Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 10, 14:14)

Man grazu, thumbup.gif thumbup.gif tik kada nesiot?Paaiskinkit man tundrai.Silta,nes mohera,tinka,kai vesu,su trumpom ramkovem,lyg ir salta kai vesu?
Atsakyti
Jau kaip gražuuuuuuuuuuuuuu,IngridaGal wub.gif
Atsakyti
Ingrida, labai labai labai gražu ax.gif
O nešioti puiku man atrodo šaltuoju metų laiku, šildomoje patalpoje biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif IngridaGal koks grožis wub.gif , o čia megzta su kokio nr virbalais ax.gif
Atsakyti
Man sita labai elegantiska.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 01 10, 21:29)

Man joj viskas būtų nieko,net gi labai nieko,jei nebūtų išskirtas tas "liemenukas" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 10 sausio 2013 - 21:32
QUOTE(Julsita @ 2013 01 10, 22:32)
Man joj viskas būtų nieko,net gi labai nieko,jei nebūtų išskirtas tas "liemenukas"  blush2.gif

man irgi, nes labai krenta i akis, arba jeigu butu tokiu pat rasteliu nertas manau ziuretusi daug graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 10, 21:38)
man irgi, nes labai krenta i akis, arba jeigu butu tokiu pat rasteliu nertas manau ziuretusi daug graziau smile.gif

Man ir atrodo,kad vienodas raštas būtų gražiausiai
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 01 10, 22:29)

elegantiška tai elegantiška, bet papai akis bado doh.gif vis tiek mano manymu tikią suknelę tik su pasuknele nešioti, tad ir krūtinė gali būti kiauraraštė, pagal kokį nors vieną raštą.

Bet rusaitės mėgsta ne tik be pasuknelių demonstruoti sukneles biggrin.gif kartais ir speneliai iššokę styro biggrin.gif ir joms dzin, deda foto ir baika irnesakyk.gif osinkoj daug įvairių gražių suksnelių, bet kai pamatai ją ant nuogo kūno ir dar gašlia poza, dingsta visas grožis unsure.gif

Man patinka lietuviškas konservatyvumas cool.gif
Atsakyti
[quote=Zemgulė,2013 01 10, 12:52]
rodausi 4u.gif
negaliu susilaikyti nuo pagyrų....labai "skanu" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 01 10, 22:29)

Man irgi labai graži, o viršus iškart patraukia akis biggrin.gif biggrin.gif Pas ką graži krūtinė galima juk ir taip manau dėmesio susilauktų, bet mieliau pati daryčiau viršų vienodu rašteliu, super būtų wub.gif
Atsakyti
Visada galima pakeist virsu,cia ideja,is Facebook'o radau,man patiko labai ir as nieko nekeisciau,jei buciau jauna su grazia krutine. tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti