Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

sveiki, o kur perkate tas servetėles į džiovykles, kad kvepėtų ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 11 29, 01:16)
Na įkalbėjau vyrą važiuosim rinktis 2in 1 skalbiankės. Tk maniškiui būtinai duok A energijos klasės mašina.
Kiek internete žiūrėjau tai niekaip nesupratau. Palei energijos naudojimo klases aišku,kad A naudoja mažiau energijos nei B klasės mašinos, bet kai skaitau nuorodas prie mašinų, tai vienur rašo energijos kiekis vieno ciklo metu. Kitur energija per valanda.
Dar viena mašina radau,kur A  energijos kalsė  ir parašytam,kad vienam plovimui ir džiovinimui reikia apie 5 kW elektos.

Tai iškilo klausimas, keik ciklų yra vieno skalbimo metu.  Ar keletas ar visgi vienas ir džiovinimas taip pat kiek ciklu turi 1 ar daugiau.

atsiprašau už blondinišką klausimą  blush2.gif  ax.gif

Yra skirtingi dalykai: skalbyklės enerdgetinis efeltyvumas atskirai ir skalbylė+džiovyklė energetinis efektyvymas.
Antro atvejo "A" dar neteko matyti.
Geras modelis BOSCH WVH28421EU.
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 12 03, 13:40)

As per tarpininke is Jav siunciausi 4u.gif
Is tikro man tai jos nestebuklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 12 03, 12:40)

Paprastą nosinaitę pašlakstau mėgiamu eteriniu aliejumi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ai, kad man eterinių neskaniai kvepia g.gif biggrin.gif nors, aišku, neuosčius aš ten jų visokiausių biggrin.gif

Bet gal prastos servetėlės buvo, nes kažkur SM, kai nebuvo aktualu, mačiau, kad ten alpsta panos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 03, 15:22)
Yra skirtingi dalykai: skalbyklės enerdgetinis efeltyvumas atskirai ir skalbylė+džiovyklė energetinis efektyvymas.
Antro atvejo "A" dar neteko matyti.
Geras modelis BOSCH WVH28421EU.

Pirkom Candy EVO4 W 2643 D, pirkom su akcija ax.gif tongue.gif Iš tikro pasirinkau šitą, nes ji skirta sūnaus mažam butukui, šitos mašinos plotis rašo 44 cm, realiai tai būgnas iššokęs, tai išeina iki 50cm. Man šis matmuo buvo labai svarbus, kai tame bute vonia vos 3,19 ir jos plotis 110cm.
Iš tikro vyras nenorėjo statyt jos pas mus išbandymui... bet išsireikalavau. Sakau pirma aš turiu išmokt naudotis, o studentas jau paskui. lotuliukas.gif Tai maniškis nuogastauja,kad nenorėsiu atiduoti paskui......... ax.gif

Na o aš šita mažiuke atiduosiu ir sau pasiimsiu tą Jūsų rekomenduotąją. Patiko kad yra be garų ir su pūkų džiovinimo funkcija.O Candy bus studentui.........
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2012 11 22, 16:53)
Is pardavejo nebandete reikalauti lietuviskos instrukcijos? jei pirkta LT, tai turi buti.

mes ja pirkom LT, bet dave tik rusiska instrukcija sad.gif
Atsakyti
pas mus irgi tik rusiška instrukcija........ taip parduotuvėje skaičiau lietuviškai......o namie radau tik rusiškai. lotuliukas.gif

užtat mokinuosi ja naudotis, aš tai suprantu, o va studentas rusiškai nė bu nė me......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 03 gruodžio 2012 - 14:48
QUOTE(rimulėėė @ 2012 12 03, 16:47)
pas mus irgi tik rusiška instrukcija........ taip parduotuvėje skaičiau lietuviškai......o namie radau tik rusiškai. lotuliukas.gif

užtat mokinuosi ja naudotis, aš tai suprantu, o va studentas rusiškai nė bu nė me......

Parasykit atsiliepimus, labai idomu, nes svarstau ir as apie 2in1 ir prioritetas 45cm gylio. LAbiausiai noreciau Siemens, antroj vietoj Bosh, bet pas juos tik 60cm gylio tokias skalbykles matau. Tai tenka ziureti Hoover ar Candy g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 12 03, 15:47)

As tai vaziuociau i parduotuve, kur pirkau ir reikalauciau kopijos lietuviu kalba 4u.gif manau jie privalo duoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2012 12 05, 17:12)
Parasykit atsiliepimus, labai idomu, nes svarstau ir as apie 2in1 ir prioritetas 45cm gylio. LAbiausiai noreciau Siemens, antroj vietoj Bosh, bet pas juos tik 60cm gylio tokias skalbykles matau. Tai tenka ziureti Hoover ar Candy  g.gif

na aš patenkinta. tik kol kas nemoku dar normaliai elgtis, bet džiovina.Praktiškai yra 6 džiovinimo programos, kai nemačiau "gudresnės " mašinos, tai man gerai.Svarbu tinkamą programą pasirinkti. ir dra kol kas nemoku normaliai nustatyti kad džiovintų iškart po skalbimo, nereiktų eiti nustatinėt.........

DaivaVe

nu jo būtų galima varyt išsireikalaut lietuviškos knygutės, bet važiuot reik 60 kilu........... brangoka knygutė gausis. Aš rusiškai skaitau, o vaikas angliškai ......... susidorosim.
Atsakyti
jeigu pamirshau ideti filtrus ir uzsikimsho kazkas ir rodo stikline vandens kur rasti ta sklyle pro kuria ishkrapshtyti viska? 4u.gif niekur nerandu o skaiciausi kad kazkur ji yra tikrai ir imanoma patiems atsikimshti ax.gif
bosch cia konkreciai jeigu

labai lauksiu atsakymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 08 gruodžio 2012 - 19:50