Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 09 03, 21:18)
drinks_cheers.gif

aš turiu nusirašiusi tuos kodukus (su reikšmėm), kur darbe įrašo prieš patikrinimą, ten jų yra 4 ar net 5 g.gif rytoj pažiūrėsiu ir įmesiu čia, jei kam aktualu 4u.gif

Taip, tie faktoriai turi kodukus. Tai gal tu esi fizikos ar chemijos mokytoja, kad pas tave kodukų daugiau g.gif Būtinai įmesk juos čia. Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
To betrūko, kad dar mokytojus šviestų kasmet biggrin.gif Reik čia man spindulių rudeniui. Utėlių dar tegu pradeda ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
Gal čia yra kuruojančių klasių seniūnų tarybos veiklą?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal tarp jusu yra mokytoju padejeju?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 09 03, 21:46)
Taip, tie faktoriai turi kodukus. Tai gal tu esi fizikos ar chemijos mokytoja, kad pas tave kodukų daugiau  g.gif  Būtinai įmesk juos čia. Labai lauksiu  4u.gif

aš anglistė pradinukė, tai matyt pagrindinis rizikos faktorius - pirmokėliai lotuliukas.gif

pas mane knygelėje surašyti tokie:
4.1. - balso stygų nuolatinis įtempimas (reikalingas kraujo tyrimas hemotologiniu analizatoriumi, leidimą dirbti išrašo šeimos gydytojas, esant indikacijoms, klausos sutrikimams- gydytojas loras);
4.2.2 - stereotipiniai judesiai(esant indikac. - plaštakų rentgenografija);
4.2.3 - darbo poza (EKG);
4.3.1.1. - padidėjusi regėjimo įtampa (tikrinamas regėjimo aštrumas, akispūdis);
4.3.2 -darbas su videoterminalais (papildomai tikrinamas akių dugnas) 4u.gif
Atsakyti
As uz medicinine sumokejau 36Lt, kad spaudima pamatavo.. doh.gif
Atsakyti
Pas mane knygelėje parašyta, jog nėra jokių rizikos faktorių smile.gif
šiandien kaip tik ėjau prasitęst, tai mokėjau 8,40 lt
Atsakyti
Sveikos,

gal galit į až parašyti kokiu nors autobsu vairuotoju nr, kurie nebrangiai veza mokinius? Maniškis su kuriuo visad važinėjau šiemet nepasiekiamas sad.gif
Atsakyti
O pas mus liepia dar pas ginekologę nueit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 09 05, 18:53)
O pas mus liepia dar pas ginekologę nueit biggrin.gif

mano kolegė šeimos gydytojai tiesiai šviesiai pasakė, kad neįeina į jos tiesiogines pareigas tokie rizikos faktoriai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, kodėl jūs pačios mokatės už sveikatos patkrinimą? blush2.gif

Mokėjausi vieną kartą prieš 13metų, kai pradėjau dirbti kaimo mokykloj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 05 rugsėjo 2013 - 18:35
QUOTE(lili* @ 2013 09 05, 19:34)
Aš tai nesuprantu, kodėl jūs pačios mokatės už sveikatos patkrinimą?  blush2.gif

Mokėjausi vieną kartą prieš 13metų, kai pradėjau dirbti kaimo mokykloj

Tai kad mokykla neapmoka. Gal yra kur parašyta, kad darbdavys privalo apmokėti?
Atsakyti