grazi, bet as nenoreciau tokios savo spintoj turet
QUOTE(ingauk @ 2012 10 16, 07:03)
grazi, bet as nenoreciau tokios savo spintoj turet
Aciu mamytes .
Na pas mane spintoj paskutiniu metu TIK tokios ir kaupiasi, nuotaikingos ir spalvotos. Briuselyje nebuna baltu ziemu. Kaip apsiniaukia spalio pradzioj, tai iki kovo nei saules, nei sviesos, dregna, lyja. Ryskus spalvoti rubai veikia ne tik mane, bet ir aplinkinius. Zmones nusisypso, pasako komplimentu.
Na pas mane spintoj paskutiniu metu TIK tokios ir kaupiasi, nuotaikingos ir spalvotos. Briuselyje nebuna baltu ziemu. Kaip apsiniaukia spalio pradzioj, tai iki kovo nei saules, nei sviesos, dregna, lyja. Ryskus spalvoti rubai veikia ne tik mane, bet ir aplinkinius. Zmones nusisypso, pasako komplimentu.
spalvos labai grazios ir darbelio matosi ohoho kiek ideta, bet pats modeliukas "ne mano"...
QUOTE(La Perla @ 2012 10 16, 09:54)
spalvos labai grazios ir darbelio matosi ohoho kiek ideta, bet pats modeliukas "ne mano"...
Tai beabejo, kiekviena modeliuka prisitaiko sau Nesu apkuni, bet formas turiu moteriskas. Nedidelis ugis, platus klubai, storos rankos. Toks modeliukas su tokia apykakle vizualiai prailgina silueta. Rankoviu nemezgiau ,kad neisryskinciau storu ranku. Platejanti sijonine dalis paslepia klubu ploti. Mano figurai toks siluetas tinka labiausiai.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 10 16, 12:22)
Mano figurai toks siluetas tinka labiausiai.
Lusasita, dailus sukniukas/sarafaniukas Jei toki ruba man kas duotu nesiot, tai raistukus pasalinciau ir sagas nuimciau Bet siaip pats mezginys atrodo super
Mamytė uogytė, wow, truksta zodziu koks grozis, koks kruopstumas ir skoningas pateikimas Tai, ko reikia saltajam ir niuriajam metu laikui
Mamytė uogytė, wow, truksta zodziu koks grozis, koks kruopstumas ir skoningas pateikimas Tai, ko reikia saltajam ir niuriajam metu laikui
QUOTE(Gelita @ 2012 10 16, 18:55)
Suknutė megzta iš Alize Cashmira siūlų.
Mezgiau virbalais su valu ratu (be siūlių). Rankovės taip pat megztos ratu. Sumezgiau 7,5 kamuoliuko siūlų, virbalai 3 ir 3,5.
Mezgiau virbalais su valu ratu (be siūlių). Rankovės taip pat megztos ratu. Sumezgiau 7,5 kamuoliuko siūlų, virbalai 3 ir 3,5.
Nuostabu
waaawww žalioji
QUOTE(Gelita @ 2012 10 16, 17:55)
MMM grazumelis
Gelita, grazuole jusu suknele, rastelis toks dar nematytas, bet labai dailus