QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 10, 15:14)
Ačiū už pagyras Megzta iš kidmoheros 3nr virbaliukais
o aš rodaus su prieš Kalėdas baigtu darbeliu, tačiau reikėjo greit atiduot, todėl nuotraukas turiu tik tokias, kokias atsiuntė klientė
siūlai Katia Peru pusvilnė
ir snood'as į kompaniją
ir snood'as į kompaniją
QUOTE(busima @ 2013 01 11, 14:42)
o aš rodaus su prieš Kalėdas baigtu darbeliu, tačiau reikėjo greit atiduot, todėl nuotraukas turiu tik tokias, kokias atsiuntė klientė
ir snood'as į kompaniją
ir snood'as į kompaniją
Idomi,gerbiu kloentes nora,bet as sau daryciau geriau trumpesne,bet be juodo intarpo.Graziai atlikta.
QUOTE(Luety @ 2013 01 11, 16:38)
Idomi,gerbiu kloentes nora,bet as sau daryciau geriau trumpesne,bet be juodo intarpo.Graziai atlikta.
ačiū
na, ten tamsiai mėlyna, tik nuotraukose spalvos iškraipytos.
va čia truputi realesnės spalvos.
Pradiniam variante buvo trumpesnė, bet pageidavimas buvo prailgint
labai graži suknelė
Sveikos auksarankės
Tikiuosi nesupyksit, kad į šią temą įkiš savo trigrašį nemezgėja Mano situacija tokia, kad radau savo svajonių vestuvinę suknelę, kurią norėčiau siūtis. Štai tokia
http://sphotos-e.ak....146572404_n.jpg
Tik neįsivaizduoju iš ko padarytas viršus? Kažin ar būtų įmanoma iš lengvų siūlų numegzti kažką panašaus? Labai labai dėkoju už kokius nors pastebėjimus ar patarimus kur galėčiau rasti tokį audinį ar kas tokį numegztų
Tikiuosi nesupyksit, kad į šią temą įkiš savo trigrašį nemezgėja Mano situacija tokia, kad radau savo svajonių vestuvinę suknelę, kurią norėčiau siūtis. Štai tokia
http://sphotos-e.ak....146572404_n.jpg
Tik neįsivaizduoju iš ko padarytas viršus? Kažin ar būtų įmanoma iš lengvų siūlų numegzti kažką panašaus? Labai labai dėkoju už kokius nors pastebėjimus ar patarimus kur galėčiau rasti tokį audinį ar kas tokį numegztų
QUOTE(busima @ 2013 01 11, 19:31)
ačiū
O man kaip tik įdomiau su ta kitos spalvos juosta. Ne tokia banali pynių lašininė. Reziume: puikus darbas.
Pagaliau susitvarkiau nuotraukas, prie kuriu daugiau kaip menesi nebuvo kada prisest
Papildyta:
Ant modelio tik tokia foto kol kas, gal kada bus ryskesne...
Papildyta:
Ant modelio tik tokia foto kol kas, gal kada bus ryskesne...
Foto dar pries suknutes skalbima, paskui jau nespejau nufotografuoti