Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

QUOTE(Jurginė @ 2012 09 05, 20:17)
ryt turėsiu 6. kiekvienoj klasėj po 2 pamokas. vienoj klasėj tai kaip pirtyje jaučiuos.  doh.gif spėk tik nusisukt...  doh.gif

Įsivaizduoju cool.gif Pas mane po vienos pamokos 11okam toks kvapelis buvo kad baisu, maniau nugriusiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. del mokytojo pazymejimo nr. Mes apie savo pazymejimus esame tik girdeje. guli jie pas kazka pagaminti, nenutrinti... o pasinaudot jai ir negalim. tai siemet mano kantrybe truko, tai emiau anketoje ir sukuriau savo pazymejimo numeri. matyt as labiau prie elito, nes kokius 6 skaiciukus ipyskinau assa.gif o ka as zinau, juk rankose neturejusi, nezinau kiek ten ju turi buti bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2012 09 06, 09:05)
tai siemet mano kantrybe truko, tai emiau anketoje ir sukuriau savo pazymejimo numeri. matyt as labiau prie elito, nes kokius 6 skaiciukus ipyskinau  assa.gif  o ka as zinau, juk rankose neturejusi, nezinau kiek ten ju turi buti  bebe.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

O aš parašiau "neturiu pažymėjimo"

ir nieko- gavau laišką, kad knygą atsiųs... Vis tebelaukiu 4u.gif
Atsakyti
Aš parašiau darbo pažymėjimo Nr. (dviženklį) bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi darbo pažymėjimo nr. rašiau, ten raidė ir pora skaičių smile.gif Dar neatėjo man.
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2012 09 06, 09:05)
Sveikos. del mokytojo pazymejimo nr. Mes apie savo pazymejimus esame tik girdeje. guli jie pas kazka pagaminti, nenutrinti... o pasinaudot jai ir negalim. tai siemet mano kantrybe truko, tai emiau anketoje ir sukuriau savo pazymejimo numeri. matyt as labiau prie elito, nes kokius 6 skaiciukus ipyskinau  assa.gif  o ka as zinau, juk rankose neturejusi, nezinau kiek ten ju turi buti  bebe.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai net pernai puodelių iš Pegaso nepasiėmėt, jei neturit darbo pažymėjimo rankose? doh.gif
Atsakyti
Taip. pernai del to pazymejimo likau be puodelio.
Atsakyti
Aš tai gavau pernai pažymėjimą, dėl puodelių pasidariau...mokykla urmu paėmė visoms mokytojoms lotuliukas.gif ...bet šiemet nerandu jo doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 09 04, 20:05)
pas jus, vadinasi tikrai popierizmą mažina  biggrin.gif pasisekė jums  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas mus pridėjo dar daugiau popierių visokių.. planus pakeitė, daugiau lentutėje skilčių atsirado doh.gif

aš tai iš viso gavau tokį laišką, kad man reik važiuot atsiimt pačiai, niekur neužsiminta, kad gali atsiųsti. Ir kokią knygą dovanoja neaišku:
"Mielas mokytojau/-a,

Sveikiname Jus su mokslo metų pradžia ir DOVANOJAME Jums knygą (vertė: 39,99 Lt)!

Savo dovaną galite atsiimti mūsų biure Vilniuje, Švento Stepono g. 9 (įėjimas iš Raugyklos gatvės). Nuorodoje – žemėlapis, kaip mus rasti:
https://www.knygos.l...niuje-ir-kaune/

Knygą galite atsiimti per savaitę mūsų biuro darbo metu – darbo dienomis nuo 9 val. iki 18 val. Su savimi turėkite mokytojo pažymėjimą.

Lauksime atvykstant!

P.S. Jei pageidaujate įsigyti didesnį kiekį vadovėlių ar pratybų ar turite klausimų – prašome kreiptis žemiau nurodytu telefonu.

Linkėjimai,

Kamilė Paulikienė
KNYGOS.lt mažmenos vadovė
kamile@knygos.lt"
Atsakyti
Ar matėte pakeitimus vienuoliktokams dėl būsimų stojimų į aukštąsias mokyklas?

http://www.smm.lt/sm..... programa.pdf

http://www.delfi.lt/...s.d?id=59469473
Atsakyti
Mes šiemet sudėtingus planus rašėm. Užsikasiau, bet pagaliau ramiai dirbt pradėsiu, o tai net nepajutau, kaip 2 savaitės m. m. praėjo. doh.gif
Atsakyti
Tai gal kas nors gavote tą knygą, ar čia eilinė apgaulė? aš irgi gavau el laišką , kad 3-jų dienų bėgyje gausiu, tačiau jau penkis kart tiek dienų prabėgo ir nieko biggrin.gif
Atsakyti