Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

QUOTE(paprasta @ 2012 10 09, 20:46)
Procentai mokami ne pagal programą (pritaikytą ar individualizuota), o pagal tai, koks vaiko sutrikimas. Jei priskiriama prie vidutinių, didelių ar labai didelių, turi būti mokamas priedas, nepaisant pritaikyta ar individualizuota programa. Paskaitykite darbo apmokėjimo tvarką- viskas parašyta. Na, o jei nemoka, daromas pažeidimas.

Ačiū už informaciją, reiks pasidomėt. Pernai mokėjo, o šiemet ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 10 10, 07:06)
Ačiū už informaciją, reiks pasidomėt. Pernai mokėjo, o šiemet ne  g.gif

Nei pernai, nei siemet nesu gavus, klausiau daug kartu pavaduotojos, tik peciais trukcioja, klausiau buhalteres, jos atsakymas - klauskit pavaduotojos. Kur galima butu rasti issamiau si dokumenta ?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2012 10 10, 16:41)
Nei pernai, nei siemet nesu gavus, klausiau daug kartu pavaduotojos, tik peciais trukcioja, klausiau buhalteres, jos atsakymas - klauskit pavaduotojos. Kur galima butu rasti issamiau si dokumenta ?

pavaduotoja atlyginimų netvarko, buhalterė moka pagal tai, kaip direktoriaus įsakymuose surašyta, taip kad nep as tuos asmenis klausi- teiraukis direktoriaus 4u.gif
tik nuo balandžio mėnesio patvirtintos pataisos 4u.gif
http://tar.tic.lt/De...D6-67A3F3BD25E0

70 punktas 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo, ir mes su rugsėjo atlyginimais dar negavom už 'adaptuotus". Turiu viltį, kad šį mėnesį situacija pagerės, antraip, už ką rašyti atskiras programas: visuomeniniais pagrindais, iš idėjos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2012 10 22, 20:47)
Pasirodo, ir mes su rugsėjo atlyginimais dar negavom už 'adaptuotus". Turiu viltį, kad šį mėnesį situacija pagerės, antraip, už ką rašyti atskiras programas: visuomeniniais pagrindais, iš idėjos? g.gif

Pas mus už vienus moka, už kitus nemoka, bet kai parodė formas, kurias reikės pildyti, tai baisu - kiekvieną pamoką tam vienam vaikui tikslus, pasiekimus ir t.t. - 3 lapai trimestrui doh.gif doh.gif doh.gif
Bet kol kas visi priešiškai nusiteikę, tai gal ką nors pakeis, nes čia tik popierizmo didinimas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal tarp Jusu yra chemikiu?
Atsakyti
QUOTE(Elea @ 2012 11 09, 20:25)
Sveikos, gal tarp Jusu yra chemikiu?

AŠ ESU CHEMIKĖ PAGRINDINĖJ MOKYKLOJ
Atsakyti
QUOTE(MOTUTĖ @ 2012 11 21, 16:51)
AŠ ESU CHEMIKĖ PAGRINDINĖJ MOKYKLOJ

sveika 4u.gif Kaip smagu biggrin.gif
Kaip sudominat mokinius? Mes tai darom visokias praktines uzduotis. Jiems patinka labiau nei uzdavinius spresti biggrin.gif Ir man labiau patinka tongue.gif
Atsakyti
Su naujaisiais metais, mielosios kolegės! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū! Ir jus taip pat 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 07, 01:17)
Ačiū! Ir jus taip pat 4u.gif
user posted image

Ačiū. mirksiukas.gif Gal žinote kuri nors, kiek padidėja mokytojo atlyginimas apsigynus vyr.mokytojo kategoriją... g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cingute: 07 sausio 2013 - 14:18
Pradinukų mokytojoms ir mamytėms Lietuvių kalbos programėlės nemokamas atsisiuntimas 4u.gif
Atsakyti