Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 39 TEMA

Ačiū už komplimentus mano mažei ir suknytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 11 29, 15:52)

Aš su klausimėliu, noriu sau nusimegzti mocherinukę. Kaip suprantu mezgam apvaliai ir dedam raštą ir jį meėzgant reikia imti rašto kas antrą eilutę?

Ne visai taip.Reikia žiūrėti eilių numeraciją schemoj.Jei eina iš eilės,tai imat kiekvieną,o jei sunumeruota kas antra eilė,tai vieną eilę mezgat pagal schemą,o tą eilę,kurios numerio schemoje nėra,-mezgat gerosiomis akimis
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 11 29, 12:26)
tobula ir suknyte  smile.gif

Ačiū už gerą žodį 4u.gif , tobula bus kai bus n+k-toji mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(b.kite @ 2012 11 29, 13:38)
nerealu  wub.gif
kiek mazdaug tokia suknute kainuoja? darbas + siuliukai

Na, siūlai kainavo 10 litų smile.gif darbas kiek nežinau, mezgu tik sau/šeimai, man tiesiog buvo smagu, nes labai jau miela draugės mergytė, kuriai dovanų mezgiau blush2.gif

QUOTE(kairekoja @ 2012 11 29, 14:04)
TOBULA!
na reikia gal jau ir man ryztis tokiam mezginiui smile.gif
gal galite parodyti rasta?
ir kaip nesiojasi Angora? ar ji "kanda"?

Reikia, reikia ryžtis, tikrai nėra sunku, dar + azartas "kas gausis" 4u.gif
LaPerla jau ir schemutę įdėjo biggrin.gif

šita angora nekanda, g.gif kaip nešiojasi nežinau - eksperimentavau rolleyes.gif be to mažiai viską greit išauga, nėra itin aktualu, kad nešiotųsi 5 metus be priekaištų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2012 11 30, 08:50)

LaPerla jau ir schemutę įdėjo biggrin.gif

sita schemute mano blog'e yra, nes jau net nezinau kiek situo rastu primezgusi esu smile.gif
Erendira - tobula ir sita, mano pirmoji tikrai nebuvo be klaidu, o taviskeje neiziuriu nei vienos... tiesa ant storesnio siulo mezgant gal iskart matosi klaidos o ant mocherytes plonos nelabai pastebesi, ypatingai jei mezginys platus smile.gif pastebi tik tada kai eiles gale pritruksta arba atlieka akiu lotuliukas.gif
Atsakyti
uzsikrečiau aš jusu grožybemis, ryžausi, projekto ygyveninimui uztrukau apie men, bet buvo dienu kai prie mezginio net neprisesdavau, tai realus laikas gal geros dvi savaites. pristatau Jūsų teismui 2 su trupučiu biggrin.gif km siūlų
http://www.part.lt/p...29d67d1f410.JPG

atsiprasau, niekaip nepavyksta ikelti padoru paveiksliuka iš part , visada keldavau per radikal, bet siandien neveikia blush2.gif arba kazko nemoku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 30 lapkričio 2012 - 11:08
QUOTE(Kodencija @ 2012 11 30, 11:06)
uzsikrečiau aš jusu grožybemis, ryžausi, projekto ygyveninimui uztrukau apie men, bet buvo dienu kai prie mezginio net neprisesdavau, tai realus laikas gal geros dvi savaites. pristatau Jūsų teismui  2 su trupučiu  biggrin.gif km siūlų

Tai bent-2km blink.gif Įdomu būtų pamatyt apsirengusią mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2012 11 30, 11:06)
atsiprasau, niekaip nepavyksta ikelti padoru paveiksliuka iš part , visada keldavau per radikal, bet siandien neveikia blush2.gif  arba kazko nemoku biggrin.gif

turejai ka veikt.. smile.gif
cia suknute jau isplauta ir istampyta g.gif
kazkaip pas mane isplovus tokio pustumo nebelieka ax.gif
neturi apsirengusi foto?

labai grazi spalva, iskirpte ir pusilges rankoves drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 30 lapkričio 2012 - 11:49
QUOTE(Julsita @ 2012 11 30, 12:34)
Tai bent-2km  blink.gif  Įdomu būtų pamatyt apsirengusią  mirksiukas.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 11 30, 12:47)
turejai ka veikt..  smile.gif
cia suknute jau isplauta ir istampyta  g.gif
kazkaip pas mane isplovus tokio pustumo nebelieka  ax.gif
neturi apsirengusi foto?

labai grazi spalva, iskirpte ir pusilges rankoves  drinks_cheers.gif

pabandysiu kada ideti ir apsirengus, dar neplauta čia , tik iskepta lotuliukas.gif , spalva juoda, ir pasuknė dar pas siuvėja, raudona
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 11 30, 12:47)

cia suknute jau isplauta ir istampyta  g.gif

Aš savo pirmąją mezgiausi vestuvėms. Neįsivaizdavau kaip siūlas elgiasi po skalbimo, tai net nerizikavau skalbti tongue.gif Išskalbiau po visko smile.gif
Ir antroji kaba neskalbta, nes tik numezgus supratau, kad mane tas siūlas erzina. Negalėsiu dėvėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 11 30, 12:32)
Aš savo pirmąją mezgiausi vestuvėms. Neįsivaizdavau kaip siūlas elgiasi po skalbimo, tai net nerizikavau skalbti  tongue.gif  Išskalbiau po visko smile.gif
Ir antroji kaba neskalbta, nes tik numezgus supratau, kad mane tas siūlas erzina. Negalėsiu dėvėti  verysad.gif

bent jau mochera po skalbimo patista...
koks siulas erzina?
parduok kam nors ax.gif
Atsakyti
na, kol mana suknyte dziusta as su dar vienu klausimu, gal kas mezgete, ir galite mintim pasidalinti, technologiskai gal ir nebutu labai sudtinga atlikti, zodziu, vakar dukra issimatavo ta mano suknyte, istase ir pareiske, kad simtadieniui ji noretu trumpos dideliu kliosu ir NUOGA NUGARA mocherines. ir dar kaip su spalva, nes svente planuojama klube, ten sviesos tos klubines, jei padarysim na tarkim sviesia su baltu pamusaliuku, neatrodys ji ten kaip nuoga.
Atsakyti
[quote=Kodencija,2012 11 30, 12:06]

Kodencija, projektas nuostabus thumbup.gif Gal būtų galima schemutę apačios? ax.gif
Atsakyti