Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

sveikos, ar yra cia anglu kalbos mokytoju?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 06 23, 23:22)
sveikos, ar yra cia

yra
Atsakyti
Sakykit uz kokia veikla gaunate papildomas 2 val i savaite? Dabar reikia parasyt ir niekas nelenda i galva
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 06 24, 16:40)
Sakykit uz kokia veikla gaunate papildomas  2 val i savaite? Dabar reikia parasyt ir niekas nelenda i galva

Niekada nesu nieko panašaus rašius. O kam jums čia reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 06 24, 17:40)
Sakykit uz kokia veikla gaunate papildomas  2 val i savaite? Dabar reikia parasyt ir niekas nelenda i galva

Mokykla pati nusprendžia, už ką papildomas valandas skiria. Pas mus tai metodinių grupių pirmininkai (metodinė veikla), projektų rengimas, scenarijų rengimas, mokyklos puošimas, darbas audito grupėse, rengimas konkursams.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 06 26, 12:16)
Mokykla pati nusprendžia, už ką papildomas valandas skiria. Pas mus tai metodinių grupių pirmininkai (metodinė veikla), projektų rengimas, scenarijų rengimas, mokyklos puošimas, darbas audito grupėse, rengimas konkursams.

Pas mus irgi plius dar budėjimas .
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 06 26, 12:16)

nu panasiai ir pas mus, bet mums patiems reikia susirasyt
Atsakyti
Turiu klausimą, ypač gamtos ir pan.dalykų mokytojoms. Kaip jūs vertintumėte, jei moksleivis neprašytas parvežtų kažkokios vaizdinės medžiagos, eksponatų ? Mes dabar gyvename ne Lietuvoje ir dabar verdu kriaukles biggrin.gif turime nemažai prisirinkę, pagalvojau , kad galėčiau pasidalinti su vaikų mokyklos Lietuvoje biologijos mokytoju. Mintis kilo dėl to, kad man mokantis mokykloje kabinetuose turėjome tikrai daug eksponatų-marinuotų roplių, iškamšų, geografė daug keliaudavo, buvo visokių uolienų ir pan. privežusi. Ačiū už bet kokią nuomonę, gal tik man pačiai atrodo mano mintis gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 07 14, 19:11)
Turiu klausimą, ypač gamtos ir pan.dalykų mokytojoms. Kaip jūs vertintumėte, jei moksleivis neprašytas parvežtų kažkokios vaizdinės medžiagos, eksponatų ? Mes dabar gyvename ne Lietuvoje ir dabar verdu kriaukles biggrin.gif turime nemažai prisirinkę, pagalvojau , kad galėčiau pasidalinti su vaikų mokyklos Lietuvoje biologijos mokytoju. Mintis kilo dėl to, kad man mokantis mokykloje kabinetuose  turėjome tikrai daug eksponatų-marinuotų roplių, iškamšų, geografė daug keliaudavo, buvo visokių uolienų ir pan. privežusi. Ačiū už bet kokią nuomonę, gal tik man pačiai atrodo mano mintis gera 4u.gif

Šia mintis tikrai gera. Dar priklauso nuo mokytojos.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2015 07 14, 19:15)
Šia mintis tikrai gera. Dar priklauso nuo mokytojos.

Nepažįstu, išvažiavo iš pradinės 4u.gif tik nesinori visai apsikvailint, jei nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 07 14, 20:33)
Nepažįstu, išvažiavo iš pradinės 4u.gif tik nesinori visai apsikvailint, jei nesąmonė.

jei nepažįsti, tai nevežk. Arba parvežusi laikyk, kol vaikas eis į mokyklą, tada ir matysi pagal situaciją.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 07 14, 20:54)
jei nepažįsti, tai nevežk. Arba parvežusi laikyk, kol vaikas eis į mokyklą, tada ir matysi pagal situaciją.

drinks_cheers.gif

Man vienas mokinys parvežė šilkverpio kokoną dovanų biggrin.gif Bet mokiau ne pirmus metus , toks eksponatas patiko visiems smile.gif

Atsakyti