Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(amba @ 2013 01 03, 12:54)
O kaip sis Electrolux EDH3487RDW  modelis? Ar vis tik patikimesni yra auksciau mineti?

Iš esmės tai panašus modelis. Naujas. Senesni per daug problemų nekėlė.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 01 03, 12:35)
Iš esmės tai panašus modelis. Naujas. Senesni per daug problemų nekėlė.

o ji galima statyti ant bosch skalbimo masinos, be jungiamosios lentyneles.
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2013 01 03, 13:40)
o ji galima statyti ant bosch skalbimo masinos, be jungiamosios lentyneles.

Nesusipeš.
Atsakyti
speedy,

jau buvau nusprendusi kuria dziovykle, pasirinkti ir visai atsitiktinai radau sia elektrolux EDH3498RDL uz 2650 Lt ir joje galima dziovinti 9 kg., kas mane ir uzkabino, kaip suprantu tai irgi naujas modelis, kokia jusu nuomone apie si modeli, ar vertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2013 01 03, 17:30)
speedy,

jau buvau nusprendusi kuria dziovykle, pasirinkti ir visai atsitiktinai radau sia elektrolux EDH3498RDL uz 2650 Lt ir joje galima dziovinti 9 kg., kas mane ir uzkabino, kaip suprantu tai irgi naujas modelis, kokia jusu nuomone apie si modeli, ar vertas demesio.

O turėsite kur tuos 9 kg išskalbti biggrin.gif
Normalus modeliukas. Naujas, apie patikimumą nežinau nieko.
Atsakyti
Sveiki, turiu ir aš klausimą, tiksliau noriu komentro apie AEG T75470 ?

ir dar klausimas ar galima džiovyklę statyti ant mažesnio gylio skalbimo mašinos (Aeg electrolux)? logiškai manyčiau, kad nelabai, bet jei dėt tą pagrindą ant skalbiankės?
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2013 01 11, 16:37)

ir dar klausimas ar galima džiovyklę statyti ant mažesnio gylio skalbimo mašinos (Aeg electrolux)? logiškai manyčiau, kad nelabai, bet jei dėt tą pagrindą ant skalbiankės?

Viskas įmanoma, jei labai reikia biggrin.gif
Namie gal kokius 5 metus ant 45 cm electrolux'so stovėjo džiovyklė. Pritaisiau gale stalo koją - ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 01 11, 15:50)
Viskas įmanoma, jei labai reikia  biggrin.gif
Namie gal kokius 5 metus ant 45 cm electrolux'so stovėjo džiovyklė. Pritaisiau gale stalo koją - ir gerai  thumbup.gif

na taip, tik kažkaip baisoka, kad nepakenkt niekam, nei skalmimo mašinai nei džiovyklei, visgi kainuoja šiek tiek biggrin.gif

o Speedy, ką jūs galėtumėt pakomentuot apie mano paklaustą modeliuką?
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2013 01 11, 14:37)

mes statysim, nes apsipirkom truputį su skalbykle, nenužiūrėjom dydžio. Kaune vienas meistriukas patarė užsisakyti baldinę plokštę džiovyklės apačios dydžio ir dėti tarpe.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 01 11, 17:58)
mes statysim, nes apsipirkom truputį su skalbykle, nenužiūrėjom dydžio. Kaune vienas meistriukas patarė užsisakyti baldinę plokštę džiovyklės apačios dydžio ir dėti tarpe.

Taip ir buvau padaręs - stovėjo 5 metus, kol pakeitėm skalbyklę thumbup.gif
T75470AH - vienas geriausių pasirinkimų apie 2000 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 11 sausio 2013 - 16:28
Reikia Jusu pagalbos, Speedy. Ieskau dziovykles, kuri galetu itilpti i 60cm gylio spinta ir, zinoma, kad butu gera ir naudotu mazai energijos. Kaina iki 3000Lt. Aciu smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas padesite atsakyti ar galima sias masinas deti viena ant kitos? Jeigu taip, kokio reiketu remelio? Jeigu nepavyks deti viena ant kitos, reiskiasi patalpose netilps sad.gif

Aciu is anksto uz pagalba.

SIEMENS WM14Q471DN - skalbykle
SIEMENS WT 44W360DN - dziovykle
Atsakyti