Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

QUOTE(lili* @ 2013 07 21, 11:44)
Sveikos, gal kuri turit rekomendaciją, gal kaip pavyzdį parodytumėt , kaip ji parašyta  blush2.gif

Čia apie ką? Matyt kokį žodį praleidot g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 07 21, 12:13)
Čia apie ką? Matyt kokį žodį praleidot g.gif

Na rekomandacija iš darbdavio į naują darbovietę blush2.gif taip ir skamba prie reikalingų dokumentų sąrašo ax.gif pažadėjo pamokų kitoj m-kloj smile.gif

Turėtų rašyti direktorius, bet tenka pačiai, jis tik parašiuką uždės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 21 liepos 2013 - 11:24
QUOTE(lili* @ 2013 07 21, 12:24)
Na rekomandacija iš darbdavio į naują darbovietę  blush2.gif taip ir skamba prie reikalingų dokumentų sąrašo  ax.gif pažadėjo pamokų kitoj m-kloj  smile.gif

Turėtų rašyti direktorius, bet tenka pačiai, jis tik parašiuką uždės

aaa, pagalvojau, kad šiaip kažkokio dalyko rekomendacijos,. pvz plano lotuliukas.gif doh.gif Neturiu. Bet juk rekomendacijos nebūtinos, nieko tokio, jei ir nėra g.gif Pati ėjau ten, kur buvo "galima pateikti", tai kai kurie turėjo, kai kurie ne, bet priėmė mane be rekomendacijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 07 21, 13:29)
aaa, pagalvojau, kad šiaip kažkokio dalyko rekomendacijos,. pvz plano  lotuliukas.gif  doh.gif Neturiu. Bet juk rekomendacijos nebūtinos, nieko tokio, jei ir nėra g.gif Pati ėjau ten, kur buvo "galima pateikti", tai kai kurie turėjo, kai kurie ne, bet priėmė mane be rekomendacijų rolleyes.gif

tai ir man sakė, čia tik formalumas tas pokalbis, tikiuosi taip ir bus ax.gif , bet kadangi laukia jie audito, tai norės ko gero visko tvarkingai smile.gif
Atsakyti
sveikos Mokytojos 4u.gif

dėl rekomendacijų: ar tai ne tas pats, kaip bet kuriam kitam darbe? mano nuomone reikėtų nueiti pas savo šefą, t.y. direktorių ir paprašyti parašyti rekomendaciją. Ar bent jau pavaduotoją. ir baigtas kriukis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kolegės smile.gif

Nedrąsiai ateinu į Jūsų temą 4u.gif

QUOTE(lili* @ 2013 07 21, 11:44)
Sveikos, gal kuri turit rekomendaciją, gal kaip pavyzdį parodytumėt , kaip ji parašyta  blush2.gif

Kad nėra rekomendacijai šablonų g.gif Aš pati nesu sau rašiusi, turėjau studijoms rekomendaciją:

Įžangoje parašyti, kokias studijas ir kelintais metais esate baigusi. Jei dirbote studijų metais, galite ir tai paminėti.
Antroje dalyje - darbo patirtis (galima rašyti apie pasiekimus, projektus, patirtį dirbant su mokiniais, auklėtiniais ir gražiai susieti su asmeninėmis savybėmis)
Išvadose pateikti kad Jūs būtumėte tinkama tokiam ir tokiam darbui.

Tikiuosi pagelbėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 24 liepos 2013 - 08:35
Kiek aš žinau, rekomendacijas rašo buvę darbdaviai būsimiems smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nuo rugsėjo pradedu darbą mokykloje, todėl norėčiau prisijungti prie Jūsų diskusijų ir pašnekesių. Tikiuosi priimsite į savo būrelį. Nujaučiu, kad pirmieji metai mokykloje nebus lengvi, bet turiu daaaaaaaug noro dirbti su vaikais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 08 12, 10:57)
Sveikos smile.gif
Nuo rugsėjo pradedu darbą mokykloje, todėl norėčiau prisijungti prie Jūsų diskusijų ir pašnekesių. Tikiuosi priimsite į savo būrelį. Nujaučiu, kad pirmieji metai mokykloje nebus lengvi, bet turiu daaaaaaaug noro dirbti su vaikais ax.gif

sveikinu, kolege 4u.gif sėkmės besidarbuojant
Atsakyti
Gal kas nors galėtų pagelbėti dėl privalomojo profilaktinio sveikatos patikrinimo? Pagal kokius kenksmingus faktorius jūs tikrinatės sveikatą? Ir kaip dažnai (kasmet, 1 kartą per du metus)?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 09 02, 17:47)
Gal kas nors galėtų pagelbėti dėl privalomojo profilaktinio sveikatos patikrinimo? Pagal kokius kenksmingus faktorius jūs tikrinatės sveikatą? Ir kaip dažnai (kasmet, 1 kartą per du metus)?

Praeitą kartą paklausė gydytoja, keliems metams rašyti. Parašė 2. g.gif Pagal kenksmingus nesitikrinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 09 02, 17:47)

Tikrino akis, ausis. Padarė kardiogramą ir kraujo tyrimus 4u.gif
Atsakyti