Gingligster - Dekoju
Rasa 32 - Del rankoviu bei pacios sukneles galu as taipogi kabinuosi, niekaip neapsisprendziu ar palygint ar apmegst pvz vaseliu stulpeliu be uzmetimo viska Jei lyginsiu labai suplones viskas apacioje, jei apmegsiu bijau, kad nesigautu labai garanksciuota
Julsita - Taipogi didelis aciu
Zuzana* - Aciu uz pagyras
Pagavau azarta dabar jau , nors sukneliu nelabai kazkaip as nesiotoja, man dzinsai kaip antra oda.. bet nusprendziau, jog reikia juodo/balto siulo tunikos be jokio rasto
Tresnia - tik pirrmyn, viskas liuks. Iš ties tik galima girti ir skatinti, nes mano dukterėčios, įtariu panašaus amžiaus, tai nelabai žino iš kurios pusės virbalus paimti... sėkmės
Zuzana - nuostabi prieškalėdinė nuotaika...
Zuzana - nuostabi prieškalėdinė nuotaika...
Tresnia, labai gražu tik vienas minusas-nelabai dailiai susiūta aš kol pagavau kampą, kaip gražiai susiūti
Pabandyk nusimegzti du nedidelius kvadratėlius ir siūk siūk ir siūk, kol pagausi savo kampą va tada tavo darbelių neatskirs, pirktinis ar tavo rankų darbas
gal dar kuri mezgėja mestels tau puikių idėjų, kaip susiūti dailiai
o kaip siūti pažiūrėk čia (aš siūnu 9 pvz.) ir čia
Pabandyk nusimegzti du nedidelius kvadratėlius ir siūk siūk ir siūk, kol pagausi savo kampą va tada tavo darbelių neatskirs, pirktinis ar tavo rankų darbas
QUOTE(Tresnia @ 2012 12 10, 09:53)
Gingligster - Dekoju
Rasa 32 - Del rankoviu bei pacios sukneles galu as taipogi kabinuosi, niekaip neapsisprendziu ar palygint ar apmegst pvz vaseliu stulpeliu be uzmetimo viska Jei lyginsiu labai suplones viskas apacioje, jei apmegsiu bijau, kad nesigautu labai garanksciuota
Nieko nedaryk.Jei daryt,tai reikejo is karto daryt stulpeliais kelias eiles,o dabar palik kaip yra,visai geras variantas
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 10, 10:48)
Tresnia, labai gražu tik vienas minusas-nelabai dailiai susiūta aš kol pagavau kampą, kaip gražiai susiūti
Cia nesiuta man visuomet graziau buvo sumegzta, nei susiuta, todel ta ir padariau sioj suknytei
QUOTE(La Perla @ 2012 12 11, 09:28)
Laaabai gražu. Man atrodo kažkokią panašią jau esi mezgusi.
QUOTE(aiwita @ 2012 12 11, 08:43)
Laaabai gražu. Man atrodo kažkokią panašią jau esi mezgusi.
taip, aiwita, zalia esu mezgusi tokia pat
bet si antra ir paskutine - daugiau nemegsiu tokiu
aciu uz pagyrimus
La Perla, kaip visada nuostabu.
QUOTE(Knifofija @ 2012 12 11, 08:59)
La Perla, kaip visada nuostabu.
aciu
kaip tik vakar internete ziurejau drabuziu kolekcijas ir Chanel Pre-Fall 2013 aptikau va tokia busima madinga detale (turiu omeny sijonuko raukima)
foto paimta is: http://www.fashiontv..._391889.html#25
La Perla
labai nuostabi suknutė , tik gal nuotrauka truputėlį per tamsi , nelabai liemens raštas matos
labai nuostabi suknutė , tik gal nuotrauka truputėlį per tamsi , nelabai liemens raštas matos
QUOTE(linette @ 2012 12 11, 09:15)
La Perla
linette - taip, visiskai nesimato, kadangi siulas tamsus, fotografavausi vakar vakare koridoriuje pries spintos veidrodi...
suknute identiska siai zaliai, cia gal kazkas matosi ir dar gaunasi kad pasvirusi stoviu bet cia del to kad bandau fotoaparata nukreipti taip kad kuo daugiau sukneles matytusi..