O iš kur pas jus tie garai ir karštis nuo džiovyklių atsiranda?
Pas mane tai tikrai niekas negaruoja
O ar AEG T75470AH nuo rubu nurinks pukus?
Man labai patiko kaip pas giminaite esanti Siemens dziovykle nurenka pukus, rubai tokie minkstuciai po dziovinimo.
Man labai patiko kaip pas giminaite esanti Siemens dziovykle nurenka pukus, rubai tokie minkstuciai po dziovinimo.
Vienam web'e radau, kad praktiskai visos slabykles, dziovykles yra surenkamos Lenkijoje Tik Miele Vokietijoje.
Ar tai tikrasi taip? Idomu ar kokybes tai neitakoja? Ar galima pasitiketi bruoliais lenkais?
Papildyta:
Dar vienas klausimas speedy - jei pati rinktumetes, tai AEG ar BOSCH technikai teiktumet pirmenybe?
Aciu, kad jus cia esate
Ar tai tikrasi taip? Idomu ar kokybes tai neitakoja? Ar galima pasitiketi bruoliais lenkais?
Papildyta:
Dar vienas klausimas speedy - jei pati rinktumetes, tai AEG ar BOSCH technikai teiktumet pirmenybe?
Aciu, kad jus cia esate
QUOTE(kristal @ 2013 03 18, 13:08)
....
Priklausomai nuo gaminio ... dabar skalbyklė Bosch, džiovyklė Electrolux.
Sveiki, gal kas patartumete, i ka atkreipti demesi renkantis deveta dziovykle. Mastom vaziuoti rinktis is Mieles, gal dar vok Bosch'o. Pirksim tik deveta, nes i nuomojama buta nesinori islaidaut su gera nauja technika.
Aisku, vienas prioritetu bus energijos klase, o kur ji zymima be instrukciju ir etikeciu? Nes devetoj nebus lipuku, nieko.
Buciau labai dekinga uz patarimus, kaip issirinkti gera deveta dziovykle ir nepermoketi
Aisku, vienas prioritetu bus energijos klase, o kur ji zymima be instrukciju ir etikeciu? Nes devetoj nebus lipuku, nieko.
Buciau labai dekinga uz patarimus, kaip issirinkti gera deveta dziovykle ir nepermoketi
Sveiki, ruosiames pirkt dziovykle sakykit ar isvedat vanduko nubegima i kanalizacija ar surenka i filtra? Statysim drabuzineje tai nenorim dregmes.
QUOTE(Chicolita @ 2013 04 11, 00:06)
Sveiki, gal kas patartumete, i ka atkreipti demesi renkantis deveta dziovykle. Mastom vaziuoti rinktis is Mieles, gal dar vok Bosch'o. Pirksim tik deveta, nes i nuomojama buta nesinori islaidaut su gera nauja technika.
Atleiskit už įkištą trigrašį, bet: ruošdamiesi pirkti dėvėtą Jūs jau ruošiatės išlaidauti, nes neužilgus po jos įsigyjimo pirksite naują - jau būsite pasimokę ir ant to paties grėblio nelipsite Toks scenarijus yra vienas iš dažniausių ir jis vadinasi: skūpus moka dvigubai O į nuomojamą butą galima išsirinkti ir normalią džiovyklę, paskui ją išsivežti ir pritaikyti naujose patalpose, juk ne viryklė, kuri gali būti įmontuojama ir dažnai yra derinama prie interjero
Gelbekite nes jau nebeismanau, ka ir bedaryti Ieskau skalbykles su dziovykle, bet... jau buvau issirinkusi boschiuka, kuri dziovinant nenaudoja vandens, tik vyras, kuri ilgai sitam reikalui ikalbinejau, sako, tu pasitikrink ar pro duris itilps O durys 58cm o masiniukas 60 cm plocio, o gylis tai apie 61cm Ir nebezinau nei kur, nei kaip beieskoti Biudzetas but gerai itilpti i 3000,-, norisi kokybisko, taupaus ir patvaraus masiniuko su dziovykle, tik baigiu prarasti vilti Jauciu tokiu ismatavimu ir uz tokia kaina gero daikto nei 2 in 1, nei atskirai, kad viena ant kitos sudet, nerasiu. Gal kas turi kokiu protingu minciu ar patarimu siuo klausimu, nes besibeldziantis ketvirtas seimos narys tuoj nebeleis man uzsiimti paieskom, o nesibaigiantys skalbiniai isvarys is proto
Speedy, laukčiau Jūsų komentaro.
Renkamės džiovyklę ~2000 Lt. Ji būtų ant BOSCH WAS28464SN. Deja, ELECTROLUX EDH97981W kiek teiravausi, nei viena kompanija nebeturi.
Variantus tokiu svarstau:
- ELECTROLUX EDH3386GDW
- AEG T75470AH
Kuris racionaliausias variantas būtų Būtinai A klasės, garų f-ja nebūtina. Gal iš mano neįvardintų ką paminėtumėte
Renkamės džiovyklę ~2000 Lt. Ji būtų ant BOSCH WAS28464SN. Deja, ELECTROLUX EDH97981W kiek teiravausi, nei viena kompanija nebeturi.
Variantus tokiu svarstau:
- ELECTROLUX EDH3386GDW
- AEG T75470AH
Kuris racionaliausias variantas būtų Būtinai A klasės, garų f-ja nebūtina. Gal iš mano neįvardintų ką paminėtumėte
Sveiki
Ieskom dziovykles ir skalbenkos(ne viename). Noreciau Bosch, butu gerai kad dar ir graziai ziuretus viena prie kitos, nes stoves matomoj vietoj viena salia kitos
Noretume tilpt i 5tkst Na gali ir brangiau but, bet jei pigiau butu is vis super Speedy Gal pagelbesi
Ieskom dziovykles ir skalbenkos(ne viename). Noreciau Bosch, butu gerai kad dar ir graziai ziuretus viena prie kitos, nes stoves matomoj vietoj viena salia kitos
Noretume tilpt i 5tkst Na gali ir brangiau but, bet jei pigiau butu is vis super Speedy Gal pagelbesi