Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

QUOTE(Elea @ 2014 08 16, 09:11)
Mums kazkada aiskino, kad cia tiems zmonems, kuriu atotogos tik 28 dienos, mokytojai ir taip daug atostogauja, tai nepriklauso. Pavaduotoja sake, gal nusisnekejo, nezinau, man buvo neaktualu. Kazkas paklause, tai taip atsake

Įlendu ne į savo temą, bet noriu atsakyti į temą blush2.gif
Kolegė (pradinukė) rašė į ministeriją dėl mamadienių ir gavo atsakymą, kad priklauso kiekvieną mėnesį. Apmokėjimas tų dienų turi būti iš mokyklos lėšų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elea @ 2014 08 16, 08:11)
Mums kazkada aiskino, kad cia tiems zmonems, kuriu atotogos tik 28 dienos, mokytojai ir taip daug atostogauja, tai nepriklauso. Pavaduotoja sake, gal nusisnekejo, nezinau, man buvo neaktualu. Kazkas paklause, tai taip atsake

Viskas priklauso, aš imdavau, tiesa, tik per moksleivių atostogas smile.gif
Atsakyti
Juk dauguma mokytojų turi laisvą (metodinę) dieną - tai va, juk niekas nekontroliuoja ką veiki, nebent koks posėdis yra, tai reikia ateiti..........čia ir mamadienis.........juk neapkrausi kolegų savo pamokomis tą dieną g.gif o per moksleivių atostogas irgi ne kasdien eiti reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Dykuma5, ne visose mokyklose taip pat kaip pas jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 08 16, 20:49)
Dykuma5, ne visose mokyklose taip pat kaip pas jus 4u.gif

drinks_cheers.gif

Pas mus tik pasvajot apie metodines dienas ir laisvas nuo darbo mokinių atostogas
Atsakyti
Aš net negaištu laiko svajonėms apie metodinę dieną irnesakyk.gif lotuliukas.gif bet jokiu būdu nesiskundžiu, nes krūvis toks, kad nesigauna metodinė niekaip dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 08 10, 12:07)
Atlyginimo skaičiavimas: koeficientas/18*tarifikuotų pamokų*122=atlyginimas "ant popieriaus".

O norint pasiskaičiuoti tarifikuotas, reikia savo turimas valandas/18*iš tiek, kiek skirta

27.1. Už mokinių darbų tikrinimą labai skirtingai ir nuo daug ko priklauso http://www.smm.lt/up...o...S 06 27.pdf lentelė 12 psl
27.3. Už pasiruošimą pamokoms (už 18 kontaktinių valandų per savaitę) – 3,5 valandos. Į kontaktines
valandas įskaičiuojamos visos valandos, numatytos ugdymo plane.
27.4. Visiems mokytojams tarifikuojamos 1–3 valandos (už 18 kontaktinių valandų per savaitę) už papildomus darbus
O tada jau prie kontaktinių valandų dedama, kiek už pasiruošimą, už taisymą, už kitus darbus, už klasę, jei turit, ir gausit, kiek tarifikuota.

Koeficientai irgi mokyklose skirtingi.

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 08 16, 09:59)
Viskas priklauso, aš imdavau, tiesa, tik per moksleivių atostogas  smile.gif

pas mus irgi visokius atidavimus siulo per mokiniu atostogas kai ir taip nelabai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Elea @ 2014 08 25, 08:07)
pas mus irgi visokius atidavimus siulo per mokiniu atostogas kai ir taip nelabai reikia.

Kodel nelabai raikia? Man tai labai reikalingi tie atidavimai per mokinių atostogas. Nes kitaip tai turėčiau per visas atostogas važinėti. g.gif
Atsakyti
Gal yra jūsų tarpe dirbančių su individualios veiklos pažymėjimais?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2014 08 28, 17:29)
Gal yra jūsų tarpe dirbančių su individualios veiklos pažymėjimais?

dirbau
Atsakyti
Sveikos koleges smile.gif artinasi rugsejo 1-oji. Esu naujai iskepta anglu kalbos mokytoja, dar plius turesiu 5 kl aukletinius. Norejau paprasyti jusu pagalbos. GAl kuri turite ir galetumete pasidalinti 5 klases aukletoju planais. Buciau labai dekinga. sigituxxx@yahoo.com
Atsakyti