle rekomenduotumet iki 1500lt ir iki 2000lt?
Ir isvis ar verta pirkti jas brangias? Kaip suprantu, vienas svarbiausiu dalyku renkantis energijos suvartojimas g.gif

Skaitau nuo pradziu antra tema..tai jau supratau, kad jei as ir taip nieko nelyginu, tai man ir lyginimo funkcijos tikrai nereikia biggrin.gif

Electrolux EDH97981W - kol dar jų galima gauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 03, 08:42)
Electrolux EDH97981W - kol dar jų galima gauti  thumbup.gif

Kaip tik tokia uzsisakeme, bet kol kas neatveze 4u.gif o ka jos nebegaminamos, kad rasote kol dar galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 03, 12:25)
Kaip tik tokia uzsisakeme, bet kol kas neatveze  4u.gif  o ka jos nebegaminamos, kad rasote kol dar galima gauti?

Man irgi toks klausimas kilo g.gif Kaip suprantu jau yra naujesnis modelis, todel situ ir nebeliks su laiku ax.gif
Kur uzsakinejot? Kokia mazdaug kaina gavosi? Kiek reikia laukti, kol atves?
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 03, 12:25)
Kaip tik tokia uzsisakeme, bet kol kas neatveze  4u.gif  o ka jos nebegaminamos, kad rasote kol dar galima gauti?

Šį modelį neseniai pakeitė naujas - 400+ lt. brangesnis - EDH3487RDW.
EDH97981W kainuoja iki 2000 lt. kol jų yra.
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 10 03, 11:44)
Man irgi toks klausimas kilo g.gif Kaip suprantu jau yra naujesnis modelis, todel situ ir nebeliks su laiku ax.gif
Kur uzsakinejot? Kokia mazdaug kaina gavosi? Kiek reikia laukti, kol atves?

Emem cia , gal galima ir pigiau rasti, bet mums reikejo, kad butu lizingas 4u.gif sake atves per 1-2 savaites, uzsisakeme lygiai pries savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 03, 13:45)
Emem cia , gal galima  ir pigiau rasti, bet mums reikejo, kad butu lizingas  4u.gif sake atves per 1-2 savaites, uzsisakeme lygiai pries savaite  4u.gif

Aciu uz informacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 09 06, 23:18)
gal kas galesit atsakyti  mirksiukas.gif  Ar taupant vieta vonios kambaryje galima ant skalbimo masinos virsaus statyti dziovykle  g.gif  ?

Taip, galima. Pas mus namuose toks variantas. Tik ant skalbimo mašinos virsaus dedasi specialus padas (ji reikia pirkti atskirai), o ant to pado dziovykle.
Nerealus dalykas ta dziovykle. Žiema visi namai būdavo apkabineti rūbais, o dabar namuose jokio bardako. Rubus isploviau, iškart isdziovinau ir į spinta. 4u.gif Pamatytumet kiek dziovinant is patalynės išsitraukia dulkių, tai nepatiketumet! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odetama @ 2012 10 04, 02:12)
Taip, galima. Pas mus namuose toks variantas. Tik ant skalbimo mašinos virsaus dedasi specialus padas (ji reikia pirkti atskirai), o ant to pado dziovykle.
Nerealus dalykas ta dziovykle. Žiema visi namai būdavo apkabineti rūbais, o dabar namuose jokio bardako. Rubus isploviau, iškart isdziovinau ir į spinta.  4u.gif Pamatytumet kiek dziovinant is patalynės išsitraukia dulkių, tai nepatiketumet!  doh.gif

Taip norisi dziovykles...jau nebegaliu ziuret i ta didele metaline paprasta dziovykle, kuri uzima visa koridoriu doh.gif O tu skalbimu kaip yra, taip yra...nera kada net sulankstyti ta dziovykle doh.gif

Turiu blondiniska klausima lotuliukas.gif Tai dziovyklei realiai tereikia tik elektros pajungimo ir galiu statyt, kur tik noriu? Is pradziu galvojau det ant skalbimo masinos, bet reiktu trumpinti spintele, kad tilptu...tai bent jau kuri laika galeciau laikyti tiesiog vonioj, salia skalbykles... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 04 spalio 2012 - 09:01
QUOTE(odetama @ 2012 10 04, 01:12)
Nerealus dalykas ta dziovykle. Žiema visi namai būdavo apkabineti rūbais, o dabar namuose jokio bardako. Rubus isploviau, iškart isdziovinau ir į spinta.  4u.gif Pamatytumet kiek dziovinant is patalynės išsitraukia dulkių, tai nepatiketumet!  doh.gif

drinks_cheers.gif 100 proc. drinks_cheers.gif
O aš dar abejojau..galvojau: ai , kam man jos reik, turiu apskritai atskirą patalpą-skalbyklą- ten patogiai metalinė sulankstoma džiovykla stovi, vasarą ją terasoje statau. O kai įsigijau rimtą tikrą džiovyklę- supratau, koks tai gėris. Lygintuvu naudojuosi taip retai, kan net nepasakysiu, kada paskutinį kartą..

QUOTE(skyeyes @ 2012 10 04, 10:01)

Turiu blondiniska klausima lotuliukas.gif Tai dziovyklei realiai tereikia tik elektros pajungimo ir galiu statyt, kur tik noriu?

Pas mano draugę ji stovi šildomame garažę. hihihi.gif
Bet kur ją galima statyti, nors ir drabužinėje... Tik nuo jos, proceso metu, būna daug šilumos ir drėgmės...
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 30, 22:57)
kreipiuosi tokiu klausimu - mūsų senučiukė džiovyklė (netgi Husqvarna vadinasi biggrin.gif ) stovi įstiklintam balkone. iki kokios oro temperatūros ji gali ten stovėti?

nemandagu kartotis, bet gal kas patars blush2.gif labai nenoriu vėl į rūsį lakstyti, bet nežinom, iki kokio šalčio ją galima balkone laikyti blush2.gif
Atsakyti