Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(Ritva @ 2013 01 30, 03:46)
Sveikos merginos ir vaikinai reikia pagalbos, rinkomes skalbimo masina kol akis neuzkliuvo uz sio aparato 2in1 Bosch WVH28540SN, ar vertas demesio ir pinigu blush2.gif ? Gal kas turite isbande g.gif Gyvename nuomotame bute, nezinai kada gali tekti kraustytis, todel sis variantas 2in1 butu idealus

Bosch WVH28421EU su džiovinimu ir garų funkcija.
Atsakyti
Ką žinote apie tokį modelį:  Hoover DYN 11146PG
http://pigu.lt/skalb..._dyn?id=3825449
Mane užkabino A energijos klasė, ko nėra Bosch modelyje  verysad.gif

Puse metu kaip nusiirkom Hoover dziovykle, tik ne sis modelis, tai tikrai esu labai patenkinta, neturiu priekaistu... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ruošiamės pirkti skalbimo mašiną ir pagalvojau kodėl gi nenusipirkti skalbyklės+džiovykle, nes skalbimo mašina stovės virtuvėj ir atskirai skalbyklei vietos nėra. Gal kas turit ir galit rekomenduot kokį modelį? ar visos perkat atskiras skalbykles? patarkit prašom ką daryt, ar pirkt du viename ar rinktis tiesio skalbyklę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2013 02 03, 23:29)
Puse metu kaip nusiirkom Hoover dziovykle, tik ne sis modelis, tai tikrai esu labai patenkinta, neturiu priekaistu...  4u.gif

Mes ir Hoover naudojames ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sugalvojom, kad reikia dziovykles namuose. Perskaiciau tema, rekomenduojamos dziovykles dideles, o noretusi kuo mazesnes, kad gerai dziovintu ir nurinktu pukus. Musu Bosch skalbimo masina 4 kg ikrovimo, tai gal ir dziovykliu atitinkamo dydzio yra g.gif Man kazkaip neramu del tos skleidziamos silumos, o statyti dviem aukstais galimybes neturime.
Busiu dekinga uz rekomendacijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 02 05, 13:31)
Mes ir Hoover naudojames ir viskas  thumbup.gif

O speedy tyli tuo klausimu. Įdomu, kodėl? g.gif
Atsakyti
O ką čia rašyti - tegul naudojasi, kad jau nusipirko blink.gif Nejaugi išmesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2013 02 15, 16:26)
Sugalvojom, kad reikia dziovykles namuose. Perskaiciau tema, rekomenduojamos dziovykles dideles, o noretusi kuo mazesnes, kad gerai dziovintu ir nurinktu pukus. Musu Bosch skalbimo masina 4 kg ikrovimo, tai gal ir dziovykliu atitinkamo dydzio yra g.gif Man kazkaip neramu del tos skleidziamos silumos, o statyti dviem aukstais galimybes neturime.
Busiu dekinga uz rekomendacijas ax.gif

O ka man speedy parekomenduotu? ax.gif
Atsakyti
Labas. Gal kas nors galite paaiskinti ka reiskia savaime issivalantis kondensatorius dziovyklese? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2013 02 15, 19:34)
O ka man speedy parekomenduotu? ax.gif

Pradžiai apsispręskite dėl išlaidų tam daiktui.
Atsakyti
QUOTE(vilmatuke @ 2013 02 16, 22:19)
Labas. Gal kas nors galite paaiskinti ka reiskia savaime issivalantis kondensatorius dziovyklese? Kokiumprincipu tai vyksta.Ačiū

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 17, 13:12)
Pradžiai apsispręskite dėl išlaidų tam daiktui.

Kad nera ka sprest, butu gerai iki 2500 Lt isigyti:)
Atsakyti