Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(ausrara @ 2012 09 24, 20:42)
Laba diena,gal kartais kuri turit schema sios serveteles?
http://www.mirvyazan...fetki sp/98.jpg

http://forumas.pasma...s-ir-staltieses
Atsakyti
Labos 4u.gif
Aš čia su klausimu apie siūlus, gal ir nelabai į temą, bet kadangi siūlai suknelei, tai gal neišvysit ir pasidalinsit patirtim mirksiukas.gif
Moherinei suknutei kokį siūlą geriausia rinktis? Ta prasme, kurios firmos ir su šilku ar be jo geriau suknelei? Mūsų kaime labai mažas pasirinkimas, tai galvoju siųstis internetu, tai kuo labiau ieškau, tuo giliau klimpstu, nes atrandu vis daugiau naujų pavadinimų ir nebežinau, kurie ir iš kur geresni blush2.gif
Iš anksto ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 09 24, 21:24)

ACIU
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 09 23, 19:51)
mano pilka smile.gif siaip jos abi identiskos isskyrus virsutine dali, bet persikine (tikroji spalva) nelyginta tai ir kritimas grazesnis, pilkaja lyginau nes truko man ilgio o siulu nebebuvo....  smile.gif

Jeigu jos tikrai identiškos, tai lyginimas atėmė dalį pilkosios grožio. Persikinės kritimas kur kas labiau akį traukia smile.gif Man asmeniškai ir spalva mielesnė ax.gif
Bet jau grožis grožis...
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 10 01, 08:29)
Jeigu jos tikrai identiškos, tai lyginimas atėmė dalį pilkosios grožio. Persikinės kritimas kur kas labiau akį traukia smile.gif Man asmeniškai ir spalva mielesnė  ax.gif
Bet jau grožis grožis...

aiwita gal ne tik lyginimas bet ir siulas: pilkai suknutei pirkau sveriama mochera o persikinei - kid mochera, nes norejau butent pilkos spalvos o kid mocherio nebuvo tokios pilkos...
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Viliuteee, kaip visad pritrenkenčiai gražu wub.gif
Atsakyti
Viliuteee, kaip visada be zodziu. thumbup.gif
Atsakyti
Viliuteee nuostabiai gražu, širdis atsigavo šitą suknutę pamačius wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 09 16, 22:18)
O čia mano dukra ir nepanorus rodyt galvos  ax.gif 

labai graži suknytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 09 23, 17:59)
na as i sia tema atnesu iskart dvi  lotuliukas.gif  nebuvo temos kai numezgiau smile.gif kas mate pagyru puode - gal akiu nepagadins....

Nepagadins,ne...Nes vis dar nematem pilkosios foto daugiau ax.gif O kaip ir pazadeta buvo blush2.gif ( o gal praziopsojau g.gif )
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2012 10 03, 16:05)
Nepagadins,ne...Nes vis dar nematem pilkosios foto daugiau ax.gif O kaip ir pazadeta buvo blush2.gif ( o gal praziopsojau g.gif )

tai kad dar vis negaunu foto is vestuviu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 04 spalio 2012 - 09:03