sveikos gal žinote kur gauti tos filete medvilnės , nes Marijampolėje tai neradau visas parduotuves išmaišiau, o interntu bijau pirkti dėl spalvos.
o gal dar kokia rūšis tiktų vasarinai suknutei ananaso raštu, kad garziai kristų
Jaunimo gatvėje buvau nėra, kažin kuo juos pakeisti?
QUOTE(zanazuzana @ 2013 01 08, 15:51)
kaip supratau tu nori grazaus kritimo, imk viskoze.
sory kad aš įkiri, bet gal galite siūluų etiketes imesti fileti jei kuri turi, nes kaip viskozė atrodo aš ir nežinau. dar radau siūlą kuris vos ne perpusę plonesnis nei maxi gal tas tiktų toks minkštas atrodo ant etiketes rašo , kad medvilnė. Nu nežinau ką daryti dabar internete sėdžiu ir ieškau siūlų
QUOTE(zanazuzana @ 2013 01 08, 16:51)
O Bažnyčios g. Maximoj buvai? ten vien iš naujesnių parduotuviukų siūlų...
jei rasi tuos filetta siūliukus Mrj, parašyk man į až
Merginos, tai ar atsiras dar norinčių nerti mano nurodytą baltą suknutę? intensyviai ieškau schemų, ypač tos, kr ties krūtine ir kartojasi apačioje. Rombeliai jau nusipiešti, ir dar viršaus neįžiūriu
Beje, gal kuri žino, kaip zoominti foto, kad ji didėtų ryškiai?
Beje, gal kuri žino, kaip zoominti foto, kad ji didėtų ryškiai?
QUOTE(viola78 @ 2013 01 08, 17:15)
O Bažnyčios g. Maximoj buvai? ten vien iš naujesnių parduotuviukų siūlų...
Buvau medvilnė tik B.B.B. ir lili, už tad ir klausiu kuo galima filetta pakeisti
Sveikos
Labai patiko si suknyte ieskojau kazko grazaus maziaus krikstynoms ir si labai krito i aki reiks bandyti nusinerti nesu labai patyrus tai vis suku galva nuo ko cia ja pradeti nerti, gal nuo apacios i virsu?
QUOTE(La Perla @ 2013 01 08, 11:27)
Labai patiko si suknyte ieskojau kazko grazaus maziaus krikstynoms ir si labai krito i aki reiks bandyti nusinerti nesu labai patyrus tai vis suku galva nuo ko cia ja pradeti nerti, gal nuo apacios i virsu?
tai gal netyčia turit jos raštą, ar aprašymą, kaip nerti? galvoju, kad ir aš noriu vasara pasidabinti tokiu grožiu
Papildyta:
va šito modeliuko
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2013 01 08, 10:27)
rasa32 teisingi zodziai
va šito modeliuko
QUOTE(irinejus @ 2013 01 08, 19:34)
tai gal netyčia turit jos raštą, ar aprašymą, kaip nerti? galvoju, kad ir aš noriu vasara pasidabinti tokiu grožiu
Papildyta:
va šito modeliuko
Papildyta:
va šito modeliuko
http://club.osinka.r...21165?&start=15