Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

aciu mergaites, isties malonu sulaukti tiek pagyru smile.gif nors priimciau ir kritika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 12 12, 10:29)
aciu mergaites, isties malonu sulaukti tiek pagyru  smile.gif  nors priimciau ir kritika  ax.gif

Nu, nera prie ko prikibti! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 12, 09:57)
Nu, nera prie ko prikibti! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tada dar smagiau ax.gif aciu dar karteli smile.gif
aiwita, tikriausiai JAU prisispjaudziau, megsiu dar toki sijona lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 12 gruodžio 2012 - 10:32
QUOTE(La Perla @ 2012 12 11, 09:38)
linette - taip, visiskai nesimato, kadangi siulas tamsus, fotografavausi vakar vakare koridoriuje pries spintos veidrodi...
suknute identiska siai zaliai, cia gal kazkas matosi smile.gif ir dar gaunasi kad pasvirusi stoviu bet cia del to kad bandau fotoaparata nukreipti taip kad kuo daugiau sukneles matytusi..  4u.gif

grazi suknyte labai labai ...
Atsakyti
man viskas čia taip ražu ir Tresnios ir La Perlos, ir visu kitu mergaičų, aš prisiziuriu ir paskui svaigstu, ir tos ir tos nooooriu, bet kad laiko vat kažkaip truksta, jei mezginiui pora val galiu skirt perdiena tai kaifuoju ax.gif o paskutiniu metu kažkaip visi mezgalai juodi, tai ir akis skauda greitai unsure.gif ...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir as visko noriu, ir visi mano mezginiai juodi (sau) paskutiniu metu ir mezgimui max 2 val per diena lotuliukas.gif
o dabar turiu viena beda: pradejau megzti laaabai grazia palaidine is labai graziu siulu ir ji man labai patiko, o nuo vakar - nepatiiiiiinka doh.gif kazin gal cia "persimezgimas" ? gal kai baigsiu vel patiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 12 13, 09:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir as visko noriu, ir visi mano mezginiai juodi (sau) paskutiniu metu ir mezgimui max 2 val per diena  lotuliukas.gif
o dabar turiu viena beda: pradejau megzti laaabai grazia palaidine is labai graziu siulu ir ji man labai patiko, o nuo vakar - nepatiiiiiinka  doh.gif  kazin gal cia "persimezgimas" ? gal kai baigsiu vel patiks?   g.gif

taigi čia normalus sindromas mirksiukas.gif - sumislini, net rankos dreba, kol siūlus susirandi, kol susikaičiuoji viską, paskui įsibėgėji, imi galvot gal čia ne taip, gal man netiks, gal jau nebegražu... kol neapsivelki biggrin.gif Nesu nė karto praleidus nė vieno etapo biggrin.gif

mano mezgimo-nėrimo planai iki kito rudens gal mažiausiai sudaryti doh.gif biggrin.gif ir vis kas nors įsiterpia - tai dukrai šaliko naujo (bac, vakaro jau nėra), tai snaigių kokių labiau nei kakot prisireikia biggrin.gif Dabar dar sugalvojau puodeliams megztukų kalėdinių numegzti - mažas priedukas prie kalėdinių dovanų... va taip tie planai vis stumiasi ir stumiasi tolyn unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 gruodžio 2012 - 08:51
QUOTE(Erendira @ 2012 12 13, 08:48)
taigi čia normalus sindromas  mirksiukas.gif  - sumislini, net rankos dreba, kol siūlus susirandi, kol susikaičiuoji viską, paskui įsibėgėji, imi galvot gal čia ne taip, gal man netiks, gal jau nebegražu... kol neapsivelki biggrin.gif  Nesu nė karto praleidus nė vieno etapo biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai as dabar tam, bjauriausiam etape doh.gif
Atsakyti
Gal kas turite raštelį šios suknutės ax.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 12 13, 09:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir as visko noriu, ir visi mano mezginiai juodi (sau) paskutiniu metu ir mezgimui max 2 val per diena  lotuliukas.gif
o dabar turiu viena beda: pradejau megzti laaabai grazia palaidine is labai graziu siulu ir ji man labai patiko, o nuo vakar - nepatiiiiiinka  doh.gif  kazin gal cia "persimezgimas" ? gal kai baigsiu vel patiks?  g.gif

Manau jog grazi tavo palaidine... 4u.gif 4u.gif Tu labai graziai mezgi. 4u.gif Smalsu... Gal parodysi? Zinoma, jei nori.
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2012 12 13, 09:48)
taigi čia normalus sindromas  mirksiukas.gif  - sumislini, net rankos dreba, kol siūlus susirandi, kol susikaičiuoji viską, paskui įsibėgėji, imi galvot gal čia ne taip, gal man netiks, gal jau nebegražu... kol neapsivelki biggrin.gif  Nesu nė karto praleidus nė vieno etapo biggrin.gif

mano mezgimo-nėrimo planai iki kito rudens gal mažiausiai sudaryti doh.gif  biggrin.gif  ir vis kas nors įsiterpia - tai dukrai šaliko naujo (bac, vakaro jau nėra), tai snaigių kokių labiau nei kakot prisireikia  biggrin.gif  Dabar dar sugalvojau puodeliams megztukų kalėdinių numegzti - mažas priedukas prie kalėdinių dovanų... va taip tie planai vis stumiasi ir stumiasi tolyn unsure.gif

4u.gif As ir nerimstu ir turiu sarasiuka neriniu ir mezginiu... Bet dabar nusprendziau iki Kaledu pabaigti, ka pradejau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 12 13, 08:58)
Gal kas turite raštelį šios suknutės  ax.gif Būčiau labai dėkinga  4u.gif

osinkoj lyg mezge CIA
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 13, 09:17)
Manau jog grazi tavo palaidine...  4u.gif  4u.gif Tu labai graziai mezgi. 4u.gif Smalsu... Gal parodysi? Zinoma, jei nori.
Papildyta:

4u.gif As ir nerimstu ir turiu sarasiuka neriniu ir mezginiu... Bet dabar nusprendziau iki Kaledu pabaigti, ka pradejau... biggrin.gif

kai baigsiu butinai pasirodysiu, vistiek galutini rezultata turesiu padaryti taip, kad man patiktu smile.gif
tai va su tais sarasais, visi "uzlindineja" lotuliukas.gif

o kai pagalvoju kad as dar apie kelnes svaigstu doh.gif doh.gif

kaip jums tokia suknute? tik kol kas neturiu minciu kaip ji "padaryta" g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 13 gruodžio 2012 - 09:34
Manau,kad cia velta ant silko.
Atsakyti