Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(Tomienė @ 2012 12 30, 11:22)
Viliute, o kaip tą kalnierių padaryti?  g.gif labai gražiai atrodo  wub.gif

klnierius - tai sakute nertos juostos
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 12 30, 11:55)
Rasa32, tobula suknyte, labai jums tinkanti , jau tokia elegantiska ponia thumbup.gif . Ir dar ,idealiai mokate sau pritaikyti ir pateikti. Tiesiog pritrukau zodziu.... thumbup.gif

Visada tik pasigrožiu darbais, pasidžiaugiu, bet šį kartą negaliu nutylėti ir pritariu šiam komentarui, suknelė TOBULA, NUOSTABI ir LABAI tinka šeimininkei. SUper wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritag: 30 gruodžio 2012 - 15:00
QUOTE(rasa32 @ 2012 12 30, 02:59)
As tikrai nieko pries mirksiukas.gif bet cia matau tik sijonines ir pacio virsaus schemas  g.gif  .O sios sukneles svarbiausia ir sunkiausia dalis yra nuo liemens iki tos vietos,kur prasideda virsaus schema.Bent jau man blush2.gif Viso to apraso ir nera.Bet tikrai geroms mezgejoms ,gal jo ir nereikia.
Man grazus ir kiti modeliukai is to numerio,bet matau,kad cia tik po dali apraso sudeta. Vogue puslapy maciau,kad sito numeriuko modeliukai,deja, mokami.

Ką tik pažiūrėjau, kad yra kaip ir visi puslapiai sudėti, tik ne iš eilės ten paskutinieji.
Atsakyti
bus suknyte
user posted image
Atsakyti
dziunka ,labai grazi pradzia smile.gif

Issiunciau visoms prasiusioms,gero mezgimo smile.gif

Jei kas uzeina i vogueknitting.com.,tai yra vel naujas numeriukas su puikiais modeliukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 12 30, 21:28)
dziunka ,labai grazi pradzia smile.gif

Issiunciau visoms prasiusioms,gero mezgimo smile.gif

Jei kas uzeina i vogueknitting.com.,tai yra vel naujas numeriukas su puikiais modeliukais wub.gif

aciukas
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 12 30, 01:59)
As tikrai nieko pries mirksiukas.gif bet cia matau tik sijonines ir pacio virsaus schemas  g.gif  .O sios sukneles svarbiausia ir sunkiausia dalis yra nuo liemens iki tos vietos,kur prasideda virsaus schema.Bent jau man blush2.gif Viso to apraso ir nera.Bet tikrai geroms mezgejoms ,gal jo ir nereikia.
Man grazus ir kiti modeliukai is to numerio,bet matau,kad cia tik po dali apraso sudeta. Vogue puslapy maciau,kad sito numeriuko modeliukai,deja, mokami.

Jūsų raudona suknelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai seniai tokią gražią regėjau 4u.gif

Gal galite ir man schemutę atsiūsti,čia ateičiai,jei sugalvočiau kada,labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Turejo buti megztukas, isejo tarsi suknele. Siaip ar taip - siltas daiktas smile.gif
Rasta nukopijavau nuo Hugo Boss megztinio parduotuves vitrinoje.
user posted image
Atsakyti
Viliuteee-labai įdomi suknelė 4u.gif

Naujas mano darbelis blush2.gif norėjau kiek paeksperimentuoti. Viršus megztas mašina, apačia-vąšeliu.
p.s. per skubėjimą nespėjau išlyginti doh.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 01 sausio 2013 - 20:20
pienes-pukas ,koks idomus rastas thumbup.gif Puikiai padirbejot thumbup.gif

bastinga ,man labai grazu wub.gif wub.gif apacia ir virsus puikiai dera.
Atsakyti
bastinga - graziai atrodo tik tuos tarpus didesnius noretusi uzpildyti, ar ne? g.gif
Atsakyti
RASA,didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti