Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

QUOTE(praeive @ 2016 04 28, 15:38)
Gerb. kolegos, kaip manot, ar verta prasidėti su EMA pratybom? Pasidalinkit, kas turit patirties (pliusai, minusai). Ačiū.

Man irgi įdomu, dabar išbandėme nemokamai su mokiniais, tai patiko daugumai vaikų smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal nelabai aš čia į temą pataikysiu, bet noriu patarimų.
Situacija tokia: esu mokytoja, padaviau dokumentus konkursui į direktoriaus pavaduotojos ugdymui pareigybę. Ko gali manęs klausinėti konkursinio pokalbio metu? Turiu minusą: nėra vadybinio darbo patirties.
Lauksiu patarimų.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2016 05 14, 12:34)
Sveikos,
Gal nelabai aš čia į temą pataikysiu, bet noriu patarimų.
Situacija tokia: esu mokytoja, padaviau dokumentus konkursui į direktoriaus pavaduotojos ugdymui pareigybę. Ko gali manęs klausinėti konkursinio pokalbio metu? Turiu minusą: nėra vadybinio darbo patirties.
Lauksiu patarimų.Ačiū

Ugdymo plano rengimas, tarifikacija, atestacija, mokytojų kvalifikacijos kėlimo prioritetai, metodinė veikla mokykloje, švietimo įstatyme numatyti dalykai. Realiai visko, už ką būtumėt atsakinga
Atsakyti
Sveikos pedagoges. smile.gif
Noriu pasidomėti apie mokytojo padėjėjo darbą.
Ką reikia bitinai žinoti, mokėti dirbant su ribotų galimybė mokiniais?
Ar reikalingas pedagoginis išsilavinimas?
Ar reikia sakykim prieš Rugsėjo 1-ąją padėti mokytojai paruošti klasę, priemones?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 06 16, 18:26)
Sveikos pedagoges.  smile.gif
Noriu pasidomėti apie mokytojo padėjėjo darbą.
Ką reikia bitinai žinoti, mokėti dirbant su ribotų galimybė mokiniais?
Ar reikalingas pedagoginis išsilavinimas?
Ar reikia sakykim prieš Rugsėjo 1-ąją padėti mokytojai paruošti klasę, priemones?
Ačiū.

Mokytojo padėjėjui nereikalingas pedagoginis išsilavinimas,gali dirbti tik vidurinį išsilavinimą turintis žmogus, nes mokytojo padėjėjo pareigybė neprilyginama pedagogo pareigoms, žinoma tai parodo ir alga.
Dėl spec. poreikių mokinių, tai su jais ugdymo procesą ir toliau atlieka mokytojas,spec.pedagogas bei logopedas.Mokytojo padėjėjas padeda mokiniui, bet jo nemoko, jis tik pagalbininkas.Aš vadinčiau-techninis darbuotojas. smile.gif
Detaliau galima susipažinti internete susiradus mokytojo padėjėjo pareigybinį aprašymą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 26 birželio 2016 - 23:09
QUOTE(1-oji mama @ 2016 06 26, 23:05)

1-oji mama,
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 27 birželio 2016 - 06:54
Sveikos mokytojos!

Ieškau vokiečių k. mokytojos, kuri norėtų papildomai užsidirbti mokydama šios kalbos nuo pat pradžių t.y. A1 lygiu. Oreantuojamasi į šnekąmąją kalbą smile.gif Kadangi važinėti negaliu, pamokas bandytume derinti per Skype.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeira: 03 liepos 2016 - 17:53
Sveiki, ar daugelis dirbate nepilnu krūviu?
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2016 06 27, 01:05)
Mokytojo padėjėjui nereikalingas pedagoginis išsilavinimas,gali dirbti  tik vidurinį išsilavinimą turintis žmogus, nes mokytojo padėjėjo  pareigybė neprilyginama pedagogo pareigoms, žinoma tai parodo ir alga.
Dėl spec. poreikių mokinių, tai su jais ugdymo procesą ir toliau atlieka mokytojas,spec.pedagogas bei logopedas.Mokytojo padėjėjas padeda mokiniui, bet jo nemoko, jis tik pagalbininkas.Aš vadinčiau-techninis darbuotojas. smile30x30.png
Detaliau galima susipažinti internete susiradus mokytojo padėjėjo pareigybinį aprašymą.  smile30x30.png

Sveiki, apie mokytojo padėjėjo darbą. Tai priklauso nuo mokytojos požiūrio su kuria dirbi. Mokytojos padėjėjos darbas tai laiptelis į mokytojos vietą. Ir tikrai žinau, kad mokytojų padėjėjas viską daro, ir sąsiuvinius taiso ir klases puošia,ir mokiniams padeda. taip kad nenuvertinkit šios pareigybės. O dažniausiai ir tėvai nori kad padėjėja būtų su pedagoginiu išsilavinimu.
Atsakyti
QUOTE(Rimuciukas @ 2016 08 18, 15:01)
Sveiki, apie mokytojo padėjėjo darbą. Tai priklauso nuo mokytojos požiūrio su kuria dirbi. Mokytojos padėjėjos darbas tai laiptelis į mokytojos vietą. Ir tikrai žinau, kad mokytojų padėjėjas viską daro, ir sąsiuvinius taiso ir klases puošia,ir mokiniams padeda. taip kad nenuvertinkit šios pareigybės. O dažniausiai ir tėvai nori kad padėjėja būtų su pedagoginiu išsilavinimu.

Smagu butu jei mokytojai padejejai po kazkurio laiko dirbant padejeju, koptu laipteliu i virsu i mokytojas, taciau kita medalio puse, jei mokytojas padejejas neturi pedagoginio issilav. tai i mokytojus niekaip jam....
Atsakyti
Ieškau matematikos mokytojos, kuri po pamoku galetų individualiai spręsti/ isaiskinti vaikui uždavinius. Ieskome mokytojo iš Fabijoniškių arba kur netoliese. Kontaktus galima rasyti i az. Ačiū už rekomendacijas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koralinė: 02 rugsėjo 2016 - 20:59
QUOTE(Rimuciukas @ 2016 08 18, 17:01)

As nenuvertinu.Anaiptol.Mokytojo padejejas labai daug ka daro kaip mokytojas.Daznai tiesiog tai yra nesivengiama.Tik reikalas tas,jog uzmokestis uz darba toli grazu net nepanasus i pedogogo.
Atsakyti