Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(rasa32 @ 2012 12 17, 00:00)
Viliuteee,labai sauni suknele thumbup.gif man tokios ziema pacios paciausios.

O cia mano naujiena- kaledine nuotaika pagal Vogue smile.gif

user posted image

user posted image

Yra siokiu tokiu netobulumu,bet jau nieko netaisysiu,nes jau reikia puostis,o nebe ardyti rolleyes.gif

WOW ! nuostabiai grazi. Cia is sportinio intereso klausimas apie rasta (tikriausiai nemegziu, bet labai knieti suzinoti).. cia blogomis akimis mezgta ir tie 'sniureliai' tai tik geros akys su pumpureliais? Nu nuostabiai ziurisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 12 29, 00:50)
WOW ! nuostabiai grazi. Cia is sportinio intereso klausimas apie rasta (tikriausiai nemegziu, bet labai knieti suzinoti).. cia blogomis akimis mezgta ir tie 'sniureliai' tai tik geros akys su pumpureliais? Nu nuostabiai ziurisi  wub.gif

Aciu smile.gif isiuvau i liemeni kelias siulines gumeles,tai dabar liemuo jau vietoj,esu patenkinta biggrin.gif

Jei noresi schemos,rasyk,atsiusiu,bet tik rusiska.Angliska -mokama.Sita suknele mezgiau beveik tiksliai pagal schema,nes virsus mezgasi gana sudetingai,daug nebaigtu eiliu,todel graziai issiformuoja ir ''nemeta''atgal.Mano pagarba Vogue dizaineriams smile.gif
Tos juosteles -ne paprastos geros akys,o tokios ,kur gerojoj pusej dedamas uzmetimas ir geroji akis nukeliama.O blogoj pusej ismezgama blogai.Pumpureliai siek tiek kitokie,dariau pagal nurodymus,bet galima ir paprastus daryt.Is toliau nelabai matosi tas skirtumas.
Atsakyti
rasa32, Jusu darbai nuostabus.
ne I sita tema, bet gal galeciau paprasyt, jeigu turite, nuorodos megstinio is Jusu albumo "moteriski modeliai" nuotrauka #2868. aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 29 gruodžio 2012 - 19:06
QUOTE(rasa32 @ 2012 12 29, 15:27)
Jei noresi schemos,rasyk,atsiusiu,bet tik rusiska.Angliska -mokama.

Rasa, jei nieko prieš, kad įmetu, tai ši suknelė iš šio žurnalo čia ir angliška schema:
https://plus.google....2721?banner=pwa
Parsisiuntus žurnalą galima psididinti schemą, jei kartais kam prireiktų, nes suknelė tikrai nuostabi ax.gif
Atsakyti
detales nuziuretos nuo Dovydenaites sukneliu.Kalnierius ne visai mano skonio(pagal klientes pageidavimus),po suknele dar bus tiulio pasijonis.
user posted image
Dirzelis laikinas-del bendro vaizdo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 29 gruodžio 2012 - 22:24
QUOTE(Viliuteee @ 2012 12 29, 23:22)
detales nuziuretos nuo Dovydenaites sukneliu.Kalnierius ne visai mano skonio(pagal klientes pageidavimus),po suknele dar bus tiulio pasijonis.
user posted image
Dirzelis laikinas-del bendro vaizdo:)

Viliuteee, labai grazu! Cia mochera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 29, 23:26)
Viliuteee, labai grazu! Cia mochera? ax.gif

aciu 4u.gif
taip mochera.
Vienas siulas Silk Kid,kitas be silko

kadangi manekeno peciai labai isplatinti,atrodo volanai tie labai placiai,is tiesu antras ir trecias ju sluoksniai tai rankovytes-sparneliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 29 gruodžio 2012 - 22:37
QUOTE(rasa32 @ 2012 12 29, 14:27)
Aciu smile.gif isiuvau i liemeni kelias siulines gumeles,tai dabar liemuo jau vietoj,esu patenkinta biggrin.gif

Jei noresi schemos,rasyk,atsiusiu,bet tik rusiska.Angliska -mokama.Sita suknele mezgiau beveik tiksliai pagal schema,nes virsus mezgasi gana sudetingai,daug nebaigtu eiliu,todel graziai issiformuoja ir ''nemeta''atgal.Mano pagarba Vogue dizaineriams smile.gif
Tos juosteles -ne paprastos geros akys,o tokios ,kur gerojoj pusej dedamas uzmetimas ir geroji akis nukeliama.O blogoj pusej ismezgama blogai.Pumpureliai siek tiek kitokie,dariau pagal nurodymus,bet galima ir paprastus daryt.Is toliau nelabai matosi tas skirtumas.

Nzn ar prisiruosciau tokiam dideliam darbeliui.. kazkaip as vis su kepurytemis pasikrapstydavau, bet karts nuo karto jau norisi save realizuoti kazkam idomesniam ir didesniam. Sakiau kita savaite tikriausiai pabandysiu riesines nusimegzti.. ir jei noras nepraeitu - butinai Rasyte taves prasysiu schemutes. Pasikartosiu - tikrai ispudingai ziurisi suknute.

Ps. as su rusu kalba geriau draugauju mezgimo terminuose nei su anglu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 29 gruodžio 2012 - 22:40
QUOTE(Viliuteee @ 2012 12 29, 23:35)
aciu 4u.gif
taip mochera.
Vienas siulas Silk Kid,kitas be silko

kadangi manekeno peciai labai isplatinti,atrodo volanai tie labai placiai,is tiesu antras ir trecias ju sluoksniai tai rankovytes-sparneliai

As mocheros kraciausi... bet dabar matau galima labai graziu dalykeliu is jos padaryti! Tikrai labai grazi suknele ir volanai man net patinka ir rankovytes sparnaliai... Man atrodo ant modeliuko turetu graziai atrodyti! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 12 29, 22:59)
Rasa, jei nieko prieš, kad įmetu, tai ši suknelė iš šio žurnalo čia ir angliška schema:
https://plus.google....2721?banner=pwa
Parsisiuntus žurnalą galima psididinti schemą, jei kartais kam prireiktų, nes suknelė tikrai nuostabi  ax.gif

As tikrai nieko pries mirksiukas.gif bet cia matau tik sijonines ir pacio virsaus schemas g.gif .O sios sukneles svarbiausia ir sunkiausia dalis yra nuo liemens iki tos vietos,kur prasideda virsaus schema.Bent jau man blush2.gif Viso to apraso ir nera.Bet tikrai geroms mezgejoms ,gal jo ir nereikia.
Man grazus ir kiti modeliukai is to numerio,bet matau,kad cia tik po dali apraso sudeta. Vogue puslapy maciau,kad sito numeriuko modeliukai,deja, mokami.
Atsakyti
Viliute, o kaip tą kalnierių padaryti? g.gif labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Rasa32, tobula suknyte, labai jums tinkanti , jau tokia elegantiska ponia thumbup.gif . Ir dar ,idealiai mokate sau pritaikyti ir pateikti. Tiesiog pritrukau zodziu.... thumbup.gif
Atsakyti