Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

Tai aisku kad elitas - juk pazymeimo nr is 6 skaiciu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
pagalvojo, kad kokioJ ŠMM dirbi. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, mielos mokytojos 4u.gif
Turiu nediduką prašymą. Vyro sesuo ką tik gavo magistro temą - mokytojų perkvalifikavimas. Gal kas galėtumėte pasidalinti naudingomis nuorodomis ar turite kokių mokslinių straipsnių šia tema? Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
ar kas nors is jusu mokykloje vedate konsultacijas? kazi ar jos yra privalomos (bent jau pas mus uz jas nemoka), jei turi tik tarkim 4 pamokas savaitines?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 09 24, 18:10)
ar kas nors is jusu mokykloje vedate konsultacijas? kazi ar jos yra privalomos (bent jau pas mus uz jas nemoka), jei turi tik tarkim 4 pamokas savaitines?

Taip, kai kurie mokytojai turi konsultacijas - apmoka kaip už pamoką. Aš turiu 6 klasėms savo dalyko konsultacijas kartą per savaitę - laiką pasirenku pati ir pasakau, kad įtrauktų į konsultacijų tvarkaraštį. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 09 24, 20:53)
Taip, kai kurie mokytojai turi konsultacijas - apmoka kaip už pamoką. Aš turiu 6 klasėms savo dalyko konsultacijas kartą per savaitę - laiką pasirenku pati ir pasakau, kad įtrauktų į konsultacijų tvarkaraštį. rolleyes.gif

na o pas mus nemoka nieko..vat man idomu ar yra privaloma vesti tas konsultacijas ar turiu teise atsisakyti?
Atsakyti
Gavau knygą - "Los Andželas slaptai" biggrin.gif Buvo rašę, kad atsiųs kitokią. Bet kaip sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Ar jau gavot atlyginimus už rugsėjį? Aš gavau 126 lt mažiau, nors krūvis toks, kaip pernai. Čia gal už "adaptuotus" dar nemoka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2012 09 28, 18:54)
Sveiki. Ar jau gavot atlyginimus už rugsėjį? Aš gavau 126 lt mažiau, nors krūvis toks, kaip pernai. Čia gal už "adaptuotus" dar nemoka? g.gif

Adaptuoti tiek daug "nekainuoja" , o jus gal gimnazijoj dirbat , ten visokie priedai buna uz gimnazines klases , dar nuo kofeciento daug kas priklauso ir , zinoma, buchalterija viska zino ....
Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2012 09 29, 03:39)
Gavau  knygą - "Los Andželas slaptai"  biggrin.gif  Buvo rašę, kad atsiųs kitokią. Bet kaip sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima  biggrin.gif

As irgi verysad.gif Liudna, galvojau bus "Pavojingi rysiai", nes rasiau magistro darba pagal ta knyga, verciau is prancuzu kalbos, dar lietuvisko vertimo nebuvo... Turbut, ko daugiau turejo, ta ir padovanojo... Visgi dovana yra dovana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2012 09 28, 18:54)

Tai gal koeficientus sumažino, nes tik tada toks skirtumas gali susidaryti, jei buvo vidutinis, o šiemet mažiausias.
Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2012 09 28, 18:39)
Gavau  knygą - "Los Andželas slaptai"  biggrin.gif  Buvo rašę, kad atsiųs kitokią. Bet kaip sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima  biggrin.gif

Ir aš vakar gavau lotuliukas.gif Tokią pačią lotuliukas.gif

Kaip kad ir rašiau- jie nesitikėjo tokio didelio mokytojų antplūdžio.... Tikriausiai daug kas skirtingas gavo smile.gif
Atsakyti