labai labai aciu mergaites uz pagalba matyt busiu nedaskaicius reikes cia ir man dazniau pabuti nors taip tikiuosi kad greitu laiku tapsiu ir vel iseisiu ilgu atostogu
as paklausiau ar atitinka programas nes praitais metais kai nunesiau butent siuos planus, pavaduotojai ugdymui netiko, bet sako bus gerai, siais metais vel jos paklausiau tai ji man atsake kad jie gali buti parengti pagal senas programas ir neatitikti tikroves pagal musu mokyklos reikalavimus tai ilgalaikis planas turetu tilpti i du lapus, nes burodomas tik skyrius ir kiek tam skyriui skiri pamoku tai reikes pataisyti sutrumpinti ir nunesti
labai didelis aciu dar karta
QUOTE(persila @ 2012 09 04, 18:48)
Ačiū, mėginsiu
Tik kažkaip labai negražiai artrodo mano darbo paž. nr.- dviženklis, paprastutis Nesolidu
Tik kažkaip labai negražiai artrodo mano darbo paž. nr.- dviženklis, paprastutis Nesolidu
taip taip.jukmes ELITAS
QUOTE(Venecija_ @ 2012 09 04, 18:49)
labai labai aciu mergaites uz pagalba matyt busiu nedaskaicius reikes cia ir man dazniau pabuti nors taip tikiuosi kad greitu laiku tapsiu ir vel iseisiu ilgu atostogu
as paklausiau ar atitinka programas nes praitais metais kai nunesiau butent siuos planus, pavaduotojai ugdymui netiko, bet sako bus gerai, siais metais vel jos paklausiau tai ji man atsake kad jie gali buti parengti pagal senas programas ir neatitikti tikroves pagal musu mokyklos reikalavimus tai ilgalaikis planas turetu tilpti i du lapus, nes burodomas tik skyrius ir kiek tam skyriui skiri pamoku tai reikes pataisyti sutrumpinti ir nunesti
Mergai, o čia ne senasis teminis planas?
na pas mus mokykloj patvirtino toki varianta
QUOTE(Venecija_ @ 2012 09 04, 19:52)
na pas mus mokykloj patvirtino toki varianta
tai tokio plano parašymui net pagalbos nereikia
Bet tai įdomiai pas jus, vadinasi tikrai popierizmą mažina pasisekė jums
Iš kur žinot kokią knygą gausit, ar jau gavot?
Nes man parašė, kad knyga mane pasieks per 3-4 dienas.
O kaip su apmokėjimu reikės už pristatymą mokėti?
Nes man parašė, kad knyga mane pasieks per 3-4 dienas.
O kaip su apmokėjimu reikės už pristatymą mokėti?
O laiške nepaminėta knyga?
Aš supratau, jog viskas nemokamai.
Mielas mokytojau/-a,
Sveikiname Jus su mokslo metų pradžia ir DOVANOJAME Jums knygą klasikinį prancūzų romaną PAVOJINGI RYŠIAI (vertė: 39,99 Lt)!
Dovaną išsiųsime Jūsų užpildytoje anketoje nurodytu adresu. Jei norite, kad knyga būtų pristatyta kitu adresu apie tai praneškite telefonu 8 700 55775.
Knygą pažadame išsiųsti nedelsiant. Ji Jus pasieks per 34 darbo dienas.
P.S. Jei pageidaujate įsigyti didesnį kiekį vadovėlių ar pratybų ar turite klausimų prašome kreiptis žemiau nurodytu telefonu.
Linkėjimai,
Kamilė Paulikienė
KNYGOS.lt mažmenos vadovė
kamile@knygos.lt
Aš supratau, jog viskas nemokamai.
Mielas mokytojau/-a,
Sveikiname Jus su mokslo metų pradžia ir DOVANOJAME Jums knygą klasikinį prancūzų romaną PAVOJINGI RYŠIAI (vertė: 39,99 Lt)!
Dovaną išsiųsime Jūsų užpildytoje anketoje nurodytu adresu. Jei norite, kad knyga būtų pristatyta kitu adresu apie tai praneškite telefonu 8 700 55775.
Knygą pažadame išsiųsti nedelsiant. Ji Jus pasieks per 34 darbo dienas.
P.S. Jei pageidaujate įsigyti didesnį kiekį vadovėlių ar pratybų ar turite klausimų prašome kreiptis žemiau nurodytu telefonu.
Linkėjimai,
Kamilė Paulikienė
KNYGOS.lt mažmenos vadovė
kamile@knygos.lt
as tai dziaugiuosi, kad jau nereikia rasyt tu dalykiniu planu, kai pamoku jau kei metai neturiu, tai rami galva..o taip budavo kazkas baisiaus, bet pasirasai ir turi sau..nors nauda is ju yra
Kaip jauciates po darbu? As taip nusikalu, kad net vakarienes nepagaminu. Dar taip nebuvo tokia sunki pradzia. Prie planu nepriejau ir stendo net nesugebu klaseje pasikabinti.
QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 05, 19:20)
Kaip jauciates po darbu? As taip nusikalu, kad net vakarienes nepagaminu. Dar taip nebuvo tokia sunki pradzia. Prie planu nepriejau ir stendo net nesugebu klaseje pasikabinti.
Aš šiandien 8pamokas turejau, tai grizus pamiegot ėjau. O dabar tai kaip trenkta jauciuosi.
QUOTE(DG* @ 2012 09 05, 20:22)
Aš šiandien 8pamokas turejau, tai grizus pamiegot ėjau. O dabar tai kaip trenkta jauciuosi.
Tu privalai pamiegoti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 05, 19:57)
Tu privalai pamiegoti
Tai dazniausia dar ilgiau pabūnu mokykloje kol pasiruošiu kitai dienai, nes namie laiko tam nebelieka Namie tik poilsis
ryt turėsiu 6. kiekvienoj klasėj po 2 pamokas. vienoj klasėj tai kaip pirtyje jaučiuos. spėk tik nusisukt...