Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

QUOTE(k@mylye @ 2015 09 16, 20:53)
OK. Čia supratau. Ačiū.
O ką tuomet čia rašote:
user posted image

Čia nerašau nieko, pas mus valandėlė į mokytojo klasių sąrašą įrašyta - pildome kaip pamoką
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2015 09 17, 04:42)
Čia nerašau nieko, pas mus valandėlė į mokytojo klasių sąrašą įrašyta - pildome kaip pamoką

Labai ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Renule @ 2015 09 16, 10:59)
Gal kas nors žinote, ar mokytojui, įgijusiam su mokomuoju dalyku susijusį magistro išsilavinimą, mokamas koks nors priedukas?  4u.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitutė: 17 rugsėjo 2015 - 17:55
QUOTE(Jurgitutė @ 2015 09 17, 18:54)

kaip būtų neblogai, deja kiek dirbau nei vienoj mokykloj nieko panasaus nemokejo ir ne tik dabar, kai visur taupoma, bet ir prieš krizę ..
Įdomu ar kur nors mokama ?
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 09 17, 19:02)
kaip būtų neblogai, deja kiek dirbau nei vienoj mokykloj nieko panasaus nemokejo  ir ne tik dabar, kai visur taupoma, bet ir prieš krizę ..

dar prieš kokius 5 metus gaudavau, dabar nebe
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 09 17, 18:02)
kaip būtų neblogai, deja kiek dirbau nei vienoj mokykloj nieko panasaus nemokejo  ir ne tik dabar, kai visur taupoma, bet ir prieš krizę ..

man mokėjo kol nebuvau atestuota - prieš 14 metų
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2015 09 16, 21:53)
O ką tuomet čia rašote:
user posted image

Yra toks daiktas ir TAMO, tai ten mes pildom visas kitas klasės auklėtojui skirtas valandas, ką mes veikiame be klasės valandėlės, t.y., visokie susitikimai su tėvais, pokalbiai su jais, su auklėtiniais, išvykos, dokumentų tvarkymai ir t.t. Bet gal ne kiekviena mokykla to reikalauja, aš siūlyčiau pasiklausti atsakingų žmonių.
Atsakyti
Gal žinote kiek kainuoja pažymėjimas, norint mokyti privačiai (korepetitore dirbti) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2015 09 20, 19:18)
Gal žinote kiek kainuoja pažymėjimas, norint mokyti privačiai (korepetitore dirbti) smile.gif

Jis kaip ir nieko nekainuoja jei gerai pamenu (ėmiau prieš 3 metus), bet paskui reikia mokėti pajamų mokestį, Sodrai ir PSD.
Atsakyti
Gal kas nors pagelbėtumėte idėjomis, kaip smagiai mokytojams atšvęsti Mokytojų dieną, jei veiksmas vyks kavinukėje? Domintų nesudėtingi žaidimai, užduotys ir pan... Daug nereikia. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielosios,gal kuri turite ir galite pagelbeti iki sio sekmadienio,labai reikia skaidriu temomis ''IT naudojimas mano pamokoje '' ir '' Mano megstama priemonė'' labai labai buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(buliuke @ 2015 10 10, 19:09)
Mielosios,gal kuri turite ir galite pagelbeti iki sio sekmadienio,labai reikia skaidriu temomis ''IT  naudojimas mano pamokoje '' ir '' Mano megstama priemonė'' labai labai buciau dekinga

O tai kaip galima kito skaidrėm pasinaudoti tokiom temom? Pvz. turiu skaidres apie moodle ir prezi.com, bet jei jų nenaudojate, tai kaip pristatysite? Ar ne geriau pasidaryti apie tai, ką tikrai naudojate ir kokį įrankį pati gerai įvaldžiusi.
Atsakyti