Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

mezgiau iš moheros kepure kaledom dovanu ir gavos beprotiskai didele pagal ta schema tai as ja i skalbenke imeciau ir labai pataise situacija, tik nezinau ar tai galioja ir suknelei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 23:14)
Pirma mintis sovusi i galva patarimui butu:

nusipirkti daug daug saldainiu ir valgyti kiekviena diena, kol suknele pasidarys kaip tik gero dydzio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsiprasau iskarto - cia juodas humoras - bet stogas kai ciuozia pries miega, tai nesusilaikiau  doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif , bet tabar isibegejes atvirkscias procesas ax.gif
QUOTE(Moniqy @ 2013 01 04, 00:37)
mezgiau iš moheros kepure kaledom dovanu ir gavos beprotiskai didele pagal ta schema tai as ja i skalbenke imeciau ir labai pataise situacija, tik nezinau ar tai galioja ir suknelei biggrin.gif

tai va, kad su skalbimu skalbyklėje kiek sunkesnis variantas, reikia tik virsu pasiaurinti na, siaurinti dar kaip ir nebutinai, bet patumpinti
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2013 01 04, 09:05)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif , bet tabar isibegejes atvirkscias procesas ax.gif

tai va, kad su skalbimu skalbyklėje kiek sunkesnis variantas, reikia tik virsu pasiaurinti na, siaurinti dar kaip ir nebutinai, bet patumpinti

Aš tai turbūt bandyčiau traukt siūlą ir nuardyt,kiek reikia.Tik,kad mochera dar ir ardosi sunkokai
Atsakyti
Mocherine suknele.....jau pabaigiau siek tiek didele, nes ne sau ir salis prie jos
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Suknelė puiki thumbup.gif ale šalikas irgi bet man asmeniškai prie šios suknelės netinka. Per daug viskas vienoda, o taip gražu kai derinamos skirtingos spalvos ir faktūros, geriau atrodytų koks šilkinis gal ar dar koks ax.gif
Atsakyti
Grazu. Bet jei salis skirtas prie sukneles, tai man noretusi jame atsikartojancio sukneles rasto. Nes dabar apnerimas-ne visai i tema
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2013 01 06, 00:55)
Suknelė puiki  thumbup.gif ale šalikas irgi bet man asmeniškai prie šios suknelės netinka. Per daug viskas vienoda, o taip gražu kai derinamos skirtingos spalvos ir faktūros, geriau atrodytų koks šilkinis gal ar dar koks  ax.gif

Ne ne, tiesiog liko siulu , man irgi nesiziuri prie tos pacios spalvos sukneles, as manau ji nesios prie kitu rubeliu ar siaip kaip salika. Tai klijentes noras.ka ji suo juo veiks tai jai geriau zinoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 06 sausio 2013 - 11:07
Sveikos darbštuolės, norėjau patarimo: ruošiuosi nerti vasarinę suknutę ilgą krentančią, ananaso raštu, kaip manot ar maxi siūlai tiktų , ar ji gražiai ir lengvai kristų, ar koki kita siūlą patartumėt, o gal raštą? norėtųsi tokios lenvutės smile.gif Aš tik mėgėja ir mezgu tik sau tai nelabai patirties turiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2013 01 07, 08:39)
Sveikos darbštuolės, norėjau patarimo: ruošiuosi nerti vasarinę suknutę ilgą krentančią, ananaso raštu, kaip manot ar maxi siūlai tiktų , ar ji gražiai ir lengvai kristų, ar koki kita siūlą patartumėt, o gal raštą? norėtųsi tokios lenvutės  smile.gif Aš tik mėgėja ir mezgu tik sau tai nelabai patirties turiu.  ax.gif

geriau jau Filetta tada... jie minkstesni. maxiai kieti...
o siaip graziausiai krenta ne medvilniniai o sintetiniai siulai. bet kiek neriau is Filetta jie man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 07 sausio 2013 - 10:40
QUOTE(zanazuzana @ 2013 01 07, 09:39)
Sveikos darbštuolės, norėjau patarimo: ruošiuosi nerti vasarinę suknutę ilgą krentančią, ananaso raštu, kaip manot ar maxi siūlai tiktų , ar ji gražiai ir lengvai kristų, ar koki kita siūlą patartumėt, o gal raštą? norėtųsi tokios lenvutės  smile.gif Aš tik mėgėja ir mezgu tik sau tai nelabai patirties turiu.  ax.gif

Aš irgi už Filetta siūliukus. Taip pat pasiūlyčiau ir lininius.
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2013 01 07, 09:39)

As neriau is Lily ir is PErle ir is kazkokiu sintetiniu
Mano suknios neilgos, ir neplacios, tai kritimo visai josm ir nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 07 sausio 2013 - 13:23
QUOTE(ingriduska @ 2013 01 07, 13:48)
As neriau is Lily ir is PErle ir is kazkokiu sintetiniu
Mano suknios neilgos, ir neplacios, tai kritimo visai josm ir nereikia
PArodysiu

bet tu siulu tai ir mazas metrazas ar ne g.gif
Atsakyti