Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

sveikos gal žinote kur gauti tos filete medvilnės , nes Marijampolėje tai neradau visas parduotuves išmaišiau, o interntu bijau pirkti dėl spalvos.
o gal dar kokia rūšis tiktų vasarinai suknutei ananaso raštu, kad garziai kristų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanazuzana: 08 sausio 2013 - 15:22
prasau, CIA kazkiek info yra ir CIA tik neziurejau ar tai tas pats kartojasi ar ne smile.gif

hmmm kai dirbau Marijampoleje lyg buvau uzmaciusi tik aisku nepamenu kokioj gatvej ta parduotuve,.... jaunimo gali buti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 08 sausio 2013 - 15:26
Jaunimo gatvėje buvau nėra, kažin kuo juos pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2013 01 08, 15:51)

kaip supratau tu nori grazaus kritimo, imk viskoze.
Atsakyti
sory kad aš įkiri, bet gal galite siūluų etiketes imesti fileti jei kuri turi, nes kaip viskozė atrodo aš ir nežinau. dar radau siūlą kuris vos ne perpusę plonesnis nei maxi gal tas tiktų toks minkštas atrodo ant etiketes rašo , kad medvilnė. Nu nežinau ką daryti dabar internete sėdžiu ir ieškau siūlų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2013 01 08, 16:51)

O Bažnyčios g. Maximoj buvai? ten vien iš naujesnių parduotuviukų siūlų...
jei rasi tuos filetta siūliukus Mrj, parašyk man į až 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tai ar atsiras dar norinčių nerti mano nurodytą baltą suknutę? blush2.gif intensyviai ieškau schemų, ypač tos, kr ties krūtine ir kartojasi apačioje. Rombeliai jau nusipiešti, ir dar viršaus neįžiūriu unsure.gif

Beje, gal kuri žino, kaip zoominti foto, kad ji didėtų ryškiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 01 08, 17:15)
O Bažnyčios g. Maximoj buvai? ten vien iš naujesnių parduotuviukų siūlų...
jei rasi tuos filetta siūliukus Mrj, parašyk man į až 4u.gif

Buvau medvilnė tik B.B.B. ir lili, už tad ir klausiu kuo galima filetta pakeisti g.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(La Perla @ 2013 01 08, 11:27)

sventems toks:
user posted image

Labai patiko si suknyte smile.gif ieskojau kazko grazaus maziaus krikstynoms ir si labai krito i aki smile.gif reiks bandyti nusinerti smile.gif nesu labai patyrus tai vis suku galva nuo ko cia ja pradeti nerti, gal nuo apacios i virsu? g.gif

Atsakyti
tai gal netyčia turit jos raštą, ar aprašymą, kaip nerti? galvoju, kad ir aš noriu vasara pasidabinti tokiu grožiu

Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2013 01 08, 10:27)
rasa32 teisingi zodziai  drinks_cheers.gif

user posted image

va šito modeliuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 08 sausio 2013 - 20:32
QUOTE(irinejus @ 2013 01 08, 19:34)
tai gal netyčia turit jos raštą, ar aprašymą, kaip nerti? galvoju, kad ir aš noriu vasara pasidabinti tokiu grožiu

Papildyta:

va šito modeliuko  wub.gif

http://club.osinka.r...21165?&start=15
Atsakyti
zanazuzana, va kokie grazus ilgi ananasai:
user posted image

CIA ir schemuciu yra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 09 sausio 2013 - 08:55