[R.@usra,2014 03 26, 13:50]Lietuvos Respublikos darbo kodekso 184 str. 1 dalyje pateiktas baigtinis sąrašas atvejų, kada darbuotojas gali prašyti nemokamų atostogų.
8) mirusio šeimos nario laidotuvėms - ne mažiau kaip 3 kalendorinės dienos.
[/quote]
ir dar paprase atnesti mirties liudijima parodyti, man tai jau cia yra pazeminimas visiskas...
QUOTE(*magnifique* @ 2014 03 26, 16:59)
ir dar paprase atnesti mirties liudijima parodyti, man tai jau cia yra pazeminimas visiskas...
Ne pas jus viena taip. Man tai kažkaip čia žmogiškumo nebuvimas. Na bet tokia realybė.
[quote=*magnifique*,2014 03 26, 17:59]
[R.@usra,2014 03 26, 13:50]Lietuvos Respublikos darbo kodekso 184 str. 1 dalyje pateiktas baigtinis sąrašas atvejų, kada darbuotojas gali prašyti nemokamų atostogų.
[/quote]
[/quote]
Žmogiškumo tikrai labai trūksta, bet jeigu gręsia atleidimas - geriau atnešti , kad ir kopiją.
[/quote]
[/quote]
Žmogiškumo tikrai labai trūksta, bet jeigu gręsia atleidimas - geriau atnešti , kad ir kopiją.
[quote=R.@usra,2014 03 26, 18:32]
[/quote]
[/quote]
ne, tiesiog geriau visai iseiti is darbo, kur tokia valdzia ir nesizeminti..
[/quote]
[/quote]
QUOTE(*magnifique* @ 2014 03 27, 15:40)
Na jei turite kur eiti. Bet kartais vien išdidumu skrandis sotus nebus.
QUOTE(*magnifique* @ 2014 03 27, 15:40)
O kitoje temoje rašote, kad jus atleido už tai, kad išvažiavote į laidotuves.
Niekas dėl tokių dalykų neatleidžia, nerizikuoja turėti reikalų su teisininkais.
Laba diena, mokytojos.
Noriu paklausti ar dirbant mokykloje mokytojų atlyginimo dydis priklauso nuo mokytojo darbo stažo mokykloje? Ar tik nuo kažkokios kvalifikacijos, kiek atmenu, JEI gerai (metodininkai, ekspertai). Kaip skaičiuojama jų alga.
Ar dirbant per du darbus mokytojui (vienas mokykloje, kitas ne, tačiau abu darbai yra pakankamai nedaug mokami), labiau apsimokėtų pasilikti prie darbo mokykloje, kurio stažas daug didesnis. Jeigu eitų kalba apie iš tų dviejų kurio nors vieno nedaug mokamo darbelio pasirinkimą...Kaip darytumėte Jūs, mokytojos. Ar pedagoginį darbą visą gyvenimą dirbusiam žmogui parankiau dėl ateities perspektyvų tęsti darbą mokytojavimo srityje dėl ateities - algos, karjeros galimybių. Čia tiesiog paklausiau beveik pamąstymui.
Noriu paklausti ar dirbant mokykloje mokytojų atlyginimo dydis priklauso nuo mokytojo darbo stažo mokykloje? Ar tik nuo kažkokios kvalifikacijos, kiek atmenu, JEI gerai (metodininkai, ekspertai). Kaip skaičiuojama jų alga.
Ar dirbant per du darbus mokytojui (vienas mokykloje, kitas ne, tačiau abu darbai yra pakankamai nedaug mokami), labiau apsimokėtų pasilikti prie darbo mokykloje, kurio stažas daug didesnis. Jeigu eitų kalba apie iš tų dviejų kurio nors vieno nedaug mokamo darbelio pasirinkimą...Kaip darytumėte Jūs, mokytojos. Ar pedagoginį darbą visą gyvenimą dirbusiam žmogui parankiau dėl ateities perspektyvų tęsti darbą mokytojavimo srityje dėl ateities - algos, karjeros galimybių. Čia tiesiog paklausiau beveik pamąstymui.
QUOTE(mėnulis @ 2014 04 03, 16:44)
Laba diena, mokytojos.
Priklauso nuo kategorijos ir pedagoginio darbo stazo, issilavinimo (magistro ar daktaro laipsni turinciam mokytojui yra priedai), papildomu valandu.
http://www.smm.lt/up...o...S 06 27.pdf
(mokytoju koeficientu lentele 12 pusl.)
QUOTE(melsvaižalia @ 2014 04 04, 23:05)
sveikos, kolegės
Keista, kad čia taip vangiai vyksta bendravimas Mokytojos tokios pleputės. O 'mokyklinėm' temom apskritai gali dienų dienas kalbėtis - ir per tancių ir per rožančių
Keista, kad čia taip vangiai vyksta bendravimas Mokytojos tokios pleputės. O 'mokyklinėm' temom apskritai gali dienų dienas kalbėtis - ir per tancių ir per rožančių
Sakot?
Aš mokau dar tik pirmus metus, bet man atrodo, kad mokytojas, kaip bet kokios kitos profesijos atstovas, po darbo neturėtų nuolat ir visur "mokyklinėm" temom kalbėt. Juk buhalteriai nuolat nešneka apie skaičius ir programas, pardavėjai apie kasą ir prekes, o administratoriai apie dokumentus ir t.t.
Nors mokytojų forume galima, manau ir paplepėti. Ta proga paklausiu, ar yra kažkoks aprangos kodas mokytojams mokykloje?
Vangiai, nes yra ir fb mokytojų grupė, ir skype.
Pas mus nėra jokio kodo, einama, kaip pačiam patogu.
Pas mus nėra jokio kodo, einama, kaip pačiam patogu.
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 04 05, 07:15)
Ta proga paklausiu, ar yra kažkoks aprangos kodas mokytojams mokykloje?
pas mus taip pat nėra jokio kodo, rengiamės kaip patinka, svarbu, tik kad "su protu"