Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

QUOTE(Naistė @ 2012 09 16, 17:08)
Čia mano dovana piršlienei jubiliejaus proga smile.gif. [color=yellow]Pabijojo galvą rodyti :

pas tokią jaunąją auksarankę ir aš norėčiau piršliauti 4u.gif
Atsakyti
O čia mano dukra ir nepanorus rodyt galvos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 09 16, 21:18)
O čia mano dukra ir nepanorus rodyt galvos  ax.gif 

bigsmile.gif thumbup.gif kaip gražu wub.gif
Atsakyti
KELIAM TEMA:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 09 16, 09:18)
O čia mano dukra ir nepanorus rodyt galvos  ax.gif 
user posted image

nuostabi suknelė wub.gif wub.gif ir spalva ir raštukas ir ilgis... ir dukrai tinka labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 09 16, 17:08)
Čia mano dovana piršlienei jubiliejaus proga smile.gif. Pabijojo galvą rodyti smile.gif
user posted image

Bet spalvytė kokia.... Mmmmm... Super... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2012 09 18, 15:49)
KELIAM TEMA:)
user posted image

labai elegantiska ir puosnu
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 09 19, 10:03)
nuostabi suknelė  wub.gif  wub.gif ir spalva ir raštukas ir ilgis... ir dukrai tinka labai  thumbup.gif

Ačiū mirksiukas.gif Iš rugsėjo 1-osios šventės grįžo visa švytinti-sakė tiek komplimentų ir šypsenų sulaukė tongue.gif Dar ir per pamokas kelios mokytojos gyrė,kad atrodė originaliausiai smile.gif O jau man kaip nosis pakilo-virš pakaušio ax.gif Sakiau,gal dažniau norės puoštis mano megztais-nertais rūbais,nes šiaip nelabai iš džinsų ir džemperio iššoka.O mamkai nagai niežti,o nešiotojus vos ne samdyt reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Suknute - tunika

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 09 19, 16:57)
Ačiū  mirksiukas.gif  Iš rugsėjo 1-osios šventės grįžo visa švytinti-sakė tiek komplimentų ir šypsenų sulaukė  tongue.gif  Dar ir per pamokas kelios mokytojos gyrė,kad atrodė originaliausiai   smile.gif  O jau man kaip nosis pakilo-virš pakaušio  ax.gif  Sakiau,gal dažniau norės puoštis mano megztais-nertais rūbais,nes šiaip nelabai iš džinsų ir džemperio iššoka.O mamkai nagai niežti,o nešiotojus vos ne samdyt reikia  lotuliukas.gif

labai gražus darbelis šita suknelė irgi mano planuose thumbup.gif o koks pažystamas šitas jausmas drinks_cheers.gif : tik aš jau praėjau tokį etapą, prieš pora metų net į tą pusę nežiūrėjo sakė nejuokink mamukai tikrai nenešiosiu, bet kartą vaikštant parduotuvėj pamatė megstuką paprastai numegstą už daug lt, sakau nejuokauk numegsiu vieną prie vieno - sutiko. Mokykloj buvo išgirta - irgi mokytojos už rankovės traukė iš kur gavo, tai šiemet dar vieną nunarpliojau. O sesers mergaitė jau eilėj laukia ir ta užsimanė - iš pavydo tikriausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vogels: 19 rugsėjo 2012 - 15:53
Foto prastokos kokybes, bet ant modelio...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 09 19, 15:57)
Ačiū  mirksiukas.gif  Iš rugsėjo 1-osios šventės grįžo visa švytinti-sakė tiek komplimentų ir šypsenų sulaukė  tongue.gif  Dar ir per pamokas kelios mokytojos gyrė,kad atrodė originaliausiai  smile.gif  O jau man kaip nosis pakilo-virš pakaušio  ax.gif  Sakiau,gal dažniau norės puoštis mano megztais-nertais rūbais,nes šiaip nelabai iš džinsų ir džemperio iššoka.O mamkai nagai niežti,o nešiotojus vos ne samdyt reikia  lotuliukas.gif

Nors aš tokios spalvos nemyyyyyliu. bet čia suknytė tai nerealaus grožio. Pasirodo gražų rūbą ir spalva puošia 4u.gif . Labai gražu
Atsakyti