Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

Merginos, gal galite įmesti nuorodų kokiuose webinaruose dalyvaujat/verta sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2015 01 31, 08:19)
Merginos, gal galite įmesti nuorodų kokiuose webinaruose dalyvaujat/verta sudalyvauti 4u.gif

http://vma.lt/index....amp;Itemid=1784
Čia renkuosi, tik ne pas Želionienę smile.gif. Šernienės patinka, bet dažniausiai mokami.
Atsakyti
aš irgi čia dalyvauju thumbup.gif
Želionienės seminarai geri, nors ji dažnai š ant mokytojų pila, bet čia jos asmeninė nuomonė, o jei tai atmetus, jos seminarai įdomūs
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 01 31, 10:15)
http://vma.lt/index....amp;Itemid=1784
Čia renkuosi, tik ne pas Želionienę smile.gif. Šernienės patinka, bet dažniausiai mokami.

Aciu tau labai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinot, ar buvimas vaiko priežiūros atostogose įsiskaičiuoja į darbo stažą ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 05 06, 16:28)
Sveikos,
Gal žinot, ar buvimas vaiko priežiūros atostogose įsiskaičiuoja į darbo stažą ar ne?

Man įskaičiavo. Bet aš tik metus buvau. g.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau dar internete, tai turėtų įsiskaičiuoti visi metai.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 05 06, 15:28)
Sveikos,

Į darbo stažą įsiskaičiuoja į pedagoginį ne. Na kai reikia keltis kategorija vaiko auginimas neįsiskaičiuoja
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2015 05 13, 10:34)
Į darbo stažą įsiskaičiuoja į pedagoginį ne. Na kai reikia keltis kategorija vaiko auginimas neįsiskaičiuoja

A, viskas aišku, gerai, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

sakykite, kaip pas jus vyksta mokytojų tarybos posėdžiai? Ar yra aptariama, kas gerai - įsivertinama - , kas negerai (apibendrinta kritika), ką daryti kitaip?
Atsakyti
QUOTE(stogdengys @ 2015 06 04, 18:42)
Sveikos,

sakykite, kaip pas jus vyksta mokytojų tarybos posėdžiai? Ar yra aptariama, kas gerai - įsivertinama - , kas negerai (apibendrinta kritika), ką daryti kitaip?

Per posedį apibendrina stebėtas pamokas.
Atsakyti
Gal kuri dirbot Valdorfo mokykloje? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti