Ligvita - naktim mezgi
grazu, o rankoves darei tokiu pat principu kaip tas su volanais?
ligvita, dziunka, labai grazu!!!
QUOTE(sandrasa @ 2012 11 11, 19:57)
Parodysiu ir aš savo suknę...
Už figūros netobulumus atsiprašau
Siūlai - Mondial Merino Extra
Tik tą kvietką nežinau, turbūt nuimsiu
Už figūros netobulumus atsiprašau
Siūlai - Mondial Merino Extra
Tik tą kvietką nežinau, turbūt nuimsiu
labai daili, paprasta, bet neprasta...
Dziunka man rodos, kad jau kazkur gyriau ta antraja bet vis tiek ji man superine mielai ir sau tokia pasidaryciau ir pirmoji grazi
Ligvita
ir siaip visos Jus saunuoles
P.S. nuo pagyru turbut ir nosis i debesis uzsiriete bet vis tiek labai labai smagu !!! Dekui jums mielosios
Ligvita
P.S. nuo pagyru turbut ir nosis i debesis uzsiriete bet vis tiek labai labai smagu !!! Dekui jums mielosios
QUOTE(La Perla @ 2012 11 27, 09:05)
Ligvita - naktim mezgi
Aha, mezgu... Vakar va nusimuliavau, su nuotraukom pazaidziau, tai sviecia dvi nemiegotos naktys, nes baigineju dar viena suknute Dovydenaites motyvais su sakutiniais neriniais
(atsidziaugt negaliu, kad kliente neliepe identiskai atkartot ne vienos suknutes, tiesiog atsiunte kelias nuotraukas ir prase is ju sukrpt viena)
O rankves ne visai taip. Cia yra vienas "uzdaras volanas", isplatinta pamegzta dvigubas ilgis, tada sulenkta, surinktos akys, susiaurinta ir megzta tolyn... NU nemoku as per kompa aiskint Man parodyt paprasciau...
O apacia rankoves tai tiesiog isplatinta
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 11 27, 10:09)
ligvita, dziunka, labai grazu!!!
QUOTE(ginligster @ 2012 11 27, 11:33)
Aciu
QUOTE(Ligvita @ 2012 11 27, 12:16)
viska suprantamai aprasei
QUOTE(Ligvita @ 2012 11 27, 11:16)
(atsidziaugt negaliu, kad kliente neliepe identiskai atkartot ne vienos suknutes, tiesiog atsiunte kelias nuotraukas ir prase is ju sukrpt viena)
supratau ir jau matau smagu kai klientes duoda erdves kurybai
gal kuri esate nėrusi mocherinukę
pagalvojau,kad virbalais neįveiksiu,o vašeliu gal?bet kaži ar siūlas tam tinkamas
pagalvojau,kad virbalais neįveiksiu,o vašeliu gal?bet kaži ar siūlas tam tinkamas
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 11 27, 15:27)
gal kuri esate nėrusi mocherinukę
as esu nerusi vaikiska, siulas tikrai tam tinkamas, tik jo daugiau reikia nei mezgant virbalais
QUOTE(ginligster @ 2012 11 27, 11:33)
Dziunka man rodos, kad jau kazkur gyriau ta antraja bet vis tiek ji man superine mielai ir sau tokia pasidaryciau ir pirmoji grazi
Ligvita
Ligvita
aciu aciu buvo turbut dukra idejus.
cia siap jau visos kurios mezga darbeliai labai grazus
QUOTE(La Perla @ 2012 11 27, 15:58)
as esu nerusi vaikiska, siulas tikrai tam tinkamas, tik jo daugiau reikia nei mezgant virbalais
ačiū jau radau senesnėse temose
labai norėčiau sijono,bet bijau prisipirkti siūlų ir jei nesigaus
tikriausiai reiktų servetėlę pabandyti,kad įsitikinti ar kaip
Viliutee,gal pasidalintumėt
šitos suknelės sijono schema , dar šitos labai patiko
o gal kitos merginos žinos kur ieškoti
visos šaunuolės tokius grožius mezgat
šitos suknelės sijono schema , dar šitos labai patiko
o gal kitos merginos žinos kur ieškoti
visos šaunuolės tokius grožius mezgat