Bastinga, daili suknute, puiki spalva
Labai graziai uzbaigta sijonine dalis, t.y. ananasiuku galai ne palikti kaboti, o isnerti tarpeliai Nes kiek teko matyti anasu sijonu ar sukneliu, tai vis megstama palikti tarpelius, o tai, mano nuomone, dazniausiai atima daug grozio is rubo
desrele-lt-ačiū
Pačiam galutiniam suknelės variante ir rankoves taip pat padariau, bet nebespėjau nufotografuoti
Pačiam galutiniam suknelės variante ir rankoves taip pat padariau, bet nebespėjau nufotografuoti
pasirodau ir as ...
Juoduke is kid moherio
Juoduke is kid moherio
Kodencija, kiek iziuriu, tai labai grazi Jusu suknute Dideli darba padarete, taip ir toliau
Lusasita, kaip visada - labai puiku, daili suknele
Lusasita, kaip visada - labai puiku, daili suknele
QUOTE(bastinga @ 2012 12 04, 23:25)
Dar nebaigta suknelė
Ir jau užbaigta
Ir jau užbaigta
Labai graži suknelė .Aš kaip tik panašią palaidinę neriu... net ir spalva beveik identiška . Iš kokių siuliukų nėrėt?
QUOTE(Kodencija @ 2012 12 06, 16:59)
Labai labai gražu
Bastinga,
Iš kokių siūlų ananasinę nėrei? Aš niekaip siūlų neatsitaikau- vieni per ploni, kiti per kieti ir t.t.
Iš kokių siūlų ananasinę nėrei? Aš niekaip siūlų neatsitaikau- vieni per ploni, kiti per kieti ir t.t.
Asmeniškai man viena čia dažna mezgėja (nepamenu vardo ) patarė nerti iš Filetta siūlų nerealūs ir kaina kaip maxi'ų, bet kokybė tai nenusakoma
Filleta žinau, jau pradedu ir su ja nerti. O jeigu ką storesnio? Java ir Candy online, man jie per stori. Ko nors tarpinio nėra?
Yarnart Lily lygtais tarpinis, bet norisi kokio gražesnio siūlo. spalvos gražios, bet man labiau minkštumo noriu.
Ar aš jau visai prisigalvoju Gal nežinau ko noriu:hm Dar nelabai patyrus nerėja. dar nei metų neneriu, bet norisi kad rūbas ne tik nuotraukoj, bet ir pačiupinėjus malonus būtu.
Yarnart Lily lygtais tarpinis, bet norisi kokio gražesnio siūlo. spalvos gražios, bet man labiau minkštumo noriu.
Ar aš jau visai prisigalvoju Gal nežinau ko noriu:hm Dar nelabai patyrus nerėja. dar nei metų neneriu, bet norisi kad rūbas ne tik nuotraukoj, bet ir pačiupinėjus malonus būtu.
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 08, 11:45)
Asmeniškai man viena čia dažna mezgėja (nepamenu vardo ) patarė nerti iš Filetta siūlų nerealūs ir kaina kaip maxi'ų, bet kokybė tai nenusakoma
na kaina tikrai ne tokia pat visais 5 beveik litais skirias
QUOTE(ingauk @ 2012 12 08, 12:07)
na kaina tikrai ne tokia pat visais 5 beveik litais skirias
Jo?
filetta 12,90, maxiai 10,00-11,50, iki net 14,00 lt
aš lyginu parduotuvines kainas, ne turgines, nes filetta turguje NĖRA