Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

grazi, bet as nenoreciau tokios savo spintoj turet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 16, 07:03)
grazi, bet as nenoreciau tokios savo spintoj turet  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Na pas mane spintoj paskutiniu metu TIK tokios ir kaupiasi, nuotaikingos ir spalvotos. Briuselyje nebuna baltu ziemu. Kaip apsiniaukia spalio pradzioj, tai iki kovo nei saules, nei sviesos, dregna, lyja. Ryskus spalvoti rubai veikia ne tik mane, bet ir aplinkinius. Zmones nusisypso, pasako komplimentu. biggrin.gif
Atsakyti
spalvos labai grazios ir darbelio matosi ohoho kiek ideta, bet pats modeliukas "ne mano"... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 10 16, 09:54)
spalvos labai grazios ir darbelio matosi ohoho kiek ideta, bet pats modeliukas "ne mano"... ax.gif

Tai beabejo, kiekviena modeliuka prisitaiko sau mirksiukas.gif Nesu apkuni, bet formas turiu moteriskas. Nedidelis ugis, platus klubai, storos rankos. Toks modeliukas su tokia apykakle vizualiai prailgina silueta. Rankoviu nemezgiau ,kad neisryskinciau storu ranku. Platejanti sijonine dalis paslepia klubu ploti. Mano figurai toks siluetas tinka labiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 10 16, 12:22)
Mano figurai toks siluetas tinka labiausiai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lusasita, dailus sukniukas/sarafaniukas wub.gif drinks_cheers.gif Jei toki ruba man kas duotu nesiot, tai raistukus pasalinciau 4u.gif ir sagas nuimciau 4u.gif Bet siaip pats mezginys atrodo super thumbup.gif

Mamytė uogytė, wow, truksta zodziu koks grozis, koks kruopstumas ir skoningas pateikimas wub.gif wub.gif wub.gif Tai, ko reikia saltajam ir niuriajam metu laikui thumbup.gif
Atsakyti
Suknutė megzta iš Alize Cashmira siūlų.
Mezgiau virbalais su valu ratu (be siūlių). Rankovės taip pat megztos ratu. Sumezgiau 7,5 kamuoliuko siūlų, virbalai 3 ir 3,5.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 16 spalio 2012 - 17:58
QUOTE(Gelita @ 2012 10 16, 18:55)
Suknutė megzta iš Alize Cashmira siūlų.
Mezgiau virbalais su valu ratu (be siūlių). Rankovės taip pat megztos ratu. Sumezgiau 7,5 kamuoliuko siūlų, virbalai 3 ir 3,5. 

Nuostabu wub.gif
Atsakyti
waaawww žalioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2012 10 16, 17:55)

MMM grazumelis wub.gif
Atsakyti
Gelita, grazuole jusu suknele, rastelis toks dar nematytas, bet labai dailus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti