Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(edinka @ 2012 11 16, 18:46)
Pas mane balkone stovi Elektroliuxas  ax.gif

Man siandien parduotuveje pasake, kad jei statysiu istiklintam balkone, temperatura negali nukristi zemiau +10... Musu balkonas nesildomas g.gif , tai ir zemesne temperatura zziema buna...
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 11 20, 00:26)
Ar gera si dziovykle? SIEMENS WT46W563BY

Niekada neturejau tokio daikto, nezinau, ko is jo noreti...

Iš šio galima norėti, kad džiovintų taupiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 11 16, 08:23)
Tiesa būna ir kitokių: elektros nenaudoja, pigi ir tinka į balkoną:

speedy, čia net balkono reikia, iš viso super biggrin.gif

QUOTE(Mrs. Prietranka @ 2012 11 16, 18:24)
Ir vis tik, kas isirenge istiklintam balkone? Kokia pirkot?

papirkom naudotą ventiliacinę, nes kaip meistras sakė, joje niekur neužsilaiko vanduo, kuris galėtų užšalti.
Atsakyti
SIEMENS WT46W563BY

O ji turi ta funkcijas, kur galima sausus rubus deti ir juos "atsviezina"? g.gif
A++ klase cia jau gerai?
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 11 20, 16:03)
SIEMENS WT46W563BY

O ji turi ta funkcijas, kur galima sausus rubus deti ir juos "atsviezina"?  g.gif
A++ klase cia jau gerai?

Garų funkcijų neturi.
Atsakyti
man pardavejai siulo sia: Bosch WTW86583SN

Gal kas turite? Verta kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 11 20, 19:24)
man pardavejai siulo sia: Bosch  WTW86583SN

Gal kas turite? Verta kainos? g.gif

Jei rastumėte dar kur Electrolux EDH97981W, pavyktų sutaupyti kelis šimtus litų. Bet iš esmės tai geras modelis.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 11 21, 08:34)
Jei rastumėte dar kur Electrolux EDH97981W, pavyktų sutaupyti kelis šimtus litų. Bet iš esmės tai geras modelis.

pritariu ax.gif šiaip jų faktiškai kaip ir nebegamina, bet internete pardavime jų tikrai galima nemažai rasti. Labai rekomenduoju šį Elektrolux'ą 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif reikia patarimo g.gif gal kas gales padeti blush2.gif
Turiu nebenauja skalbimo masina,kuri dar veikia biggrin.gif o noriu dziovykles.Ar geriau pirkti tik dziovykle ar 2/1 t.y.nauja skalbimo masina su dziovinimo funkcija.Dziovykle apie 2000-3000 lt.skalbimo masina su sia funkcija irgi panasiai g.gif Aciu kas pades man apsispresti ir pasirinkti geresni varianta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2012 11 21, 14:52)
Laba diena 4u.gif reikia patarimo g.gif gal kas gales padeti blush2.gif
Turiu nebenauja skalbimo masina,kuri dar veikia biggrin.gif  o noriu dziovykles.Ar geriau pirkti tik dziovykle ar 2/1 t.y.nauja skalbimo masina su dziovinimo funkcija.Dziovykle apie 2000-3000 lt.skalbimo masina su sia funkcija irgi panasiai g.gif Aciu kas pades man apsispresti ir pasirinkti geresni varianta 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tik dziovykle 4u.gif
Atsakyti
sveikos, na va isigijom ir mes dziovykle, bet neturim lietuviskos instrukcijos blush2.gif gal kas turit lietuviska instrukcija dziovykles Miele T 8969 WP? blush2.gif
ir dar gal galit pasakyt, ka blogai darom: norint ijungt dziovykle ,kartais paspaudus ijungimo mygtuka, ji tik uzsiziebia ir issijungia g.gif turim atjungt maitinima ir palaukt kelias sekundes, kad ji vel veiktu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slepetes: 21 lapkričio 2012 - 20:06
QUOTE(slepetes @ 2012 11 21, 21:05)
sveikos,  na va isigijom ir mes dziovykle, bet neturim lietuviskos instrukcijos  blush2.gif gal kas turit lietuviska instrukcija dziovykles Miele T 8969 WP?  blush2.gif
ir dar gal galit pasakyt, ka blogai darom: norint ijungt dziovykle ,kartais  paspaudus ijungimo mygtuka, ji tik uzsiziebia ir issijungia g.gif turim atjungt maitinima ir palaukt kelias sekundes, kad ji vel veiktu doh.gif

Is pardavejo nebandete reikalauti lietuviskos instrukcijos? jei pirkta LT, tai turi buti.
Atsakyti