Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

Gingligster - Dekoju 4u.gif
Rasa 32 - Del rankoviu bei pacios sukneles galu as taipogi kabinuosi, niekaip neapsisprendziu ar palygint ar apmegst pvz vaseliu stulpeliu be uzmetimo viska g.gif Jei lyginsiu labai suplones viskas apacioje, jei apmegsiu bijau, kad nesigautu labai garanksciuota doh.gif
Julsita - Taipogi didelis aciu
Zuzana* - Aciu uz pagyras 4u.gif

Pagavau azarta dabar jau lotuliukas.gif, nors sukneliu nelabai kazkaip as nesiotoja, man dzinsai kaip antra oda.. bet nusprendziau, jog reikia juodo/balto siulo tunikos be jokio rasto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 10 gruodžio 2012 - 08:54
Tresnia - tik pirrmyn, viskas liuks. Iš ties tik galima girti ir skatinti, nes mano dukterėčios, įtariu panašaus amžiaus, tai nelabai žino iš kurios pusės virbalus paimti... sėkmės

Zuzana - nuostabi prieškalėdinė nuotaika... thumbup.gif
Atsakyti
Tresnia, labai gražu thumbup.gif tik vienas minusas-nelabai dailiai susiūta blush2.gif aš kol pagavau kampą, kaip gražiai susiūti doh.gif
Pabandyk nusimegzti du nedidelius kvadratėlius ir siūk siūk ir siūk, kol pagausi savo kampą mirksiukas.gif va tada tavo darbelių neatskirs, pirktinis ar tavo rankų darbas thumbup.gif

gal dar kuri mezgėja mestels tau puikių idėjų, kaip susiūti dailiai bigsmile.gif

o kaip siūti pažiūrėk čia (aš siūnu 9 pvz.) ir čia
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 12 10, 09:53)
Gingligster - Dekoju  4u.gif
Rasa 32 - Del rankoviu bei pacios sukneles galu as taipogi kabinuosi, niekaip neapsisprendziu ar palygint ar apmegst pvz vaseliu stulpeliu be uzmetimo viska g.gif  Jei lyginsiu labai suplones viskas apacioje, jei apmegsiu bijau, kad nesigautu labai garanksciuota  doh.gif

Nieko nedaryk.Jei daryt,tai reikejo is karto daryt stulpeliais kelias eiles,o dabar palik kaip yra,visai geras variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 10, 10:48)
Tresnia, labai gražu thumbup.gif tik vienas minusas-nelabai dailiai susiūta  blush2.gif aš kol pagavau kampą, kaip gražiai susiūti  doh.gif
Pabandyk nusimegzti du nedidelius kvadratėlius ir siūk siūk ir siūk, kol pagausi savo kampą  mirksiukas.gif va tada tavo darbelių neatskirs, pirktinis ar tavo rankų darbas  thumbup.gif

gal dar kuri mezgėja mestels tau puikių idėjų, kaip susiūti dailiai  bigsmile.gif

o kaip siūti pažiūrėk čia (aš siūnu 9 pvz.) ir čia

Cia nesiuta blush2.gif man visuomet graziau buvo sumegzta, nei susiuta, todel ta ir padariau sioj suknytei rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 12 11, 09:28)

Laaabai gražu. Man atrodo kažkokią panašią jau esi mezgusi.
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 12 11, 08:43)
Laaabai gražu. Man atrodo kažkokią panašią jau esi mezgusi.

taip, aiwita, zalia esu mezgusi tokia pat smile.gif
bet si antra ir paskutine - daugiau nemegsiu tokiu smile.gif
aciu uz pagyrimus smile.gif
Atsakyti
La Perla, kaip visada nuostabu.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 12 11, 08:59)
La Perla, kaip visada nuostabu.

aciu 4u.gif
kaip tik vakar internete ziurejau drabuziu kolekcijas ir Chanel Pre-Fall 2013 aptikau va tokia busima madinga detale (turiu omeny sijonuko raukima) ax.gif
user posted image

foto paimta is: http://www.fashiontv..._391889.html#25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 11 gruodžio 2012 - 09:12
La Perla

labai nuostabi suknutė wub.gif wub.gif , tik gal nuotrauka truputėlį per tamsi , nelabai liemens raštas matos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 12 11, 09:15)
La Perla

labai nuostabi suknutė  wub.gif  wub.gif , tik gal nuotrauka truputėlį per tamsi , nelabai liemens raštas matos  smile.gif

linette - taip, visiskai nesimato, kadangi siulas tamsus, fotografavausi vakar vakare koridoriuje pries spintos veidrodi...
suknute identiska siai zaliai, cia gal kazkas matosi smile.gif ir dar gaunasi kad pasvirusi stoviu bet cia del to kad bandau fotoaparata nukreipti taip kad kuo daugiau sukneles matytusi.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 11 gruodžio 2012 - 09:44