O aš pukiausiai džiovinu ir džinsus ant sintetikos programos ir dar įjungus mygtuką delicate. Ir nieks ten man nesitraukia, o džinsai lieka minkštesni nei šiaip džiūvę
pas mane nera delicate programos, yra tik salto oro programa ir plunksnele dar kitur nupiesta, na, jei negalima dziovinti dzinus, tai gilus nusivylimas, nes gyvenant bute, kol jie izdziusta savaite
QUOTE(knopke* @ 2013 08 18, 08:34)
pas mane nera delicate programos, yra tik salto oro programa ir plunksnele dar kitur nupiesta, na, jei negalima dziovinti dzinus, tai gilus nusivylimas, nes gyvenant bute, kol jie izdziusta savaite
aš tai siūlau jums pabandyt, kokius labiau nudėvėtus, kurių ne taip gaila jei kas atsitiktų.
Nes aš tai džiovinu visus ir man ten nieks nesitraukia. O patys džinsai kaip ir minėjau būna minkšti, o ne kieti kaip taip paprastai išdžiūvę
QUOTE(keistuole @ 2013 08 18, 11:02)
aš tai siūlau jums pabandyt, kokius labiau nudėvėtus, kurių ne taip gaila jei kas atsitiktų.
Nes aš tai džiovinu visus ir man ten nieks nesitraukia. O patys džinsai kaip ir minėjau būna minkšti, o ne kieti kaip taip paprastai išdžiūvę
ta pati pagalvojau, ar vaiku, kuriu jau negaila..isbandysiu, ir pranesiu kaip sekesi siandien patalyne dziovinau, dar tokios niekada nesu maciusi po skalbimo, svelni svelni
netycia isdziovinau gerus mergytes dzinsus..ir nieko atsirado tik nuo lyginimo dryziai ant abioeju kojyciu, bet nieko daugiau, o tokie ir su licra jie
Sveiki,
Reikia konsultacijos negaliu apsispresti kuri yra geresne ar:
SIEMENS WT46W573DN
ar:
BOSCH WTW86583SN
Jeigu nesunku parasykite savo nuomone. Ačiū
Reikia konsultacijos negaliu apsispresti kuri yra geresne ar:
SIEMENS WT46W573DN
ar:
BOSCH WTW86583SN
Jeigu nesunku parasykite savo nuomone. Ačiū
QUOTE(speedy @ 2013 08 19, 11:02)
Supratau, ačiū!!! Tuomet einu pirkti
man sake, kad garso beveik nera, kai dziovina, bet tikrai yra, uzdaryti duris net reikia i kambari, o del silumos skleidimo- siek tiek kambaryje silciau pasidaro, bet laikau atvira langa tuo metu ir nieko..
QUOTE(speedy @ 2013 08 19, 11:25)
Nu jo
Kokie 65 dB neatrodo kad nebūtų
Gal tas "sakytojas" to daikto įjungto nėra matęs
Kokie 65 dB neatrodo kad nebūtų
Gal tas "sakytojas" to daikto įjungto nėra matęs
nieko tokio, kentet galima, atperka viska tai, akd nereikia dziovyklom apsikarstyt. tik laukiu daugiau komentaru del dzinsu, ant kokios programos jie dziovinami, nes pas mene yra tik greita, gal ant jos bandyti?
QUOTE(Agape @ 2013 08 19, 11:05)
Supratau, ačiū!!! Tuomet einu pirkti
Šiandien skambinau dėl Bosho užsakymo, tai man pasiūlė šita modeliuką Džiovyklė HOOVER DYC 9913AXX sako charakteristika identiška Boshui, tik kaina skiriasi Hoover'is ant 350 lt. pigesne. Nu bet ką aš žinau, kažkaip likau ties Boshu.. Gal kas yra girdėję apie hoover ar jie tikrai verti dėmesio, ir tokios kainos, aš tai pirmą kartą girdžiu tokią firma