Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(Tomienė @ 2012 12 08, 12:37)
Jo?  bigsmile.gif
filetta 12,90, maxiai 10,00-11,50, iki net 14,00 lt  mirksiukas.gif
aš lyginu parduotuvines kainas, ne turgines, nes filetta turguje NĖRA  mirksiukas.gif

bent PAnevezy tai tik vienoj vietoj zinau kur filleta prekiauja ir kaina 14,99, o vat maxiai pigiausi kur esu radus tai ir po 9 lt mirksiukas.gif zinoma jeigu rasciau kaina kaip jus sakot, nedvejodama imciau filleta, nors jos dar as nebandzius blush2.gif o ir pati esu pirkus maxiukus po 14,99 tai man jie visai fainuoliski rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu gyvai matėt Filetta, tada drąsiai galit užsisakinėti internetu. Man pirmą kartą užsisakant spalvos skyrėsi, bet vienoj parduotuvėj radau Filetta (labai nepatogi privažiuot schmoll.gif ), apžiūrėjau visas spalvas, tai dbr internetu užsakinėju iš čia thumbup.gif
Geros akys Maxiai yra vokiški, man patiko, bet kaina apie 17 lt blink.gif o IKI parduotuvėje "turginiai" maxiai po 14-15 lt doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, suknelę nėriau iš Lily 5046 4u.gif
Atsakyti
Tunika 6 metu mergaitei
user posted image
Atsakyti
Vaizdelis is priekio
user posted image
Atsakyti
Zuzana, labai grazu!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2012 12 09, 07:49)
Vaizdelis is priekio

labai grazi mirksiukas.gif thumbup.gif ypac tie briedziukai ir kapisonas mirksiukas.gif
Atsakyti
Lendu ir as i jusu bureli 4u.gif Labai visu grazios suknytes, o as atnesu savo pirma blyna blush2.gif
priekis:
http://public.fotki....e/p1020197.html
o cia is nugaros:
http://public.fotki....e/p1020200.html

Labai nepeikit kadangi kaip sakoma ateitis ateina su amziumi, o pagal mano amziu as isvis tikriausiai po medzius karstytis tureciau o ne megzt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 12 09, 22:42)
Lendu ir as i jusu bureli  4u.gif 
kadangi kaip sakoma ateitis ateina su amziumi, o pagal mano amziu as isvis tikriausiai po medzius karstytis tureciau o ne megzt  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O jau pyniu dailumas mirksiukas.gif saunuole labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Nematau ka peikti,galiu tik girti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal tik prisikabinciau prie apacios ir rankogaliu apdailos,bet jei esat jauna panele,tai apdailos nebuvimas cia labai tinka,priduoda nerupestingumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 12 09, 22:42)

Labai nepeikit kadangi kaip sakoma ateitis ateina su amziumi, o pagal mano amziu as isvis tikriausiai po medzius karstytis tureciau o ne megzt  doh.gif

Labai gražu thumbup.gif O kaip miela bus dėvėt pačios megztą darbelį. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi suknele, nera cia ka peikti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti