Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

Žinau, kad nuo balandžio pirmos įsigaliojo pataisa, kad mokytojai privalo plaučius šviestis kasmet, nes padaugėjo tuberkuliozės atvejų. Pas mus skelbimas iškabintas, kad pas visus privalo būti įrašas apie tai.
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2013 09 02, 18:53)
Žinau, kad nuo balandžio pirmos įsigaliojo pataisa, kad mokytojai privalo plaučius šviestis kasmet, nes padaugėjo tuberkuliozės atvejų. Pas mus skelbimas iškabintas, kad pas visus privalo būti įrašas apie tai.

Kaune ir iki šiol buvo privaloma kasmet šviestis plaučius. Kitaip net ir nepereisi sveikatos apžiūros smile.gif
Atsakyti
Bent jau mūsų rajone, medicininėje knygelėje skiltyje "Kenksmingi faktoriai" turi būti jie surašyti. Iki šiol rašydavo 3 faktorius. Esmė tame, kad jei surašai visus 3 moki daugiau, bet kažkurių dviejų faktorių nereikia kasmet tikrintis, tuomet vėl kaina kita. Tą noriu išsiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 09 03, 10:59)
Bent jau mūsų rajone, medicininėje knygelėje skiltyje "Kenksmingi faktoriai" turi būti jie surašyti. Iki šiol rašydavo 3 faktorius. Esmė tame, kad jei surašai visus 3 moki daugiau, bet kažkurių dviejų faktorių nereikia kasmet tikrintis, tuomet vėl kaina kita. Tą noriu išsiaiškinti.

o jūs pati už sveikatos patikrinimą mokatės ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 09 03, 14:42)
o jūs pati už sveikatos patikrinimą mokatės ?  g.gif

Taip.
Atsakyti
Pas mus apmoka mokykla 4u.gif skiriama slaikotarpis pe rkurį visi turi pasitikrinti sveikata. o tikrina spaudimą, akis ir kraujotyrimu per dveju smetus padaro, dar kartais pas odos gydytoja nusiunčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 09 03, 15:31)
Pas mus apmoka mokykla  4u.gif skiriama slaikotarpis pe rkurį visi turi pasitikrinti sveikata. o tikrina spaudimą, akis ir kraujotyrimu per dveju smetus padaro, dar kartais pas odos gydytoja nusiunčia biggrin.gif

Gal žinote, kiek kainuoja?
Atsakyti
Man paėmė kraują, kardiogramą padarė, spaudimą pamatavo, regėjimą patikrino.

Pagal įrašus knygutėje dar reikėjo pas lorą apsilankyti, jei turiu nusiskundimų (klausa+balso stygos), bet aš dar per mažai dirbu, maždaug po 5 metų pirmą kartą siuntimą duoda mirksiukas.gif plius rentgenogramą riešo sąnariams, bet čia irgi tik jei yra įtarimų, nusiskundimų 4u.gif Sumokėjau 8,4 Lt
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 09 03, 18:38)
Gal žinote, kiek kainuoja?

gal padės
http://www.sam.lt/go.../222/4567/222/0
Atsakyti
Jūsų paskaičiusi, pirmą kartą išgirdau, kad kažkas kažką tikrina. Kiek žinau iš kolegių, nueina pas šeimos gydytoją ir pasirašo. Na persišviesti plaučius kartais reikia (berods kas 2 metai). Man irgi visada pasirašo, paklaususi, ar nusiskundimų neturiu. Čia kažkas rašė, kad Kaune nepersišvietęs plaučių nepraeisi, per 9 metus, kiek dirbu Kaune ar rajone, šviečiausi vieną kartą. Dėl savęs, pažymėjimas jau buvo išrašytas, gydytoja išrašė siuntimą, jei norėčiau. Už 2 metų galiojimą mokėjau 20 lt, metams buvo 10. Knygelėje (nuo 2001 metų šita) visada yra tik spaudas, kur parašyta, kada kita apžiūra. Dar, berods, "sveika, dirbti gali". jokių kitų gydytojų įrašų
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 09 03, 18:45)
Man paėmė kraują, kardiogramą padarė, spaudimą pamatavo, regėjimą patikrino.

Pagal įrašus knygutėje dar reikėjo pas lorą apsilankyti, jei turiu nusiskundimų (klausa+balso stygos), bet aš dar per mažai dirbu, maždaug po 5 metų pirmą kartą siuntimą duoda mirksiukas.gif plius rentgenogramą riešo sąnariams, bet čia irgi tik jei yra įtarimų, nusiskundimų 4u.gif Sumokėjau 8,4 Lt

Aš moku kasmet po 25 Lt.
Papildyta:
Keista, kad pas jūs grafoje Rizikos faktoriai nieko nerašo. Prieš du metus nuėjau, tai poliklinikos vedėja parodė nuo kur nurašyti faktorius, sėdėjau ir rašiau. Nors juos turėjo būt surašiusi mokyklos sekrėtorė. Esmė tame, kad jei surašai visus 3 faktorius, kaina didesnė, nors du iš jų pakanka tikrintis kas du metus. Bet nebepamenu, kuriuos.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 09 03, 21:14)

Keista, kad pas jūs grafoje Rizikos faktoriai nieko nerašo. Prieš du metus nuėjau, tai poliklinikos vedėja parodė nuo kur nurašyti faktorius, sėdėjau ir rašiau. Nors juos turėjo būt surašiusi mokyklos sekrėtorė. Esmė tame, kad jei surašai visus 3 faktorius, kaina didesnė, nors du iš jų pakanka tikrintis kas du metus. Bet nebepamenu, kuriuos.

drinks_cheers.gif

aš turiu nusirašiusi tuos kodukus (su reikšmėm), kur darbe įrašo prieš patikrinimą, ten jų yra 4 ar net 5 g.gif rytoj pažiūrėsiu ir įmesiu čia, jei kam aktualu 4u.gif
Atsakyti