Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

Bosch = Siemens o Hoover= Beko tai manau verta primoketi 350lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2013 08 19, 15:00)
Šiandien skambinau dėl Bosho užsakymo, tai man pasiūlė šita modeliuką Džiovyklė HOOVER DYC 9913AXX  sako charakteristika identiška Boshui, tik kaina skiriasi Hoover'is ant 350 lt. pigesne. Nu bet ką aš žinau, kažkaip likau ties Boshu.. Gal kas yra girdėję apie hoover ar jie tikrai verti dėmesio, ir tokios kainos, aš tai pirmą kartą girdžiu tokią firma  blush2.gif

Geriau nesigundykite šiam modeliukui visgi pirkite Bosch kaip bebutu 300 Lt tik skirtumas nes Bosch kainele apie 2500 Lt o Hoower apie 2200 Lt
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 08 18, 09:34)
jei negalima dziovinti dzinus, tai gilus nusivylimas, nes gyvenant bute, kol jie izdziusta doh.gif savaite doh.gif

Džiovinu viską, išskyrus labai prabangius-brangius rūbus ir rūbus iš vilnos.
Iš skalbyklės - tiesiai į džiovyklę keliauja rūbai. Ir liemenėlės, ir kiti apatiniai, striukės.

QUOTE(knopke* @ 2013 08 19, 11:17)
man sake, kad garso beveik nera, kai dziovina, bet tikrai yra,

Ojė, džiovyklė pas mane rūsyje, tai girdisi net kambariuose toks prislopintas ūžimas.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 08 19, 10:41)
nieko tokio, kentet galima, atperka viska tai, akd nereikia dziovyklom apsikarstyt. tik laukiu daugiau komentaru del dzinsu, ant kokios programos jie dziovinami, nes pas mene yra tik greita, gal ant jos bandyti?

džiovinu medvilnė, tinkama į spintą.
Papildyta:
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 08 19, 15:53)
Džiovinu viską, išskyrus labai prabangius-brangius rūbus ir rūbus iš vilnos.
Iš skalbyklės - tiesiai į džiovyklę keliauja rūbai. Ir liemenėlės, ir kiti apatiniai, striukės.
Ojė, džiovyklė pas mane rūsyje, tai girdisi net kambariuose toks prislopintas ūžimas.

drinks_cheers.gif tik aš savo apatinių nedžiovinu, nebent medvilninius. iš vilnos kai ką džiovinu, jau atsižvwelgiu į konkretų rūbą.

mano ne taip garsiai dirba, bet garsokai.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 08 19, 16:52)
Geriau nesigundykite šiam modeliukui visgi pirkite Bosch kaip bebutu 300 Lt tik skirtumas nes Bosch kainele apie 2500 Lt o Hoower apie 2200 Lt

Taip ir padariau Boshas keliauja, trečiadienį jau turėsiu bigsmile.gif nors labai intensyviai siūlė hoover bet spaudima atlaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2013 08 19, 16:55)
Taip ir padariau Boshas keliauja, trečiadienį jau turėsiu  bigsmile.gif  nors labai intensyviai siūlė hoover bet spaudima atlaikiau  lotuliukas.gif

thumbup.gif gero naudojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 08 19, 18:31)
thumbup.gif gero naudojimo  4u.gif

Ačiū clap.gif
Atsakyti
as boshu dziaugiuosi kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Ne visus drabužius suminkština džiovyklės ax.gif Mergaitė turi ne vieną karatė kimono, prieš varžybas atsiranda papildomos treniruotės ir skubiai išplaut, išdžiovint dažnokai tenka. Tai jei buvo šarvas ir po džiovyklės bus šarvas. Na, kaip ir džinsų medžiaga savo sudėtimi labai skirtinga.

Tiesa, turintiems augintinių namuose, džiovyklės labai gerai surenka visus plaukus ir pūkelius. Laiks nuo laiko ir pačius patalus 'prapučiu'.
Atsakyti
Labukas smile.gif

Padėkit atsipainioti smile.gif Norim džiovyklės, bet pasimetėm tarp jų charakteristikų. Žodžiu, be sausų skalbinių dar turiu tokių pageidavimų - kad ištrauktų pūkus ir kad nereikėtų lygint. Ar to galima tikėtis iš visų džiovyklių, ar reikia atkreipti dėmesį į tam tikras funkcijas? Vienoj parduotuvėj sakė, kad visos absoliučiai džiovyklės turi pūkų filtrus, tačiau prie kai kurių džiovyklių charakteristikų rašo, jog pūkų filtro nėra... Dėl skalbinių lyginimo - ar naudojant bet kokią džiovinimo programą ištraukiami maždaug nesusiglamžę skalbiniai ar reikia, kad būtų kokia speciali programa - pvz. lengvas lyginimas ir pan.? Kam reikalinga garų funkcija? Ar tik rūbų atšviežinimui ar ji naudojama ir džiovinant rūbus? Atsiprašau, jei durnysčių priklausinėjau, bet atveskit mane į tiesios kelią ax.gif Gal kas ir kokį modeliuką rekomenduosit? Domina ne žemesnė nei A klasė, kaina iki 2500 - 2700... Aišku, pigiau dar geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijam @ 2013 09 01, 16:14)
Labukas smile.gif

Padėkit atsipainioti smile.gif Norim džiovyklės, bet pasimetėm tarp jų charakteristikų. Žodžiu, be sausų skalbinių dar turiu tokių pageidavimų - kad ištrauktų pūkus ir kad nereikėtų lygint. Ar to galima tikėtis iš visų džiovyklių, ar reikia atkreipti dėmesį į tam tikras funkcijas? Vienoj parduotuvėj sakė, kad visos absoliučiai džiovyklės turi pūkų filtrus, tačiau prie kai kurių džiovyklių charakteristikų rašo, jog pūkų filtro nėra... Dėl skalbinių lyginimo - ar naudojant bet kokią džiovinimo programą ištraukiami maždaug nesusiglamžę skalbiniai ar reikia, kad būtų kokia speciali programa - pvz. lengvas lyginimas ir pan.? Kam reikalinga garų funkcija? Ar tik rūbų atšviežinimui ar ji naudojama ir džiovinant rūbus? Atsiprašau, jei durnysčių priklausinėjau, bet atveskit mane į tiesios kelią  ax.gif  Gal kas ir kokį modeliuką rekomenduosit? Domina ne žemesnė nei A klasė, kaina iki 2500 - 2700... Aišku, pigiau dar geriau  smile.gif

Pasižiūrėkite štai šį varijantą
Kondensacinė džiovyklė BOSCH WTW86583 SN EcoLogixx 7 su šilumos siurblio technologija
50% mažesnės energijos sąnaudos (0,23kWh/kg) negu A energijos sąnaudų klasės riba (0,48 kWh/kg)
Energijos efektyvumo klasė: A+ NEW (2010/30/EC)
Energijos kiekis suvartojamas per metus: 236 kWh (160 įprastų džiovinimo ciklų pilna ir daline įkorva džiovinama medvilnė)
Kondensavimo efektyvumo klasė: B NEW (2010/30/EC)
Programos trukmė, atitinkanti standartinę medvilnės programą pilna ir daline įkrova: 124 min.
Programos trukmė, atitinkanti standartinę medvilnės programą pilna įkrova: 155 min.
Programos trukmė, atitinkanti standartinę medvilnės programą daline įkrova: 100 min.
Talpa: 1 - 7 kg
ActiveAir technologija: energetiškai efektyvi šiluminio siurblio technologija
DUO-Tronic, elektroninis drėgmės atpažinimas
Savaime išsivalantis kondensatorius
Krepšys vilnai ir sporto bateliams džiovinti
Tausojanti SensitiveDry džiovinimo sistema: Itin didelis nerūdijančio plieno būgnas su tekstilę saugančiu specialiu paviršiumi ir softDesign griebtuvais
LCD ekranėlyje matyti likęs programos laikas, atidėtas paleidimas iki 24 val, programos eiga, specialiosios funkcijos ir priežiūros patarimai
Specialios programos: Mišrūs, Sporto drabužių, Vilnos džiovinamos krepšyje, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
Jutikliniai TouchControl mygtukai: Startas/Stop, Itin jautrūs/Delikatūs audiniai, Lengvas lyginimas, Meniu, Pakeisti
Apsauga nuo glamžymosi iki 120 min programos pabaigoje
Būgno vidaus apšvietimas
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 09 02, 10:55)
Pasižiūrėkite štai šį varijantą
Kondensacinė džiovyklė BOSCH WTW86583 SN EcoLogixx 7 su šilumos siurblio technologija
50% mažesnės energijos sąnaudos (0,23kWh/kg) negu A energijos sąnaudų klasės riba (0,48 kWh/kg)
Energijos efektyvumo klasė: A+ NEW (2010/30/EC)
Energijos kiekis suvartojamas per metus: 236 kWh (160 įprastų džiovinimo ciklų pilna ir daline įkorva džiovinama medvilnė)
Kondensavimo efektyvumo klasė: B NEW (2010/30/EC)
Programos trukmė, atitinkanti standartinę medvilnės programą pilna ir daline įkrova: 124 min.
Programos trukmė, atitinkanti standartinę medvilnės programą pilna įkrova: 155 min.
Programos trukmė, atitinkanti standartinę medvilnės programą daline įkrova: 100 min.
Talpa: 1 - 7 kg
ActiveAir technologija: energetiškai efektyvi šiluminio siurblio technologija
DUO-Tronic, elektroninis drėgmės atpažinimas
Savaime išsivalantis kondensatorius
Krepšys vilnai ir sporto bateliams džiovinti
Tausojanti SensitiveDry džiovinimo sistema: Itin didelis nerūdijančio plieno būgnas su tekstilę saugančiu specialiu paviršiumi ir softDesign griebtuvais
LCD ekranėlyje matyti likęs programos laikas, atidėtas paleidimas iki 24 val, programos eiga, specialiosios funkcijos ir priežiūros patarimai
Specialios programos: Mišrūs, Sporto drabužių, Vilnos džiovinamos krepšyje, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
Jutikliniai TouchControl mygtukai: Startas/Stop, Itin jautrūs/Delikatūs audiniai, Lengvas lyginimas, Meniu, Pakeisti
Apsauga nuo glamžymosi iki 120 min programos pabaigoje
Būgno vidaus apšvietimas

Šis modelis buvo užkliuvęs už akių. Tik radau, kad nėra garų generatoriaus ir nė velnio nesuprantu, reikalingas jis man ar ne?
Atsakyti