Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(norkele @ 2012 10 29, 23:36)
Sveiki,
gal galit papasakot, kiek mazdaug trunka tas dziovinimas su skirtingom programom, zalio supratimo neturiu, kai nesusidurus su tokiu aparatu  blush2.gif 
klause cia kazkas ar labai isaugo saskaita uz elektra, man irgi butu idomu pasiskaiciuot kas laukia jei rinktis ne A, o B klases ir dar deveta g.gif

ir dar idomu, kiek galimybiu per ziopli drabuzius padaryti 3 dydziais mazesnius nei idejai  doh.gif  kai namuos daug seimininkiu visko gali but

elementarūs medvilniniai rūbai apie valandą džiovinami
rankšluosčiai ar kiti analogiško storio apie porą valandų.

man nieks nesitraukia, nors esu skaičius, kad kai kam pasitraukia.
Jei suabejoju dėl to traukimosi dėl visa ko paspaudžiu knopkę delicate ar kažkaip ji ten panašiai vadinasi (prisideda apie 15 min)
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2012 10 30, 00:36)
Sveiki,
gal galit papasakot, kiek mazdaug trunka tas dziovinimas su skirtingom programom, zalio supratimo neturiu, kai nesusidurus su tokiu aparatu  blush2.gif 
klause cia kazkas ar labai isaugo saskaita uz elektra, man irgi butu idomu pasiskaiciuot kas laukia jei rinktis ne A, o B klases ir dar deveta g.gif

ir dar idomu, kiek galimybiu per ziopli drabuzius padaryti 3 dydziais mazesnius nei idejai  doh.gif  kai namuos daug seimininkiu visko gali but

Mes pries pora metu pirkom deveta ir galiu pasakyti, kad gailiuosi, nes tikrai rubus mazindavo, manau vis delto geriau naujas daiktas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

siūlyčiau tikrai geriau naują ekonomišką A-50%, nei seną ir dar su B sąnaudom... betkokiu atveju, jau vien dėl elektros sąnaudų nauja džiovyklė greitai atsipirks. o ir daiktas bus naujas, su garantija g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 29, 10:43)
Ar po skalbimo buvote drabužius išėmusi?

nebuvau išėmusi....

gal galit papasakot, kiek mazdaug trunka tas dziovinimas su skirtingom programom...
ir dar idomu, kiek galimybiu per ziopli drabuzius padaryti 3 dydziais mazesnius nei idejai

man džiovino apie 3 val. rolleyes.gif
mano drobinė paklodė susitraukė perpus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 10 29, 23:53)
man nieks nesitraukia, nors esu skaičius, kad kai kam pasitraukia.
Jei suabejoju dėl to traukimosi dėl visa ko paspaudžiu knopkę delicate ar kažkaip ji ten panašiai vadinasi (prisideda apie 15 min)

aciu 4u.gif

QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 30, 08:26)
Mes pries pora metu pirkom deveta ir galiu pasakyti, kad gailiuosi, nes tikrai rubus mazindavo, manau vis delto geriau naujas daiktas  4u.gif

verysad.gif o tai senose nera tos knopkes "delicate" atitikmens? g.gif

QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 30, 09:15)
siūlyčiau tikrai geriau naują ekonomišką A-50%, nei seną ir dar su B sąnaudom... betkokiu atveju, jau vien dėl elektros sąnaudų nauja džiovyklė greitai atsipirks. o ir daiktas bus naujas, su garantija g.gif

kas gi galvotu apie deveta, jei butu galimybe naujai blush2.gif tikejausi vis dar palauksiu, bet kai su lelium grizom jau nespeju su skalbiniais lakstyt doh.gif juk nesinori visalaik sauskelnese laikyt

QUOTE(vikaliu @ 2012 10 30, 10:50)
mano drobinė paklodė susitraukė perpus          unsure.gif

oi nepaguodet doh.gif dabar nezinau ar labiau jos noriu, ar labiau bijau
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2012 10 30, 16:55)
oi nepaguodet  doh.gif  dabar nezinau ar labiau jos noriu, ar labiau bijau

nereikia bijot, nes kiek skaičiau kitoms viskas čiki smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš prisijungiu prie jau turinčiųjų būrio thumbup.gif
Nusipirkome Siemens WT46W573DN (2549 Lt), džiovinu antrą kartą, vakar labai bijodama džiovinau kojines kartu su kelnėmis, tai viskas čiki, kol kas nesutraukė, bet ir nustačiusi buvau mažesnį karštį.
O kai pamatai kiek prirenka pūkų, tai išvis džiaugsmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2012 10 30, 12:50)
nebuvau išėmusi....

Tada pagalvokite pati: skalbyklė išgrežė rūbus, jie buvo suglamžyti nuo centrifugos sukimo. Jūs, taip kaip jie buvo, išdžiovinote. Tai ko tikitės g.gif
Atsakyti
Gal visgi atsiras galinciu patarti? 4u.gif
QUOTE(dansu dansu @ 2012 10 29, 20:20)
Sveiki, gal kas turit patirties ir galit pakomentuoti, ar skalbyke-dziovykle viename dziovina taip pat gerai kaip atskira dziovykle? Nesinori uzsigriozdinti aparatais, tad galvojam apie dvifunkcini daikta g.gif

Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 10 29, 22:20)
Sveiki, gal kas turit patirties ir galit pakomentuoti, ar skalbyke-dziovykle viename dziovina taip pat gerai kaip atskira dziovykle? Nesinori uzsigriozdinti aparatais, tad galvojam apie dvifunkcini daikta g.gif

Pasiteiraukite "vikaliu", ji kaip tik bando suprasti, kodėl po džiovinimo (skalbyklė-džiovyklė) drabužiai sunkiai lyginasi.
Jei jau rinktis skalbyklė su džiovinimu, geriau kondensacinio tipo, nenaudojančią džiovinimui vandens. PVZ. BOSCH WVH28421EU - skalbyklė+džiovyklė+garų funkcija.
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 10 31, 09:21)
Gal visgi atsiras galinciu patarti? 4u.gif

As negaliu patarti, nes turiu atskirai dziovykle ir skalbykle ir esu labai patenkinta. ax.gif Cia turėtu pakomentuoti tie, kurie turi dziovykle ir skalbykle 2 in 1.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 31, 09:20)
Tada pagalvokite pati: skalbyklė išgrežė rūbus, jie buvo suglamžyti nuo centrifugos sukimo. Jūs, taip kaip jie buvo, išdžiovinote. Tai ko tikitės  g.gif

Ar turiu prieš džiovinimą juos išlygint? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2012 10 31, 09:31)
Pasiteiraukite "vikaliu", ji kaip tik bando suprasti, kodėl po džiovinimo (skalbyklė-džiovyklė) drabužiai sunkiai lyginasi.

Bandau suprast ir kai suprasiu kaip ja naudotis, manau, būsiu patenkinta 4u.gif
Atsakyti