aciu mergaites, isties malonu sulaukti tiek pagyru nors priimciau ir kritika
QUOTE(La Perla @ 2012 12 12, 10:29)
aciu mergaites, isties malonu sulaukti tiek pagyru nors priimciau ir kritika
Nu, nera prie ko prikibti!
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 12, 09:57)
Nu, nera prie ko prikibti!
tada dar smagiau aciu dar karteli
aiwita, tikriausiai JAU prisispjaudziau, megsiu dar toki sijona
QUOTE(La Perla @ 2012 12 11, 09:38)
linette - taip, visiskai nesimato, kadangi siulas tamsus, fotografavausi vakar vakare koridoriuje pries spintos veidrodi...
suknute identiska siai zaliai, cia gal kazkas matosi ir dar gaunasi kad pasvirusi stoviu bet cia del to kad bandau fotoaparata nukreipti taip kad kuo daugiau sukneles matytusi..
suknute identiska siai zaliai, cia gal kazkas matosi ir dar gaunasi kad pasvirusi stoviu bet cia del to kad bandau fotoaparata nukreipti taip kad kuo daugiau sukneles matytusi..
grazi suknyte labai labai ...
man viskas čia taip ražu ir Tresnios ir La Perlos, ir visu kitu mergaičų, aš prisiziuriu ir paskui svaigstu, ir tos ir tos nooooriu, bet kad laiko vat kažkaip truksta, jei mezginiui pora val galiu skirt perdiena tai kaifuoju o paskutiniu metu kažkaip visi mezgalai juodi, tai ir akis skauda greitai ...
ir as visko noriu, ir visi mano mezginiai juodi (sau) paskutiniu metu ir mezgimui max 2 val per diena
o dabar turiu viena beda: pradejau megzti laaabai grazia palaidine is labai graziu siulu ir ji man labai patiko, o nuo vakar - nepatiiiiiinka kazin gal cia "persimezgimas" ? gal kai baigsiu vel patiks?
o dabar turiu viena beda: pradejau megzti laaabai grazia palaidine is labai graziu siulu ir ji man labai patiko, o nuo vakar - nepatiiiiiinka kazin gal cia "persimezgimas" ? gal kai baigsiu vel patiks?
QUOTE(La Perla @ 2012 12 13, 09:36)
ir as visko noriu, ir visi mano mezginiai juodi (sau) paskutiniu metu ir mezgimui max 2 val per diena
taigi čia normalus sindromas - sumislini, net rankos dreba, kol siūlus susirandi, kol susikaičiuoji viską, paskui įsibėgėji, imi galvot gal čia ne taip, gal man netiks, gal jau nebegražu... kol neapsivelki Nesu nė karto praleidus nė vieno etapo
mano mezgimo-nėrimo planai iki kito rudens gal mažiausiai sudaryti ir vis kas nors įsiterpia - tai dukrai šaliko naujo (bac, vakaro jau nėra), tai snaigių kokių labiau nei kakot prisireikia Dabar dar sugalvojau puodeliams megztukų kalėdinių numegzti - mažas priedukas prie kalėdinių dovanų... va taip tie planai vis stumiasi ir stumiasi tolyn
QUOTE(Erendira @ 2012 12 13, 08:48)
taigi čia normalus sindromas - sumislini, net rankos dreba, kol siūlus susirandi, kol susikaičiuoji viską, paskui įsibėgėji, imi galvot gal čia ne taip, gal man netiks, gal jau nebegražu... kol neapsivelki Nesu nė karto praleidus nė vieno etapo
tai as dabar tam, bjauriausiam etape
QUOTE(La Perla @ 2012 12 13, 09:36)
Manau jog grazi tavo palaidine... Tu labai graziai mezgi. Smalsu... Gal parodysi? Zinoma, jei nori.
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2012 12 13, 09:48)
mano mezgimo-nėrimo planai iki kito rudens gal mažiausiai sudaryti ir vis kas nors įsiterpia - tai dukrai šaliko naujo (bac, vakaro jau nėra), tai snaigių kokių labiau nei kakot prisireikia Dabar dar sugalvojau puodeliams megztukų kalėdinių numegzti - mažas priedukas prie kalėdinių dovanų... va taip tie planai vis stumiasi ir stumiasi tolyn
As ir nerimstu ir turiu sarasiuka neriniu ir mezginiu... Bet dabar nusprendziau iki Kaledu pabaigti, ka pradejau...
QUOTE(*Radvileee @ 2012 12 13, 08:58)
osinkoj lyg mezge CIA
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 13, 09:17)
Manau jog grazi tavo palaidine... Tu labai graziai mezgi. Smalsu... Gal parodysi? Zinoma, jei nori.
Papildyta:
As ir nerimstu ir turiu sarasiuka neriniu ir mezginiu... Bet dabar nusprendziau iki Kaledu pabaigti, ka pradejau...
Papildyta:
kai baigsiu butinai pasirodysiu, vistiek galutini rezultata turesiu padaryti taip, kad man patiktu
tai va su tais sarasais, visi "uzlindineja"
o kai pagalvoju kad as dar apie kelnes svaigstu
kaip jums tokia suknute? tik kol kas neturiu minciu kaip ji "padaryta"
Manau,kad cia velta ant silko.