Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(La Perla @ 2013 01 02, 09:50)
bastinga - graziai atrodo tik tuos tarpus didesnius noretusi uzpildyti, ar ne?  g.gif

Jie yra užpildyti tamsiai violetiniais burbulais, tokios spalvos kaip apnėrimai mirksiukas.gif tik foto nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 01 02, 14:13)
Jie yra užpildyti tamsiai violetiniais burbulais, tokios spalvos kaip apnėrimai  mirksiukas.gif tik foto nesimato  ax.gif

na taip, su regejimu man nekas lotuliukas.gif smile.gif
bet as vistiek visa balta padaryciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 02, 09:50)
bastinga - graziai atrodo tik tuos tarpus didesnius noretusi uzpildyti, ar ne?  g.gif

as irgi ta pati pagalvojau ispradziu, kol bastinga neuzimine apie violetine spalva lotuliukas.gif
Taip kad LaPerla - nesijausk vienisa - as irgi nedazlibinau is pradziu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 01 02, 15:13)
Jie yra užpildyti tamsiai violetiniais burbulais, tokios spalvos kaip apnėrimai  mirksiukas.gif tik foto nesimato  ax.gif

as galvojau jog jie juodi, bet man butu graziau kai viskas butu balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2012 12 17, 14:30)

Dieviskai grazu!kaip as noreciau tokio grozio!
kokio ilgumo eilute?kokia kainyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 12 29, 14:27)
Aciu smile.gif isiuvau i liemeni kelias siulines gumeles,tai dabar liemuo jau vietoj,esu patenkinta biggrin.gif

Jei noresi schemos,rasyk,atsiusiu,bet tik rusiska.Angliska -mokama.Sita suknele mezgiau beveik tiksliai pagal schema,nes virsus mezgasi gana sudetingai,daug nebaigtu eiliu,todel graziai issiformuoja ir ''nemeta''atgal.Mano pagarba Vogue dizaineriams smile.gif
Tos juosteles -ne paprastos geros akys,o tokios ,kur gerojoj pusej dedamas uzmetimas ir geroji akis nukeliama.O blogoj pusej ismezgama blogai.Pumpureliai siek tiek kitokie,dariau pagal nurodymus,bet galima ir paprastus daryt.Is toliau nelabai matosi tas skirtumas.

Rasa32, labai noreciau scemutes rusiskai! 4u.gif

Su Naujaisiais visas! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pastabas. 4u.gif
Man pačiai balta spalva yra jau kiek pabodusi, todėl norėjosi įvesti kažkokią kitą ax.gif pirma mintis buvo visą baltą daryt, bet persigalvojau blush2.gif
Atsakyti

Kokios mes visos skirtingos, o man kaip tik patiko ,bastingos sugalvotas , kitos spalvos ivedimas , isivaizduoju, kad naturoj nuostabiai atrodo... thumbup.gif
Atsakyti
Rasa, ir as labai labai noriu rusiskos schemutes ax.gif
Atsakyti
Mergaites,kantrybes,nesedziu nuo ryto iki vakaro prie kompo rolleyes.gif Aukso Pieva,atsiuskit savo e-mail'a mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu dideli rūpesti doh.gif doh.gif del savo mocheriukes, man ji patapo per ilga ir perdidelė , patarkit ka daryt? keliai yra keli, ilgį,
galima traukti siulą ir bandyti ardyti,
permegsti nauju
arba isskalbti karstam vandeny lotuliukas.gif , o jei rimtai ka patartumete
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2013 01 03, 23:09)

Pirma mintis sovusi i galva patarimui butu:

nusipirkti daug daug saldainiu ir valgyti kiekviena diena, kol suknele pasidarys kaip tik gero dydzio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsiprasau iskarto - cia juodas humoras - bet stogas kai ciuozia pries miega, tai nesusilaikiau doh.gif
Atsakyti