Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(La Perla @ 2013 01 08, 10:27)

vasarai, atostogoms tai mane "kabina" sis modeliukas:
user posted image
user posted image

arba toks:
user posted image

pirmoji ir man patinka wub.gif , bet nemoku vieno motyvo isnerti, o ir nesu sukneles nerusi doh.gif bigsmile.gif

o antroji tai laaabai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 08, 11:27)

tos baltos antros, arba juodos paskutines noreciau sau dukriuko isleistuve, bet o taciau kadangi balta is atskiru manau detaliu tai galiu ir toliau svajot, o juoda na nezinau ar sugebeciau pasidaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 08, 10:48)

tos baltos antros, arba juodos paskutines noreciau sau dukriuko isleistuve, bet o taciau kadangi balta is atskiru manau detaliu tai galiu ir toliau svajot, o juoda na nezinau ar sugebeciau pasidaryt verysad.gif

balta is atskiru, o apie juoda galima rasti CIA

manau tikrai galima pasidaryti netgi su savom improvizacijom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 08, 11:48)
bet o taciau kadangi balta is atskiru manau detaliu tai galiu ir toliau svajot, o juoda na nezinau ar sugebeciau pasidaryt  verysad.gif

o Jus niekada negalvokit ar sugebetumet.Jei labai norit ,darykit.Ko nemokesit-ismoksit:).As vien del to dziaugiuosi idomesniais uzsakymais,kad yra proga tobulejimui.Nera nieko nepadaromo.Jei kazkas numezge-nunere,reiskia tai galim padaryti.O jeigu tikslai neiseis atkartoti-sau mezgant,dar idomiau kazka pakeisti:)
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 01 07, 20:53)
Tur but su rusu kalba nelabai ? smile.gif Suknele mezgama nuo apacios-atskirai priekis ir nugara,bet galima ir ratu.Numezgama iki pazastu,tada daromos nebaigtos eiles.Tada prijungiamos rankoves ir viskas mezgama ratu iki kakliuko.

Ačiu labai, nu su rusu kalba, kaip ir neblogai, bet va mezgimo terminuose tai nelabai lotuliukas.gif zodziu bandysiu narplioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 08, 11:53)

va dabar tai juoda sudetingesne atrodo nei kad balta blush2.gif doh.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2013 01 08, 11:54)
o Jus niekada negalvokit ar sugebetumet.Jei labai norit ,darykit.Ko nemokesit-ismoksit:).As vien del to dziaugiuosi idomesniais uzsakymais,kad yra proga tobulejimui.Nera nieko nepadaromo.Jei kazkas numezge-nunere,reiskia tai galim padaryti.O jeigu tikslai neiseis atkartoti-sau mezgant,dar idomiau kazka pakeisti:)
aciu uz padrasinimus nu gal kada ir as susikaupsiu tokiem dideliem darbam ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
Merginos, neilgai ieškojau, bet manau ir šventei, ir vasarai labai puiki bus thumbup.gif tik truputį ilgesnė, kad kunigas nenugriūtų biggrin.gif
user posted image

BET!!! ar įžiūrite, kokie ten raštai? unsure.gif
Nu žinokit užsigeidžiau jos doh.gif laukiu, kol siūlus atsiųs rolleyes.gif
Atsakyti
La Perla, suknutes visos vertos demesio wub.gif wub.gif , bet sikart man pati mieliausia ta paskutine juoda. Nuardyciau tuos "kreiziukus" nuo rankoviu ir nerciau tamsiai melyna wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu žiūrėkit, kokią dar radau bigsmile.gif bet jau taip matytas raštelis doh.gif berods turiu kažkur panašų, lyg eglutės raštelis, ar ne? g.gif
user posted image

Ir dar šita akinančiai nuostabi bigsmile.gif neveltui ir jos kaina tokia doh.gif bet nelabai suprantu, ar ji nerta/megzta? g.gif nu čia būtų metų įvykis, jei atkurtumėm raštą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
man juoda suknutė labai labai wub.gif

o ta balta (iš motyvų) jau lyg ir mačiau kad mezgė aukasrankės, tik spalva tamsiai mėlyna buvo
Atsakyti
QUOTE(Virvyte @ 2013 01 08, 02:51)
Del siuliuku siandien labai galvojau. Noreciau sukneles vasarai, nes ziema jas retai nesioju, todel netiktu vilnele ar kasmiras. Turbut tiesiog reikia ismeginti ivairius siuliukus ir ziureti, kaip atrodo. Nors siaip jau manau, kad graziausiai atrodytu kas nors svelnaus, pukuoto ir plono.

Gerai sakai... kazi kai linas atrodytu? Gal nelabai... jis krentantis... bet svelnumo pas ji nerasta...
Atsakyti
rasa32 teisingi zodziai  drinks_cheers.gif

tikrai labai sunku is to didelio rasto neiseiti is krasto.

vasarai, atostogoms tai mane "kabina" sis modeliukas:

user posted image

tik negaliu paaiskinti kodel: nei kazko naujo, nei imantraus tiesiog man grazu akiai ir asciuojasi su atostogomis...

sventems toks:
user posted image

Vasarine tikrai kvepia atostogomis net per monitoriu, o va ta iseigine thumbup.gif wub.gif
wau kokia prabangi, net nezinau , gal del nugaros iskirptes.

Ar turi kitam rakurse, arba rasto schema, labai labai man ji wub.gif
Atsakyti