Davai Mezgam sia suknele!
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 01 07, 20:06)
Davai Mezgam sia suknele!
As uz, tik trumpesne ir rimtesniu virsum
QUOTE(pienes-pukas @ 2013 01 07, 18:00)
Argi imanoma taip graziai isplatinti lokio pedos rasta?
taigi ten tarp pedu isvirkscios akys eina - galima pridejinet kiek nori. lokio peda jau i ananasu kategorija pretenduoja - megzta permegzta, t.y. atsibodus, bet uz ananasus vistiek n-kartu grazesne.
QUOTE(mijuke @ 2013 01 07, 14:22)
Ačiū Rasa labai uz rusiska schemute.
Tačiau vistiek man čia "Kinu kalba"- nu niekaip nesuprantu nuo kur pradeti megzti. Siaip as suknutes mezgu nuo liemens i virsu, o po to nuo liemes i apacia. o cia kaip? Prasau, uzveskit man ant kelio (cia as apie ta nuostabia raudona suknute)
Tačiau vistiek man čia "Kinu kalba"- nu niekaip nesuprantu nuo kur pradeti megzti. Siaip as suknutes mezgu nuo liemens i virsu, o po to nuo liemes i apacia. o cia kaip? Prasau, uzveskit man ant kelio (cia as apie ta nuostabia raudona suknute)
Tur but su rusu kalba nelabai ? Suknele mezgama nuo apacios-atskirai priekis ir nugara,bet galima ir ratu.Numezgama iki pazastu,tada daromos nebaigtos eiles.Tada prijungiamos rankoves ir viskas mezgama ratu iki kakliuko.
QUOTE(jautiena @ 2013 01 07, 19:51)
Gal schemute zinai?
Papildyta:
QUOTE(pienes-pukas @ 2013 01 07, 20:08)
Man toks jausmas jog spintoj reik tureti lokio pedos suknele, ananasu suknele ir mocherine suknele.
Papildyta:
Siuo momentu as metausi... nezinau, man viskas grazu! ir jusu darbeliai taip pat ir mados... o dar nebaigti praeitu keli mano darbeliai... Na, zodziu...
Papildyta:
QUOTE(pienes-pukas @ 2013 01 07, 20:08)
O is kokiu siuliuku megztum?
Papildyta:
Papildyta:
ir dar pas save radau:
Papildyta:
ir dar....
Papildyta:
aisku, cia ne lokio peda, bet sukneles forma madinga. Tikriausiai...
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 01 07, 22:29)
Del siuliuku siandien labai galvojau. Noreciau sukneles vasarai, nes ziema jas retai nesioju, todel netiktu vilnele ar kasmiras. Turbut tiesiog reikia ismeginti ivairius siuliukus ir ziureti, kaip atrodo. Nors siaip jau manau, kad graziausiai atrodytu kas nors svelnaus, pukuoto ir plono.
QUOTE(La Perla @ 2013 01 07, 16:46)
va radau ir ta apie kuria rasiau:
dar sita man labai grazi:
o siaip atsivertus SITA puslapi rasi ir daugiau ananasiniu ir ne tik
dar sita man labai grazi:
o siaip atsivertus SITA puslapi rasi ir daugiau ananasiniu ir ne tik
kaupiuosi sitai suknutei, nuo ziemos pradzios ziuriu ziuriu, bet kuo daugiau ziuriu, tai man virsaus rastas per grubus palyginant su apacia ir vel metausi ir tada ta juosta man noretusi po krutine labiau, na cia man kaip visada pradedu viena, o kai baigiu gaunasi kazkas kito
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 01 08, 08:47)
kaupiuosi sitai suknutei, nuo ziemos pradzios ziuriu ziuriu, bet kuo daugiau ziuriu, tai man virsaus rastas per grubus palyginant su apacia ir vel metausi ir tada ta juosta man noretusi po krutine labiau, na cia man kaip visada pradedu viena, o kai baigiu gaunasi kazkas kito
tai gi jus galit daryt pagal save, ar butinai viska pagal foto tip top daryt
as dabar neriu vasarine suknute ne sau ir dar draugei reik numegzti kostiumeli o MANO siulai laukia spintoj... ir as lygiai taip pat "metausi" del modeliuko... esme ta kad jie vasariniai bet storesni ir reikia megzti virbalais nes vasiuku bus negrazu...
Spalva ziauriai grazi, puosni, todel ir mastau apie lokio pedos rasta... o pati modeli - manau ne tiek reikia ziureti kas madinga, o i tai kas tinka konkreciai figurai.. neriniai/mezginiai madingi ir tuo viskas pasakyta rastu pilnas internetas o va del modeliuko reikia pasukti galvele Zinau viena - minimalizmas visada ant bangos
P.S. rasa32 nepamenu ar gyriau jusu suknute, bet... kiek maciau jusu nuotrauku- tai speju kad ir maisa uzsidetumet atrodytumet graziai
Spalva ziauriai grazi, puosni, todel ir mastau apie lokio pedos rasta... o pati modeli - manau ne tiek reikia ziureti kas madinga, o i tai kas tinka konkreciai figurai.. neriniai/mezginiai madingi ir tuo viskas pasakyta rastu pilnas internetas o va del modeliuko reikia pasukti galvele Zinau viena - minimalizmas visada ant bangos
P.S. rasa32 nepamenu ar gyriau jusu suknute, bet... kiek maciau jusu nuotrauku- tai speju kad ir maisa uzsidetumet atrodytumet graziai
La Perla,kokie zodziai
Siaip as irgi ieskau sau kokios nors sukneles modelio,nes arteja proga,noriu pasipuosti.Norisi kazko uch ,idomaus,grazaus,nematyto,....bet bijau ,kad ilgai renkantis nesigautu pssss.....
Siaip as irgi ieskau sau kokios nors sukneles modelio,nes arteja proga,noriu pasipuosti.Norisi kazko uch ,idomaus,grazaus,nematyto,....bet bijau ,kad ilgai renkantis nesigautu pssss.....
rasa32 teisingi zodziai
tikrai labai sunku is to didelio rasto neiseiti is krasto.
vasarai, atostogoms tai mane "kabina" sis modeliukas:
tik negaliu paaiskinti kodel: nei kazko naujo, nei imantraus tiesiog man grazu akiai ir asciuojasi su atostogomis...
sventems toks:
arba toks:
o kasdienai noriu tokios:
sita mane zavi savo paprastumu ir elegancija:
o dar reikia nepamirsti kad ir sita svajoniu sarase:
o kaip jums dar tokia:
tai kaip, po velniu, issirinkti ???
tikrai labai sunku is to didelio rasto neiseiti is krasto.
vasarai, atostogoms tai mane "kabina" sis modeliukas:
tik negaliu paaiskinti kodel: nei kazko naujo, nei imantraus tiesiog man grazu akiai ir asciuojasi su atostogomis...
sventems toks:
arba toks:
o kasdienai noriu tokios:
sita mane zavi savo paprastumu ir elegancija:
o dar reikia nepamirsti kad ir sita svajoniu sarase:
o kaip jums dar tokia:
tai kaip, po velniu, issirinkti ???