man kolege sake, kad per krize jai atlyginima sumazino 300 lt, kruvis buvo 21 pam. Tai dabar tikisi, kad tiek ir padidins
Kai kas laukia lgų padidinimo, o aš apskriti laukiu algos, nes net nenumanau kiek gausiu
Krūvis, dvigubas, gimnazijoj priedai, tai labai įdomu
Krūvis, dvigubas, gimnazijoj priedai, tai labai įdomu
Sveikos,
Niekaip nerandu internete...Kokie buvo 2013 metų lietuvių kalbos valstybinio egzamino lietuvių kalbos rašinių pavadinimai?
Papildyta:
Radau, dėkui.
Sveikos, gal kuri nors iš jūsų yra grįžusi į mokyklą po vaiko priežiūros atostogų mokslo metų vidury, tarkim, pavasarį? Kažin kiek tada priklauso vasaros atostogų (mokykloje prieš VPA dirbta 9 m.) ?
9 dienas prieš išeidama nėštumo ir gimdymo atostogų (gruodžio vidurys) pasiėmiau už tuos metus kasmetinių atostogų - paskaičiavo, jog tiek tada priklausė (2011-2012 m.)...
Ar tikrai tektų vasaros atostogų metu kažką mokykloje dirbt??? Esu mokytoja.
9 dienas prieš išeidama nėštumo ir gimdymo atostogų (gruodžio vidurys) pasiėmiau už tuos metus kasmetinių atostogų - paskaičiavo, jog tiek tada priklausė (2011-2012 m.)...
Ar tikrai tektų vasaros atostogų metu kažką mokykloje dirbt??? Esu mokytoja.
Pati radau atsakymą DARBO KODEKSE Tad vasarą teks atostogauti!
169 straipsnis. Kasmetinių atostogų suteikimo tvarka
1. Už kiekvienus darbo metus kasmetinės atostogos suteikiamos tais pačiais darbo metais.
2. Už pirmuosius darbo metus kasmetinės atostogos paprastai suteikiamos po šešių mėnesių nepertraukiamojo darbo toje įmonėje. Už antruosius ir paskesnius darbo metus kasmetinės atostogos suteikiamos bet kuriuo darbo metų laiku pagal kasmetinių atostogų suteikimo eilę. Eilės sudarymo tvarka nustatoma kolektyvinėje sutartyje, o ten, kur tokia sutartis nesudaroma, kasmetinių atostogų suteikimo eilė nustatoma šalių susitarimu.
6. Mokymo įstaigų pedagogams pirmaisiais darbo metais kasmetinės atostogos suteikiamos moksleivių ir studentų vasaros atostogų metu, nepaisant to, kada šie pedagogai pradėjo dirbti toje mokymo įstaigoje.
169 straipsnis. Kasmetinių atostogų suteikimo tvarka
1. Už kiekvienus darbo metus kasmetinės atostogos suteikiamos tais pačiais darbo metais.
2. Už pirmuosius darbo metus kasmetinės atostogos paprastai suteikiamos po šešių mėnesių nepertraukiamojo darbo toje įmonėje. Už antruosius ir paskesnius darbo metus kasmetinės atostogos suteikiamos bet kuriuo darbo metų laiku pagal kasmetinių atostogų suteikimo eilę. Eilės sudarymo tvarka nustatoma kolektyvinėje sutartyje, o ten, kur tokia sutartis nesudaroma, kasmetinių atostogų suteikimo eilė nustatoma šalių susitarimu.
6. Mokymo įstaigų pedagogams pirmaisiais darbo metais kasmetinės atostogos suteikiamos moksleivių ir studentų vasaros atostogų metu, nepaisant to, kada šie pedagogai pradėjo dirbti toje mokymo įstaigoje.
Laba,
gal kas susidūrėt su darbo tarybos veikla, funckijomis?
gal kas susidūrėt su darbo tarybos veikla, funckijomis?
ar čia yra gyvų?
Ar yra šių mokytojų tarpe dvyliktokų auklėtojų?
grįžtu darban po šimtadienio po vaiko auginimo atostogų, tačiau į šimtadienį vis tiek eisiu, kadangi auklėtiniai dvyliktokai.
Ir be abejo, reiks kažką tai papostringaut. Gal, mielosios, patartumėt kur gaima paieškot kalbų, kurios ant kelio užvestų?
ir kitas rūpimas dalykas: ar yra žinančių, po vienerių metų vaiko auginimo atostogų grįžtant, ar priklauso gaut tokį patį krūvį, kokį turėjau prieš išeidama? ar priklauso tik darbo vieta su 18 pamokų, o kas virš, tai jau iš malonės valdžios?
mane vaduojanti turi 18 pamokų, aš grįžtu vasario mėnesį. ir esu girdėjusi, kad dėl manęs nekeis tvarkaraščio, o ir pamokų sumažėję ir t.t. tad teduos tą krūvį, kurį turi mane vaduojanti. Ar verta kovot? gal užsitrauksiu nemalonę ir po vasaros gausiu iš vsi špygą......
Kaip kolegės elgtumėtės?
grįžtu darban po šimtadienio po vaiko auginimo atostogų, tačiau į šimtadienį vis tiek eisiu, kadangi auklėtiniai dvyliktokai.
Ir be abejo, reiks kažką tai papostringaut. Gal, mielosios, patartumėt kur gaima paieškot kalbų, kurios ant kelio užvestų?
ir kitas rūpimas dalykas: ar yra žinančių, po vienerių metų vaiko auginimo atostogų grįžtant, ar priklauso gaut tokį patį krūvį, kokį turėjau prieš išeidama? ar priklauso tik darbo vieta su 18 pamokų, o kas virš, tai jau iš malonės valdžios?
mane vaduojanti turi 18 pamokų, aš grįžtu vasario mėnesį. ir esu girdėjusi, kad dėl manęs nekeis tvarkaraščio, o ir pamokų sumažėję ir t.t. tad teduos tą krūvį, kurį turi mane vaduojanti. Ar verta kovot? gal užsitrauksiu nemalonę ir po vasaros gausiu iš vsi špygą......
Kaip kolegės elgtumėtės?
Tai jeigu sumažėjo pamokų, logiška, kad vien dėl to, kad jūs grįžtat, jų nepadaugės. Ir tvarkaraščio keitimas likus trims mėnesiams iki mokslo metų pabaigos nelogiškas, o ir vaikams pakeisti mokytoją nei šis nei tas. Aš tai tokiu atveju iš viso nuo rugsėjo grįžčiau, man kažkaip kvailai, grįžti mokslo metams jau į pabaigą einant.
QUOTE(pupsikele @ 2014 01 07, 03:04)
ar čia yra gyvų?
Kaip kolegės elgtumėtės?
Kaip kolegės elgtumėtės?
Man mokėjo pirmą mėn po grįžimo tokį atlyginimą kokį gavau prieš išeinant. nepriklausant nuo krūvio. O antrą mėn jau gavau, pagal krūvį, kuris buvo šiek tiek sumažėje.
QUOTE(ernoja @ 2014 01 07, 09:55)
Aš tai tokiu atveju iš viso nuo rugsėjo grįžčiau, man kažkaip kvailai, grįžti mokslo metams jau į pabaigą einant.
o taip galima?
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 01 07, 20:57)
o taip galima?
O kodėl ne? Galima prasitęsti vaiko auginimo atostogas.
QUOTE(ernoja @ 2014 01 07, 22:17)
O kodėl ne? Galima prasitęsti vaiko auginimo atostogas.
bet tai jei parašei, kad išeini metams, tai gauni 100 proc. išmokas. Jei pratęsi atostogas, taitada likusį laiką iki naujų mokslo metų sėdėsi savo sąskaitą Nelabai aš išmanau visus tuos išėjimo į dekretą reikalus.