Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

O nuo ko užsikiamša tos amšinos. Aš normaliai džiovinau dar tik ranksluosčisu virtuvinius, tai pilnas būgnas pūkelių.Atrodo sluosčiau o va skalbiau aprangas vaikų ir ant pūkuoto paviršiaus tu baltų pukiuku prilipo.
a tai čia taip turi būti. g.gif
Atsakyti
labas,

buvęs vyras įsigijo naudotą džiovyklę Miele. sako jam super, nereikia lygint drabužių.

ar tikrai drabužiai jau tokie super , kad nereikia lygint? g.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu kl. Jei pas mane skalbykle maza (na ta 3-4kg) o dziovykle 8 kg. Tai man daryti 2 skalbimus ir dziovinti, ar galiu dziovinti is kart po vieno skalbimo? Dziovykle supras kad maziau rubu ir dziovins trumpiau ar geriau prideti normaliai? g.gif

Gal ir keistas kl. bet snd. atveze dziovykle tai kyla daug kl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2012 12 12, 20:00)
Sveiki, turiu kl. Jei pas mane skalbykle maza (na ta 3-4kg) o dziovykle 8 kg. Tai  man daryti 2 skalbimus ir dziovinti, ar galiu dziovinti is kart po vieno skalbimo? Dziovykle supras kad maziau rubu ir dziovins trumpiau ar geriau prideti normaliai? g.gif 

Gal ir keistas kl. bet snd. atveze dziovykle tai kyla daug kl.  4u.gif

Jei džiovinsite pagal likutinę drėgmę (sausumą), tada atsirinks.
Bet įkrovus pusę kiekio, energijos sąnaudos nebus "per pusę".
Atsakyti
Renkuosi dziovykle, biudzetas 2500 Lt (+-200Lt), ziurineju is bosch, siemens, electrolux. Gal galetumet patarti ar garu funkcija tikrai reikalinga, ar tik jos pagalba galima atsviezinti drabuzius, ar labai padideja el. sanaudos? Nes kiek ziurineju daugumoje dziovykliu su garu funkcija energijos klase B.
Kol kas ziurinej BOSCH WTW86583SN, SIEMENS WT46W573DN, bet jos garu funkcijos neturi, tai ir negaliu apsispresti arji tikrai reikalinga?
Atsakyti
ar visose džiovyklėse yra funkcija, kad esant pilnam vandens bakeliui ji sustos? ta prasme, kad nevarys vandens per viršų?
Atsakyti
Sveiki, domina Jusu nuomone. Tie kas turi, arba nusimano. Kuri is siu dvieju dziovykliu geriau lygins drabuzius? Mane domina butent lyginimo kokybe. As suprantu, kad pirmoji, kaip ir neturi sios funkcijos, bet dauguma raso, kad ir si dziovykle puikiai lygina... Todel teiraujuosi zinovu... Kuri is ju?
http://alphashop.lt/...-edh97981w.html
ar si?
http://pigu.lt/buiti...n_aid?id=373286
Atsakyti
Pasikartosiu su klausimu blush2.gif
QUOTE(rloreta @ 2012 11 28, 23:50)
Sveiki,naudojames dziovykle jau keleta men. Ir iskilo klausimas,kaip isvalyti stalciuka kur vandeni renka???

Atsakyti
QUOTE(amba @ 2012 12 15, 22:07)
Renkuosi dziovykle, biudzetas 2500 Lt (+-200Lt), ziurineju is bosch, siemens, electrolux. Gal galetumet patarti ar garu funkcija tikrai reikalinga, ar tik jos pagalba galima atsviezinti drabuzius, ar labai padideja  el. sanaudos? Nes kiek ziurineju daugumoje dziovykliu su garu funkcija energijos klase B.
Kol kas ziurinej BOSCH WTW86583SN, SIEMENS WT46W573DN, bet jos garu funkcijos neturi, tai ir negaliu apsispresti arji tikrai reikalinga?

Man garų funkcija labai reikalinga, dažnai naudoju atšviežinimo programą. Džiovyklė AEG 88840.
Atsakyti
speedy,
renkuosi dziovykle ir noriu paklausti kuo skiriasi sie modeliai:
SIEMENS WT46W573DN
BOSCH WTW86583SN

Ar uz 2500 lt(-+200Lt) galim rasti ka nors dar geriau smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2013 01 02, 22:32)
speedy,
renkuosi dziovykle ir noriu paklausti kuo skiriasi sie modeliai:
SIEMENS WT46W573DN
BOSCH WTW86583SN

Ar uz 2500 lt(-+200Lt) galim rasti ka nors dar geriau smile.gif?

Geros.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 01 03, 09:37)

O kaip sis Electrolux EDH3487RDW modelis? Ar vis tik patikimesni yra auksciau mineti?
Atsakyti