Sveikos,
Labai seniai nemezgiau suknelės... Pagaliau prisiruošiau - siūlai Drops Alpaca Boucle, sunaudojau lygiai 6 kamuoliukus. Labai smagiai ir greitai mezgėsi
Ligvita ,kiek groziu Ypac man grazi ta melynoji Vis seile varvinu i foto is interneto,bet nesiryztu...
Ir ta rudoji labai idomi.Jei bus kokia foto ant savininkes-prasau parodyti
Ir ta rudoji labai idomi.Jei bus kokia foto ant savininkes-prasau parodyti
Zinok ir man ji sudetinga atrode, kol nepradejau megzt, tik mano siulai plonesni negu originale, bet irgi sakyciau neblogai gavosi. Tiesa kliente norejo, kad nekabetu kaip maisas, tai ji yra siek tiek paliemenuota.
O tos rudos as pati labai noriu pamatyt foto ant modelio, tikiuosi, kad sulauksiu
O tos rudos as pati labai noriu pamatyt foto ant modelio, tikiuosi, kad sulauksiu
kokios suknės
Ligvita
o merginos vašeliu suknelės sunkiai neriasi ? ir kaip jas neriate nuo ko pradedate ,nuo apačios š viršų ar atvirkščiai,ir dar klausimas ar apvaliai neriate ar šonuose siuvate ..
Ligvita
o merginos vašeliu suknelės sunkiai neriasi ? ir kaip jas neriate nuo ko pradedate ,nuo apačios š viršų ar atvirkščiai,ir dar klausimas ar apvaliai neriate ar šonuose siuvate ..
nuo apacios ratu
QUOTE(Ligvita @ 2013 01 13, 14:46)
Ligvita,apsalus kokie groziai.Visos labai labai grazios,o juoda su karoliukais,ar ne?
ne, ten baltas siulas inertas
QUOTE(Ligvita @ 2013 01 13, 16:46)
WoW !!! tikrai labai grazu ir skoninga!
pavasari nerta ant modelio
QUOTE(Vaidusikas @ 2013 01 12, 15:05)
Sveikos auksarankės
Tikiuosi nesupyksit, kad į šią temą įkiš savo trigrašį nemezgėja Mano situacija tokia, kad radau savo svajonių vestuvinę suknelę, kurią norėčiau siūtis. Štai tokia
http://sphotos-e.ak....146572404_n.jpg
Tik neįsivaizduoju iš ko padarytas viršus? Kažin ar būtų įmanoma iš lengvų siūlų numegzti kažką panašaus? Labai labai dėkoju už kokius nors pastebėjimus ar patarimus kur galėčiau rasti tokį audinį ar kas tokį numegztų
Tikiuosi nesupyksit, kad į šią temą įkiš savo trigrašį nemezgėja Mano situacija tokia, kad radau savo svajonių vestuvinę suknelę, kurią norėčiau siūtis. Štai tokia
http://sphotos-e.ak....146572404_n.jpg
Tik neįsivaizduoju iš ko padarytas viršus? Kažin ar būtų įmanoma iš lengvų siūlų numegzti kažką panašaus? Labai labai dėkoju už kokius nors pastebėjimus ar patarimus kur galėčiau rasti tokį audinį ar kas tokį numegztų
čia viršuje atrodo kaip gipiūras pasitark su savo siuvėja
LIGVITA
TIKRAI daug, graziai ir orginaliai
IR ta pilka suknute su juodomis rankovemis, labai man orginali, nepabodusi, nematyta
TIKRAI daug, graziai ir orginaliai
IR ta pilka suknute su juodomis rankovemis, labai man orginali, nepabodusi, nematyta