Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

Davai biggrin.gif Mezgam sia suknele! 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 01 07, 20:06)
Davai  biggrin.gif Mezgam sia suknele! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  bigsmile.gif  wub.gif

As uz, tik trumpesne ir rimtesniu virsum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2013 01 07, 18:00)
Argi imanoma taip graziai isplatinti lokio pedos rasta?

taigi ten tarp pedu isvirkscios akys eina - galima pridejinet kiek nori. lokio peda jau i ananasu kategorija pretenduoja - megzta permegzta, t.y. atsibodus, bet uz ananasus vistiek n-kartu grazesne.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2013 01 07, 14:22)
Ačiū Rasa labai uz rusiska schemute.
Tačiau vistiek man čia "Kinu kalba"- nu niekaip nesuprantu nuo kur pradeti megzti. Siaip as suknutes mezgu nuo liemens i virsu, o po to nuo liemes i apacia. o cia kaip? Prasau, uzveskit man ant kelio (cia as apie ta nuostabia raudona suknute)

Tur but su rusu kalba nelabai ? smile.gif Suknele mezgama nuo apacios-atskirai priekis ir nugara,bet galima ir ratu.Numezgama iki pazastu,tada daromos nebaigtos eiles.Tada prijungiamos rankoves ir viskas mezgama ratu iki kakliuko.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 07, 19:51)
madu nezinau, bet jeigu apsiimciau nert, tai sita:
user posted image

Gal schemute zinai? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pienes-pukas @ 2013 01 07, 20:08)

Man toks jausmas jog spintoj reik tureti lokio pedos suknele, ananasu suknele ir mocherine suknele. biggrin.gif
Papildyta:
Siuo momentu as metausi... nezinau, man viskas grazu! ir jusu darbeliai taip pat ir mados... o dar nebaigti praeitu keli mano darbeliai... biggrin.gif Na, zodziu... biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pienes-pukas @ 2013 01 07, 20:08)

O is kokiu siuliuku megztum? 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
ir dar pas save radau:
user posted image
Papildyta:
ir dar....
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
aisku, cia ne lokio peda, bet sukneles forma madinga. Tikriausiai... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 01 07, 22:29)

Del siuliuku siandien labai galvojau. Noreciau sukneles vasarai, nes ziema jas retai nesioju, todel netiktu vilnele ar kasmiras. Turbut tiesiog reikia ismeginti ivairius siuliukus ir ziureti, kaip atrodo. Nors siaip jau manau, kad graziausiai atrodytu kas nors svelnaus, pukuoto ir plono.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 07, 16:46)
va radau ir ta apie kuria rasiau:

dar sita man labai grazi:
user posted image

o siaip atsivertus SITA puslapi rasi ir daugiau ananasiniu ir ne tik  smile.gif

kaupiuosi sitai suknutei, nuo ziemos pradzios ziuriu ziuriu, bet kuo daugiau ziuriu, tai man virsaus rastas per grubus palyginant su apacia ir vel metausi doh.gif ir tada ta juosta man noretusi po krutine labiau, na cia man kaip visada pradedu viena, o kai baigiu gaunasi kazkas kito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 01 08, 08:47)
kaupiuosi sitai suknutei, nuo ziemos pradzios ziuriu ziuriu, bet kuo daugiau ziuriu, tai man virsaus rastas per grubus palyginant su apacia ir vel metausi doh.gif  ir tada ta juosta man noretusi po krutine labiau, na cia man kaip visada pradedu viena, o kai baigiu gaunasi kazkas kito lotuliukas.gif

tai gi jus galit daryt pagal save, ar butinai viska pagal foto tip top daryt blush2.gif
Atsakyti
as dabar neriu vasarine suknute ne sau ir dar draugei reik numegzti kostiumeli o MANO siulai laukia spintoj... doh.gif ir as lygiai taip pat "metausi" del modeliuko... esme ta kad jie vasariniai bet storesni ir reikia megzti virbalais nes vasiuku bus negrazu...
Spalva ziauriai grazi, puosni, todel ir mastau apie lokio pedos rasta... o pati modeli - manau ne tiek reikia ziureti kas madinga, o i tai kas tinka konkreciai figurai.. neriniai/mezginiai madingi ir tuo viskas pasakyta smile.gif rastu pilnas internetas o va del modeliuko reikia pasukti galvele smile.gif Zinau viena - minimalizmas visada ant bangos mirksiukas.gif

P.S. rasa32 nepamenu ar gyriau jusu suknute, bet... kiek maciau jusu nuotrauku- tai speju kad ir maisa uzsidetumet atrodytumet graziai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 08 sausio 2013 - 08:29
La Perla,kokie zodziai biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif blush2.gif

Siaip as irgi ieskau sau kokios nors sukneles modelio,nes arteja proga,noriu pasipuosti.Norisi kazko uch bigsmile.gif ,idomaus,grazaus,nematyto,....bet bijau ,kad ilgai renkantis nesigautu pssss..... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 08 sausio 2013 - 09:05
rasa32 teisingi zodziai drinks_cheers.gif

tikrai labai sunku is to didelio rasto neiseiti is krasto.

vasarai, atostogoms tai mane "kabina" sis modeliukas:
user posted image
user posted image

tik negaliu paaiskinti kodel: nei kazko naujo, nei imantraus tiesiog man grazu akiai ir asciuojasi su atostogomis...

sventems toks:
user posted image

arba toks:
user posted image

o kasdienai noriu tokios:
user posted image

sita mane zavi savo paprastumu ir elegancija:
user posted image

o dar reikia nepamirsti kad ir sita svajoniu sarase:
user posted image

o kaip jums dar tokia:
user posted image