Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų kambarys

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 04 14, 17:30)

Negalėčiau pasakyti, kad tai tendencija 4u.gif Tiesiog yra mokytojų-fanatikų, kuriems mokykla-gyvenimo dalis rolleyes.gif  ir yra mokytojų-darbuotojų, kurie į mokyklą žiūri kaip į biurą: atėjau-> atsėdėjau->išėjau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pas mus, pvz, irgi arčiau neveiklumo senieji mokytojai, ginkdie, nepajudink... arba negaliu, nes namie privatukas laukia... doh.gif

QUOTE(Furtado @ 2013 04 14, 17:31)
Užtai turi būti atitinkamas apmokėjimas už kiekvieną konkursą, olimpiadą, budėjimą ir t.t.. Ne papildomas darbas turi būti tarifikuojamas, o įvardinama už ką tiksliai ir nebūtų klausimų, ir suinteresuotumas būtų kitoks. Kiek aš papildomai dirbu, man pvz tų 3-3,5 tikrai neužtenka  cool.gif

irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Sutinku ir su Ernoja, ir su Furtado - kad mokytojas galėtų būti MOKYTOJAS, jame turėtų būti ir ugnies kibirkščių, ir mokama jam taip, kad ir dirbti norėtųsi, o ne taip, kaip sakė kolegė - jei jie įsivaizduoja, kad man moka, aš įsivaizduosiu, kad dirbu.

Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2013 04 14, 19:12)
kaip sakė kolegė - jei jie įsivaizduoja, kad man moka, aš įsivaizduosiu, kad dirbu.

lotuliukas.gif geras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mačiau diskutavot apie internetinius seminarus. Sakykit, kokios ten naujovės su tais taškais vebinaruose... ?

Kažkur lyg ir atsakinėjau anketą, apie tai ko norėtumėm po seminaro- pažymos ar tikro pažymėjimo...

Man kažkaip tas pažymėjimas - rimtesnis dokumentas nei ta pažyma...

Kaip ten su tais mokamais renginiais? galėtų bent ten tikrus pažymėjimus išrašyt ir atsiųst....

Gal kas ką žinot?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 04 15, 18:44)
Sveikos, mačiau diskutavot apie internetinius seminarus. Sakykit, kokios ten naujovės su tais taškais vebinaruose... ?

Kažkur lyg ir atsakinėjau anketą, apie tai ko norėtumėm po seminaro- pažymos ar tikro pažymėjimo...

Man kažkaip tas pažymėjimas - rimtesnis dokumentas nei ta pažyma...

Kaip ten su tais mokamais renginiais? galėtų bent ten tikrus pažymėjimus išrašyt ir atsiųst....

Gal kas ką žinot?

4u.gif

Pažymėjimai rašomi tik už 6 valandų seminarus, taip kad čia tokių tikrai nebus. Na yra ten mokamų tęstinių, pvz. Šernienės, tai gal už juos ir pažymėjimus išrašys. Bet... Už gautą pažymėjimą reikia pasirašyti registracijos knygoje, jie juk turi savo numerius, kas tai gali be jūsų padaryti. Pažyma tas pats kaip pažymėjimas, tai irgi įrodymas, kad keliat kvalifikaciją
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 04 14, 13:25)
Matyt. Kvietimas į konkursą- nedalyvausiu, po pamokų aš jau susiplanavau, ką veiksiu. Olimpiada- neruošiu, man už tai nemoka. Mokytojų posėdis 15 val- nesąmonė, man pamokos tai 14 val baigiasi, einu namo. Blyn, po šių metų aš apšalusi blink.gif

Cia matyt kaip kur. Pas mus jau priespensijiniai taip suokia. Ypac kuriems iki mokyklos 5 minutes ateiti savom kojom.
Atsakyti
Laba diena,

ieškau patyrusios anglų kalbos mokytojos (-o), galinčios iki rudens mokyti suaugusįjį anglų kalbos. Tikslas - nuo pirmo lygio pasiekti penktąjį biggrin.gif Veiksmo vieta -- Kaunas. Būsiu dėkinga už visus kontaktus.
Atsakyti
Sveikos kolegės, ieškojau šiokios tokios info, tai galvoju užleksiu ir čia pažiūrėti, kaip laikosi visos respublikos šviesuolės biggrin.gif
Neperskaičiau visų puslapių, tai nežinau ar diskutavot ta tema, bet ar šie metai jums nebuvo pilni įtampos? Aš kaip niekad šiais metais pavargau anksčiau laiko blush2.gif ir žiūriu beveik visos mūsų mokyklos mokytojos baisiai išsekusios, jei paklausi kazko - negausi, jei kazka pasiūlai - vos ne pasius unsure.gif net kažkada pavadinau psichiskai nestabiliomis kelias lotuliukas.gif nors žinau, kad viskas iš nuovargio, pavasaris, bet keista, kad pavargsta ir tos, kurios nieko nedaro apart pamokų biggrin.gif
QUOTE(dangiuk @ 2013 04 14, 10:48)
Aš tai vieno nesuprantu: kaip ta reforma turėtų į mokyklą prtraukti jaunimą, jei algos dydis priklausys nuo stažo...  g.gif

Man tai visai šitai nepriimtina schmoll.gif kategorijas ir jų pasitvirtinimą kas 5 metai. O tai apsigina mokytojos metodininkus, ekspertus ir užmiega letargo miegu. O jei nuo stazo mokes, tai kiek tokiu arti pensijos, bet taip nieko doro ir nenuveikusiu...
Pati apsigyniau metodininką po 7 metų darbo stazo, ir toliau eiciau, bet matau, kad man jau ,,lubos'', o gal pati nelabai jau noriu...
QUOTE(ernoja @ 2013 04 14, 13:40)
Ir po kažkiek laiko keisti kitais? Apie tuos kategorijų naikinimus jau kalba daug metų, taip kad ir čia eilinė VBS žinia.

Apie jaunus mokytojus po šių metų pakeičiau nuomonę. Iki šiol maniau, kad jie kaip tik turi daugiua minčių, idėjų. Bet pasirodo, kad pagrindinis klausimas, bent jau mūsų mokykloje, kodėl aš turiu daryti, man nemoka už budėjimą-nebudėsiu, kodėl turiu per mokinių atostogas dirbti, kodėl turiu kažkur su klase eiti... Jei tai būtų vieno žmogaus mintis, sakyčiau išimtis, bet kai tai trijų iš keturių, galvoju, kad tendencija.

Nežinau ką jūs laikot jaunais mokytojais, aš jauna biggrin.gif (nors turiu 12 metų stažą) Tai mūsų mokykloje tik tokių mokytojų iniciatyva viskas vyksta.

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 04 14, 18:30)
...Negalėčiau pasakyti, kad tai tendencija 4u.gif Tiesiog yra mokytojų-fanatikų, kuriems mokykla-gyvenimo dalis rolleyes.gif  ir yra mokytojų-darbuotojų, kurie į mokyklą žiūri kaip į biurą: atėjau-> atsėdėjau->išėjau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Daug buvo diskutuojama apie tą apmokėjimą, pas mus beveik visiems vienodą koficientą paskyrė 2,5val., nebent krūvis nesiekia 11 pamokų, tada po 1 val. davė. Bet kas iš to, vis tiek dirba tie, kas gali, kuo pasitiki, o tie, kas nedirba, vis tiek gauna 2 val.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 04 05, 20:12)
O man visada smalsu buvo paciu  auditoriu pamokas pamatyti , koks jau ten superinis ugdymo procesas vyksta , kai ponios savaitem kitus siurpina  g.gif

maciau, buvo visiskas slamstas, pati nedare to, ko pas kitus intensyviai ieskojo
QUOTE(Shusha @ 2013 04 05, 20:43)
g.gif O ar tos ponios ne teoretikės? Nejaugi auditorių komandas sudaro praktikuojantys mokytojai? Kažkodėl visuomet maniau, kad auditoriai ir yra tik auditoriai rolleyes.gif

pas mus auditore is administracijos

QUOTE(ernoja @ 2013 04 14, 14:25)
Matyt. Kvietimas į konkursą- nedalyvausiu, po pamokų aš jau susiplanavau, ką veiksiu. Olimpiada- neruošiu, man už tai nemoka. Mokytojų posėdis 15 val- nesąmonė, man pamokos tai 14 val baigiasi, einu namo. Blyn, po šių metų aš apšalusi blink.gif

na tai moka mums uz valandas, yra darbo grafikas, uz virsvalandzius vakarais juk nemoka, tai kai norim dirbam, kai nenorim - ne. Kas turi teise versti eiti i darba laisvalaikiu? Bet jeigu esi klases vadovas ir moka tris valandas pas mus, tai turi ir tevu susirinkimuose but, nors jie ir vakare. Tada tai priklauso.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Jeigu išgirsite, kad kas nors ieško chemijos mokytojos parašykite i az, darbo ieskau, Kaune arba 50 km spinduliu apie Kauna, 2 -3 dienoms.

ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 03 birželio 2013 - 14:40
Sveikos, kaip atostogaujasi? ar jau norite į darbą 4u.gif pas mus vyksta renovacija, tai baisu pagalvoti kaip reikės sugrįžti ir viską valyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 06 03, 15:39)
Laba diena smile.gif

Jeigu išgirsite, kad kas nors ieško chemijos mokytojos parašykite i az, darbo ieskau, Kaune arba 50 km spinduliu apie Kauna, 2 -3 dienoms.

ačiū smile.gif

Maironio gimnazijoje reikia 4u.gif

Nieko dar nesiruošiu, planus tik peržiūrėjau, ar turiu, ir viskas. Atostogos vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit rekomendaciją, gal kaip pavyzdį parodytumėt , kaip ji parašyta blush2.gif
Atsakyti