Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

labai labai aciu mergaites uz pagalba smile.gif matyt busiu nedaskaicius smile.gif reikes cia ir man dazniau pabuti smile.gif nors taip tikiuosi kad greitu laiku tapsiu nestuke.gif ir vel iseisiu ilgu atostogu smile.gif

as paklausiau ar atitinka programas nes praitais metais kai nunesiau butent siuos planus, pavaduotojai ugdymui netiko, bet sako bus gerai, siais metais vel jos paklausiau tai ji man atsake kad jie gali buti parengti pagal senas programas ir neatitikti tikroves smile.gif pagal musu mokyklos reikalavimus tai ilgalaikis planas turetu tilpti i du lapus, nes burodomas tik skyrius ir kiek tam skyriui skiri pamoku smile.gif tai reikes pataisyti sutrumpinti ir nunesti smile.gif

labai didelis aciu dar karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persila @ 2012 09 04, 18:48)
Ačiū, mėginsiu  4u.gif
Tik kažkaip labai negražiai artrodo mano darbo paž. nr.- dviženklis, paprastutis  biggrin.gif Nesolidu  lotuliukas.gif

taip taip.jukmes ELITAS lotuliukas.gif

QUOTE(Venecija_ @ 2012 09 04, 18:49)
labai labai aciu mergaites uz pagalba smile.gif matyt busiu nedaskaicius smile.gif reikes cia ir man dazniau pabuti smile.gif nors taip tikiuosi kad greitu laiku tapsiu  nestuke.gif ir vel iseisiu ilgu atostogu smile.gif

as paklausiau ar atitinka programas nes praitais metais kai nunesiau butent siuos planus, pavaduotojai ugdymui netiko, bet sako bus gerai, siais metais vel jos paklausiau tai ji man atsake kad jie gali  buti parengti pagal senas programas ir neatitikti tikroves smile.gif pagal musu mokyklos reikalavimus tai ilgalaikis planas turetu tilpti i du lapus, nes burodomas tik skyrius ir kiek tam skyriui skiri pamoku smile.gif tai reikes pataisyti sutrumpinti ir nunesti smile.gif

labai didelis aciu dar karta smile.gif

Mergai, o čia ne senasis teminis planas? g.gif
Atsakyti
na pas mus mokykloj patvirtino toki varianta
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 09 04, 19:52)
na pas mus mokykloj patvirtino toki varianta

tai tokio plano parašymui net pagalbos nereikia biggrin.gif

Bet tai įdomiai pas jus, vadinasi tikrai popierizmą mažina biggrin.gif pasisekė jums biggrin.gif
Atsakyti
Iš kur žinot kokią knygą gausit, ar jau gavot?
Nes man parašė, kad knyga mane pasieks per 3-4 dienas.
O kaip su apmokėjimu schmoll.gif reikės už pristatymą mokėti?
Atsakyti
O laiške nepaminėta knyga?
Aš supratau, jog viskas nemokamai.

Mielas mokytojau/-a,

Sveikiname Jus su mokslo metų pradžia ir DOVANOJAME Jums knygą – klasikinį prancūzų romaną PAVOJINGI RYŠIAI (vertė: 39,99 Lt)!

Dovaną išsiųsime Jūsų užpildytoje anketoje nurodytu adresu. Jei norite, kad knyga būtų pristatyta kitu adresu apie tai praneškite telefonu 8 700 55775.

Knygą pažadame išsiųsti nedelsiant. Ji Jus pasieks per 3–4 darbo dienas.

P.S. Jei pageidaujate įsigyti didesnį kiekį vadovėlių ar pratybų ar turite klausimų – prašome kreiptis žemiau nurodytu telefonu.

Linkėjimai,

Kamilė Paulikienė
KNYGOS.lt mažmenos vadovė
kamile@knygos.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 04 rugsėjo 2012 - 19:35
as tai dziaugiuosi, kad jau nereikia rasyt tu dalykiniu planu, kai pamoku jau kei metai neturiu, tai rami galva..o taip budavo kazkas baisiaus, bet pasirasai ir turi sau..nors nauda is ju yra smile.gif
Atsakyti
Kaip jauciates po darbu? As taip nusikalu, kad net vakarienes nepagaminu. Dar taip nebuvo ax.gif tokia sunki pradzia. Prie planu nepriejau ir stendo net nesugebu klaseje pasikabinti.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 05, 19:20)
Kaip jauciates po darbu? As taip nusikalu, kad net vakarienes nepagaminu. Dar taip nebuvo ax.gif tokia sunki pradzia. Prie planu nepriejau ir stendo net nesugebu klaseje pasikabinti.

Aš šiandien 8pamokas turejau, tai grizus pamiegot ėjau. O dabar tai kaip trenkta jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 09 05, 20:22)
Aš šiandien 8pamokas turejau, tai grizus pamiegot ėjau. O dabar tai kaip trenkta jauciuosi.

Tu privalai pamiegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 05, 19:57)
Tu privalai pamiegoti  smile.gif

Tai dazniausia dar ilgiau pabūnu mokykloje kol pasiruošiu kitai dienai, nes namie laiko tam nebelieka schmoll.gif Namie tik poilsis bigsmile.gif
Atsakyti
ryt turėsiu 6. kiekvienoj klasėj po 2 pamokas. vienoj klasėj tai kaip pirtyje jaučiuos. doh.gif spėk tik nusisukt... doh.gif
Atsakyti