Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

Bastinga, daili suknute, puiki spalva wub.gif thumbup.gif

Labai graziai uzbaigta sijonine dalis, t.y. ananasiuku galai ne palikti kaboti, o isnerti tarpeliai thumbup.gif Nes kiek teko matyti anasu sijonu ar sukneliu, tai vis megstama palikti tarpelius, o tai, mano nuomone, dazniausiai atima daug grozio is rubo 4u.gif
Atsakyti
kaip zadejau , pateikiu projekta ant kuno ax.gif
user posted image
tik pries keliant nesuvarciau, atsiprasau
user posted image
user posted image
Atsakyti
desrele-lt-ačiū 4u.gif
Pačiam galutiniam suknelės variante ir rankoves taip pat padariau, bet nebespėjau nufotografuoti ax.gif
Atsakyti
pasirodau ir as ...

Juoduke is kid moherio

user posted image

Atsakyti
Kodencija, kiek iziuriu, tai labai grazi Jusu suknute wub.gif thumbup.gif Dideli darba padarete, taip ir toliau drinks_cheers.gif

Lusasita, kaip visada - labai puiku, daili suknele wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 12 04, 23:25)
Dar nebaigta suknelė
Ir jau užbaigta 4u.gif

Labai graži suknelė wub.gif .Aš kaip tik panašią palaidinę neriu... net ir spalva beveik identiška bigsmile.gif . Iš kokių siuliukų nėrėt?
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2012 12 06, 16:59)
kaip zadejau , pateikiu projekta ant kuno ax.gif
]

thumbup.gif Labai labai gražu
Atsakyti
Bastinga,

Iš kokių siūlų ananasinę nėrei? Aš niekaip siūlų neatsitaikau- vieni per ploni, kiti per kieti ir t.t.
Atsakyti
Asmeniškai man viena čia dažna mezgėja (nepamenu vardo blush2.gif ) patarė nerti iš Filetta siūlų thumbup.gif nerealūs thumbup.gif ir kaina kaip maxi'ų, bet kokybė tai nenusakoma bigsmile.gif
Atsakyti
Filleta žinau, jau pradedu ir su ja nerti. O jeigu ką storesnio? Java ir Candy online, man jie per stori. Ko nors tarpinio nėra?

Yarnart Lily lygtais tarpinis, bet norisi kokio gražesnio siūlo. spalvos gražios, bet man labiau minkštumo noriu.

Ar aš jau visai prisigalvoju g.gif Gal nežinau ko noriu:hm Dar nelabai patyrus nerėja. dar nei metų neneriu, bet norisi kad rūbas ne tik nuotraukoj, bet ir pačiupinėjus malonus būtu.

Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 08, 11:45)
Asmeniškai man viena čia dažna mezgėja (nepamenu vardo  blush2.gif ) patarė nerti iš Filetta siūlų  thumbup.gif nerealūs  thumbup.gif ir kaina kaip maxi'ų, bet kokybė tai nenusakoma  bigsmile.gif

na kaina tikrai ne tokia pat visais 5 beveik litais skirias cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 08, 12:07)
na kaina tikrai ne tokia pat visais 5 beveik litais skirias  cool.gif

Jo? bigsmile.gif
filetta 12,90, maxiai 10,00-11,50, iki net 14,00 lt mirksiukas.gif
aš lyginu parduotuvines kainas, ne turgines, nes filetta turguje NĖRA mirksiukas.gif
Atsakyti