Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(speedy @ 2013 07 05, 13:39)
O tai čia kas nors už papildomą mokestį į ją "įpliusina" lyginimo garais funkciją  blink.gif
P.S. Niekas neginčija Bosch kokybės, bet 4-5 metus naudotas daiktas turi ir kitų aspektų.

Nelabai suprantu to įpliusinimo? Ką jūs tuo norėjote pasakyti? unsure.gif
Naudotas bet koks daiktas turi jau tą didelį minusą- NAUDOTAS. Čia visada loterija. Bet man įdomu atsiliepimai apie būtent šį modelį,o ne apie jo metus.. Internete "review" komentarai ir balai neblogi.
Atsakyti
QUOTE(Aušrikė @ 2013 07 04, 19:10)
BOSCH WTW86583SN

Nusipirkau smile.gif
Instrukcijos nėra. Gal kas nuorodėlę įmestų... Ar kokį trumpą aprašymą.
Atsakyti
sveiki, padekite, temas permetu akim, bet nelabai yra laiko istisai nagrineti visas dziovyklas...gal padesite man atsakydamos

man reikia dziovyklos, kad butu galima statyti kambaryje, vonioje- nera vietos, norime visu programu, garu ir tt..kad butu tyli, kad vandenuka rinktu i talpa, o ne isvesta i kanalizacija..padekite...baigiu apsikasti su dziovyklemis kambarinemis ir skalbiiniu kruva ziema vasara
Atsakyti
QUOTE(*Vasare* @ 2013 07 05, 15:07)
Nelabai suprantu to įpliusinimo? Ką jūs tuo norėjote pasakyti? unsure.gif
Naudotas bet koks daiktas turi jau tą didelį minusą- NAUDOTAS. Čia visada loterija. Bet man įdomu atsiliepimai apie būtent šį modelį,o ne apie jo metus.. Internete "review" komentarai ir balai neblogi.

Nelabai suprantu, ko Jūs nesuprantate blush2.gif
1. Toje džiovyklėje garų ir prieš 5 metus nebuvo - jai "subrendus", tikrai neatsirado biggrin.gif
2. O tai 5 metų senumo modelį Jūs pirksite kažkur naują blink.gif ir tai nebus muziejus g.gif
Atsakyti
Na supratau,kad 5 metų senumo labai blogai doh.gif
Kokie pasiūlymai būtų turint iki 1500Lt biudžetą? Naudotų, jeigu patikimos firmos ir bent su 12mėn garantija, nebijom mirksiukas.gif
Atsakyti
https://www.neriba.l...wtw86583sn.html

kaip si?
mane tik erzina, kad dureles atsidaro i desine
Atsakyti
Dažniausiai ir atsidaro į dešinę.
Normaliai (gera) džiovyklė.
Atsakyti
Gal ką rekomenduotumėt iš mažųjų džiovyklių? smile.gif aktualus gylis - ne daugiau 45 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 25 liepos 2013 - 18:22
Yra ir toks mažasis džiovintuvas bet jus ji bus per plati verysad.gif http://www.electrolu...ktiniai/EDC3250
Atsakyti
Be to dar ir pakabinama.
Atsakyti
isigijau dziovykle, dabar, kaip blondinei - iskilo klausimas..ar drabuzius butina rusiuoti?
ar pagal misria programa galima dziovinti viska, apatinius, kojines, bliuzeles, sortus, ranksluoscius?
ir ar dziovinate liemeneles dziovyklose?mano etiketese rasoma, akd negalima, kaip ir ant kai kuriu vaikisku rubu raso, jog negalima..ar jus stebite etiketes?ar nieko nenutinka tiems rubams?

ir dar...kaip dziovinate dzinsus?ant kokios programeles?as dzinsus skalbiu su visais tamsiais rubais, tai ten ir bliuzeliu, apatiniu buna, galima viska mesti drauge i dziovykle

klausimai kvaili, bet man tai pirmi zingsniai su tokiu aparatu biggrin.gif
Atsakyti
Medvilnei viena programa, sintetikai - kita. Storesni audiniai ( stori, frotiniai vonios chalatai) liks labiau drėgni, nei plonyčiai rankšluosčiai. Džinsų net nesugalvočiau džiovinti ( medvilnė nuo karščio traukiasi, su elestanu kiti niuansai).
Liemenėlių taip pat nesugalvojau džiovinti džiovyklėj. Kaip ir nėra universalios programos visiems audiniams, tuo pačiu ir delikatiems, o džiovinti išskirstant, tai taip pat nėra prasmės - kol vieni džiovinsis, kiti kabėdami išdžius.

Atsakyti