Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

Sveikos 4u.gif o aš niekaip neišsirenku ant savęs kūdutės kokią sukninkę nusimegzt jaunatvišską doh.gif gal pasiūlymų turit? po gimdymo reiks kažką apsirengt turėt blush2.gif
Atsakyti
na as i sia tema atnesu iskart dvi lotuliukas.gif nebuvo temos kai numezgiau smile.gif kas mate pagyru puode - gal akiu nepagadins....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 23 rugsėjo 2012 - 17:59
La Perla tai kuri dabar tavo kuri ne, nebe zinau blush2.gif bet abi grazios wub.gif
Atsakyti
O jau rožinės gražumas wub.gif
Atsakyti
mano pilka smile.gif siaip jos abi identiskos isskyrus virsutine dali, bet persikine (tikroji spalva) nelyginta tai ir kritimas grazesnis, pilkaja lyginau nes truko man ilgio o siulu nebebuvo.... smile.gif
Atsakyti
La Perla, nu persikinės sijono platumas wub.gif .... nesuprantu, moteros, kiek jūs rankų turit, tokias mocherinukes pasakiškas megzdamos g.gif
Atsakyti
La perla, kiek persikiniam grožiui siūlo suėjo? blink.gif ir koks akių skaičius paskutinėj sijono eilėje? blink.gif pražilčiau tiek megzdama biggrin.gif
Atsakyti
persikine nereali! wub.gif wub.gif wub.gif
ir man idomu, kiek siuliuku tokiam kliosiukui suejo... rolleyes.gif
Atsakyti
300 gramu siulu. sijono 36 eiles megztos gerosiomis akimis (1000 akiu) nuo 37 eiles detas rastas 100 motyvu po 10 akiu, pabaigoje apie 3000 akiu smile.gif neprazilau bet arti to smile.gif paskutine uzbaigimo eile vasiuku uzbaiginejau du vakarus.....
Atsakyti
La Perla labai grazu thumbup.gif jau kliosas bigsmile.gif isivaizduoju paskutiniu eiliu mezgima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2012 09 24, 09:28)
La Perla labai grazu  thumbup.gif jau  kliosas  bigsmile.gif isivaizduoju paskutiniu eiliu mezgima mirksiukas.gif

na taip, netoli 30 metru plocio apacia lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,gal kartais kuri turit schema sios serveteles?
http://www.mirvyazan...fetki sp/98.jpg
Atsakyti